Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yukarıda yapıyorum canm adım dahi attirmaz elinden gelsin herseyi yapıyor ediyor ama dediğin gibi diğer tarafta annen bi anne su desen önünde yani kalkıpta kv ye diyemezsin anne su diye 🤣🤣
Benim sırf şımarıklık olsun die anneme ettiğim eziyetler 🙈 anne elimi kaşı anne su anne çay anne beni sev saçımı okşa🥰🥰 hasta olunca direk yaşım üçe düşüyor. Sevgi insanı iyileştirir☺️

Selam kizlar femara kullanan var mı bu ay aranızda? Ben yarın kan testi vericem yarın çatlama üzerinden 13. Gün oluyor varsa çıkar değil mi?
Selam kuzu, bende kullandım bu ay femara
Ama benim daha 6. Günüm
Doktorum banada 13 14 te test yap demişti
Çıkar yüksek ihtimalle varsa
Hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın insallahhh❤️

Selam kuzu, bende kullandım bu ay femara
Ama benim daha 6. Günüm
Doktorum banada 13 14 te test yap demişti
Çıkar yüksek ihtimalle varsa
Hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın insallahhh❤️
Ayy inşallah canım benim hadi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz,kanı verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ❤️

Günaydın kızlar ❤️
çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve erken gebelik testi yaptım negatif sizce erken mi yaptım ama adetime de 2 gün kaldı bilgilendirir misiniz ❤️

Ayy inşallah canım benim hadi hayırlı haberlerle gelelim hepimiz,kanı verdim sonucu bekliyorum çok heyecanlıyım ❤️
Bende verdim kan. Ertesi gün çıkar sonuç dediler. Sağlık ocağında yapılan e-nabız a da düşmüyor bence . 5 tane en test aldım sonuç çıkana kadar yapacam bol bol :KK9: :halay:

M mavili_yeshll canım benim bat ı 31 ağustos olarak güncellermisin. Regl bugün başladı. Tam sökülme olmadı ama kırmızı gördüm. 😔😔
Nasip böyle imiş. Surelab çok yanılttı beni kızlar. Tekrar söylemek istiyorum. Belki kimyasal geçirdim ondan da emin değilim. Ama bu ay da elendik günün sonunda 🥴
Kuzum ne durumdasin sen merak ettim ?

Günaydın kızlar ❤️
çatlamanın üzerinden 11. Gün bugün ve erken gebelik testi yaptım negatif sizce erken mi yaptım ama adetime de 2 gün kaldı bilgilendirir misiniz ❤️
Erken olduğu için gözükmemiş de olabilir, ya da hiç olmaya da bilir. Bu yüzden sabredip vaktinde yapmak laızm ama bekleyemiyoruz işte 😂

Kızlar eczaneye uğradım işlerim vardu uğramışken gebelik testleri aldım bat 2 Eylül ne zaman yapsam çıkar acaba cıkarmı oda belli değil iki gündür kasıklarıma bıçak batıyor sanki

Back