- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.461
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimz güzel haberler alırızVarsa kan testinde çıkar, inşallah güzel haberler alırsın
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimz güzel haberler alırızVarsa kan testinde çıkar, inşallah güzel haberler alırsın
Benim sırf şımarıklık olsun die anneme ettiğim eziyetlerAllah yukarıda yapıyorum canm adım dahi attirmaz elinden gelsin herseyi yapıyor ediyor ama dediğin gibi diğer tarafta annen bi anne su desen önünde yani kalkıpta kv ye diyemezsin anne su diye![]()
Kesinlikle ❤Benim sırf şımarıklık olsun die anneme ettiğim eziyetleranne elimi kaşı anne su anne çay anne beni sev saçımı okşa
hasta olunca direk yaşım üçe düşüyor. Sevgi insanı iyileştirir
![]()
Selam kuzu, bende kullandım bu ay femaraSelam kizlar femara kullanan var mı bu ay aranızda? Ben yarın kan testi vericem yarın çatlama üzerinden 13. Gün oluyor varsa çıkar değil mi?
BenDe letu kullandım adetin 3 gecerse kan verdi ama ben ilaçla adet olduydum bu durumda fareler miSelam kizlar femara kullanan var mı bu ay aranızda? Ben yarın kan testi vericem yarın çatlama üzerinden 13. Gün oluyor varsa çıkar değil mi?
cevap verebilir misiniz ?Kızlar bir şey sorucam. Bat 27-28 ağustostan birisi. Bazen 1 gün kayma yapabiliyor. Sizce erken gebelik testi alsam yarın çıkar mı ?
Az daha dayancevap verebilir misiniz ?
Bata 2 gün kala öğrenmiştim benAman ne bilim doktor öyle söyledi moralimi bozdu tedavi görüyodum ilk defa çift çizgi gördüm bi hevesle gittik öyle deyince moral sıfır bakalım siz kaç haflıkken öğrenmiştiniz
hahahaha sabredemiyor insan :)Az daha dayan![]()
Hiç bilmiyorum kuandigin ilacı ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorumBenDe letu kullandım adetin 3 gecerse kan verdi ama ben ilaçla adet olduydum bu durumda fareler mi
Ayy inşallah canım benim hadi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz,kanı verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyımSelam kuzu, bende kullandım bu ay femara
Ama benim daha 6. Günüm
Doktorum banada 13 14 te test yap demişti
Çıkar yüksek ihtimalle varsa
Hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın insallahhh![]()
Hadi bakalım sonucunu bizimle paylaşHiç bilmiyorum kuandigin ilacı ben de bugün kan verdim sonucu bekliyorum
Gayet iyi bir değer başlangıç için ne mutlu sizeMerhabalar kan sonucum doktor gebelik var ama biraz düşük dedi ama bugün 34. Günüm sizce değerler yükselirmi yumurtlamam geç oluyo 34. Gün adet oluyordum
Bende verdim kan. Ertesi gün çıkar sonuç dediler. Sağlık ocağında yapılan e-nabız a da düşmüyor bence . 5 tane en test aldım sonuç çıkana kadar yapacam bol bolAyy inşallah canım benim hadi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz,kanı verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım![]()
Kuzum ne durumdasin sen merak ettim ?M mavili_yeshll canım benim bat ı 31 ağustos olarak güncellermisin. Regl bugün başladı. Tam sökülme olmadı ama kırmızı gördüm.
Nasip böyle imiş. Surelab çok yanılttı beni kızlar. Tekrar söylemek istiyorum. Belki kimyasal geçirdim ondan da emin değilim. Ama bu ay da elendik günün sonunda![]()
Erken olduğu için gözükmemiş de olabilir, ya da hiç olmaya da bilir. Bu yüzden sabredip vaktinde yapmak laızm ama bekleyemiyoruz işteGünaydın kızlar
çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve erken gebelik testi yaptım negatif sizce erken mi yaptım ama adetime de 2 gün kaldı bilgilendirir misiniz![]()
Çok teşekkür ederimGayet iyi bir değer başlangıç için ne mutlu sizetadını çıkarın
![]()