- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
- Konu Sahibi mavili_yeshll
her zaman buralardaym ama köye gidicem orda giremeyebilirim belki de hamiş kalırsın olmazsınO zaman 16 temmuzda gelen giden olmazsa çalarım kapını nerde bu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman buralardaym ama köye gidicem orda giremeyebilirim belki de hamiş kalırsın olmazsınO zaman 16 temmuzda gelen giden olmazsa çalarım kapını nerde bu diye
Benim fix, yumurtlamadan 16 gün sonra regl geliyor.Ben de onu bir türlü anlayamadım. Yumurtlama 2 temmuz çatlama 5 temmuz. Bu ay dikkat edeyim. Yumurtlamaya göre gelirse bayrama kadar baya azalır tampon filan idare ederim.
Bende 14 gün sonra geldi kuzuKızlar benim çatlama 5 temmuzdu. Adetim 19 temmuzda mı gelir? Sağ olsun tam bayram arifesinde?
Hamile olsam testte çıkardı artık herhalde. Malesef o kadar negatif ki.her zaman buralardaym ama köye gidicem orda giremeyebilirim belki de hamiş kalırsın olmazsın
Yumurtlamadan mı?Bende 14 gün sonra geldi kuzu
o zaman döngü günün nedir seninBenim fix, yumurtlamadan 16 gün sonra regl geliyor.
30-37 gün arası değişiyor.o zaman döngü günün nedir senin
ben yapmadım dahaca doktor beklenen adetten 2 gün öne test yap demişti 17 temmuzda yapıcam ama bende hiç belirti yokHamile olsam testte çıkardı artık herhalde. Malesef o kadar negatif ki.
23 Haziranda pik gördüm 24 haziran yine yumurtlama ama akşamına çatladı sanırım 8 temmuzda adet oldum kuzuYumurtlamadan mı?
bu yüzden 16 gündür30-37 gün arası değişiyor.
Bizde istemiyoruz aile planlaması yani olmadığından değil Rabbim isteyen herkese nasip etsinTööbee yalan :)
Canım umarım bi sorun yoktur her şey yolundadır Rabbim hastalara şifa dertliler devam versin her şey gönlünce olsunBende önceden baş ağrısı şikayetinden emar çekildim baya oldu ama tabiki birşey çıkmadı ama şu da var tümör sonuçta sonradan gelişen büyüyen birşey bilinmez. Benim zaten yumurtlma ve adet zamanı baş ağrısı ataklarım çok oluyordu şimdi ben en iyisi emar çekilmek yoluma bakmak istyorum. Aklımda kalacağına doktorumla konuşacağım tabi bunları.birşeyi bilip yaşamak ona göre yola devam etmek daha iyi bilmeden çekmek zor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Benim de ayniBenim fix, yumurtlamadan 16 gün sonra regl geliyor.
Adetimin 7.gunu başladım bende benimde böyleydi canım bugün 8 günüm kırmızı olmaya başladı .adetlerin duzenlimiSelam kızlar topikte kayıtlı değilim ama sizlere bir sorum olucak hepinize merhaba ben 8 aydır gebelik planlaması yapan birisiyim geçen aydan önceki ay kimyasal gebelik geçirdim ve geçen ay dinlendim bu ay da çalışmalara başladım ovulasyon testi yapıyorum fakat t çizgisi yok gibi çıkıyor sizlerde bu durumla karşılaşmışmıydınız reglin 12.günü bugün bu arada
Aaa Yusra-61 seni buralarda görmek ne kadar güzel hoşgeldin tekrardan nerelerdeydin neler yaptın
Aslında düzenlidir ama iki ay önce kimyasal geçirdim o bozdu tüm düzenimi bu ay regl 8 gün sürdü ondan önce kimyasalı atarken 10 gün sürmüştüAdetimin 7.gunu başladım bende benimde böyleydi canım bugün 8 günüm kırmızı olmaya başladı .adetlerin duzenlimi
Canım umarım bi sorun yoktur her şey yolundadır Rabbim hastalara şifa dertliler devam versin her şey gönlünce olsun
Çok teşekkür ederim iyiyim bende geçen ay biraz kafa dağıttım uğraşmadım pek.. Bu ay da ovulasyon ile tekrar deneyim dedim onlarla uğraşıyorum hep aynı evdeyim bendeHoş buldum canım evde kaldım tekrar buraya girdim boş kaldıkça buraya giriyorum biraz kafam dinlensin istemiştim iyi de geldi. hiçbirşey yapmıyorm bu ay çocuk da yapmıyorm bat bekliyorm
Sen neler yapıyorsun nasılsın?