Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende önceden baş ağrısı şikayetinden emar çekildim baya oldu ama tabiki birşey çıkmadı ama şu da var tümör sonuçta sonradan gelişen büyüyen birşey bilinmez. Benim zaten yumurtlma ve adet zamanı baş ağrısı ataklarım çok oluyordu şimdi ben en iyisi emar çekilmek yoluma bakmak istyorum. 👍 Aklımda kalacağına doktorumla konuşacağım tabi bunları.birşeyi bilip yaşamak ona göre yola devam etmek daha iyi bilmeden çekmek zor. Sonumuz hayır olsun inşallah 😇
Allah yardımcin olsun canim ablamın damarda 1 dediler 4 tümer çıktı 2 hafta oluyo cerrahpaşa universitede oldu ameliyatı benimde çok baş agrım olur ihmal etme diyip duruyo mutlaka sende ihmal etme canim aniden bayılma sara krizi yapıyormuş biz hiç haberimiz yokken öğrendik:KK43:

ÖKızlar bugün reglin 10.günü, ovulasyon testi baya silik olmasına rağmen 3 gündür sürekli akıntım var. Neden böyle oluyor anlamadım. Maviesra Maviesra Selizay Selizay Margee Margee @HTCNM
Yumurtlamanın yakın olduğunun habercisi sadece yumurtlama günü akıntı olmuyor ki… o hafta oluyor… Akıntına göre takipte kal yaklaşmıssın😁

Allah yardımcin olsun canim ablamın damarda 1 dediler 4 tümer çıktı 2 hafta oluyo cerrahpaşa universitede oldu ameliyatı benimde çok baş agrım olur ihmal etme diyip duruyo mutlaka sende ihmal etme canim aniden bayılma sara krizi yapıyormuş biz hiç haberimiz yokken öğrendik:KK43:

Canım benim bayılmalarım oldu ama kafamda böyle birşey anlaşılmadı. Emar çekildim kaç kere. Hatta sara şüphesiyle EEG çekildim hepsi temizdi.
Şuan baş ağrım yoğun yok zaten benim başım ağrırken bölgesel ağırdı özelikle sol tarafım. Babamdan bildiğim için ben senede bir kere gidiyorum beyinden bekarken evlendim hiç gitmedim bir kere daha giderim içim rahat olur. Bebek olunca ilaç alınmıyor kolay kolay çekilmez. Randevu takip ediyorm yakın zamanda bulursam 😉

Bende dün gece dua ettim Allah'ım bebek varsa bana göster diye sonra rüyamda 2 tane yavru beyaz kuzu gördüm mutfakta ayağımın altında dolanıyorlardı rüya tabirinde bebek diyor kalktım hevesle test yaptım tabiki negatif. :KK43:
Ben dün yine gördüm kirpikleri uzun bir kız bebeği emziriyodum hafif esmer babasına çekmiş dedim hatta 😂 gülüyorum bakma çok sinirim bozuk 👀

Benim de reglin 6. Günü bu da gebelik testim beynim yandi 10gundur ağrılarım var devam ediyor regl in ilk günü erken gebelikte çok silik çizgi vardı kan verdim negatifti sonra baya adet oldum bugün bitti niye tertemiz değil bu test?
Canım bende görüyorumbir kırmızılık var ayyy hadi inş 🤲🏻

Çatlamaya göre mi yumurtlamaya göre mi hesaplıyoduk ben yumurtlama diye biliyorum çünkü çatlama günlerce sürebiliyo döngü uzun olur o zaman
Ben de onu bir türlü anlayamadım. Yumurtlama 2 temmuz çatlama 5 temmuz. Bu ay dikkat edeyim. Yumurtlamaya göre gelirse bayrama kadar baya azalır tampon filan idare ederim.

X