Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 12sinde gittiğinde duymuştum kalp atışını acaba erken miydi 5+5 falandı beta 10000den fazlaydı iste lekelenme falan oldu ya korkum ona 26snda gidip duyacağım ınsallah hayırlısıyla

Fsh ım yuksekti hatta 12 falan cnm evet konusmustuk amh baktırmamı soylemiştiniz hatta doktorum klomen verdi yanında progestan kullandım pko var bende çok şükür bu ay oldu çatlama iğnesi kullanmadım ama ovu testiyle takip ettim 2 yumurtam vardı doktor baktıgında 16mm ve 18mm 2 gün sonra pik oldugunda havuç falan yedim çatlaması için çok şükür oldu darısı tez zamanda başınıza inş 🤲🏻
Hayırlı olsun benim de fsh yüksek. Lh kaçtı acaba? Benim fsh 10 lh 11 ama olmuyor sizinkini merak ettim. Saglicakla kucaguniza alin insallah

Hayırlı olsun benim de fsh yüksek. Lh kaçtı acaba? Benim fsh 10 lh 11 ama olmuyor sizinkini merak ettim. Saglicakla kucaguniza alin insallah
Sadece fsh baktı doktorum cnm hatta burda bana amh baktır dediler onuda doktorum ben istedim diye gebe kalmazsan bakalım dedi çok şükür hamileyim zaten çok olumlu bir doktorum var sağolsun bir önceki doktoruma kalsa su an hala stresliydim doktorum sağolaun sen bunları kafana takma her ay değişir değerler dedi yumurta takibi yaptık bence sende değerlerini çok takma Allahım tez zamanda kucağınızı doldursun inş 🤲🏻

Sadece fsh baktı doktorum cnm hatta burda bana amh baktır dediler onuda doktorum ben istedim diye gebe kalmazsan bakalım dedi çok şükür hamileyim zaten çok olumlu bir doktorum var sağolsun bir önceki doktoruma kalsa su an hala stresliydim doktorum sağolaun sen bunları kafana takma her ay değişir değerler dedi yumurta takibi yaptık bence sende değerlerini çok takma Allahım tez zamanda kucağınızı doldursun inş 🤲🏻
Ayy ne güzel dedin teşekkürler. Insallah bebeklerimize kavusuruz🤲

Kızlar ben 12sinde gittiğinde duymuştum kalp atışını acaba erken miydi 5+5 falandı beta 10000den fazlaydı iste lekelenme falan oldu ya korkum ona 26snda gidip duyacağım ınsallah hayırlısıyla
İnşallah canım. Arada olabiliyormuş sanırım arkadaşım korkma ama doktora gitmeyi de ihmal etme leke görürsen demişti. Benimde kasıklarımda batma var ara ara iğne batar gibi. 3. Haftamı bitiyorum beta değerine bakarak tahmin ediyorum. Normal değil mi? Sizin olmuş muydu yada olan arkadaşlar var mı?

İnşallah canım. Arada olabiliyormuş sanırım arkadaşım korkma ama doktora gitmeyi de ihmal etme leke görürsen demişti. Benimde kasıklarımda batma var ara ara iğne batar gibi. 3. Haftamı bitiyorum beta değerine bakarak tahmin ediyorum. Normal değil mi? Sizin olmuş muydu yada olan arkadaşlar var mı?
Kasık batmasi oluyor arada hala canm
Benim lekelenme gec oldu 6+2de oldu felaket geçiyor bulanti kusma baş ağrısı adım dahi atamıyorum

Kızlar bir şey sorucam. Bat 27-28 ağustostan birisi. Bazen 1 gün kayma yapabiliyor. Sizce erken gebelik testi alsam yarın çıkar mı ?

Merhabalar kan sonucum doktor gebelik var ama biraz düşük dedi ama bugün 34. Günüm sizce değerler yükselirmi yumurtlamam geç oluyo 34. Gün adet oluyordum

Eklentiler

• 25987699-9245-4F5B-BC7C-6DB99F369E83.jpeg
    25987699-9245-4F5B-BC7C-6DB99F369E83.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 73
Merhabalar kan sonucum doktor gebelik var ama biraz düşük dedi ama bugün 34. Günüm sizce değerler yükselirmi yumurtlamam geç oluyo 34. Gün adet oluyordum
Yükselir bence… Burda bat geçtikten sonra bile çok düşük değerde öğrenenler oldu. 2 günde bir takip et bence inş sağlıklı bir gebeliğin olur☺️

Kasık batmasi oluyor arada hala canm
Benim lekelenme gec oldu 6+2de oldu felaket geçiyor bulanti kusma baş ağrısı adım dahi atamıyorum
Ahh Allah yardımcın olsun canım benim. Tuzlu çubuk kraker ye belki biraz rahatlarsın. Lekelenme için doktorunla mutlaka konuş bence. Yavaş yavaş hafiften baş dönmesi bende de başladı.

Ben 2. Haftada 8,43 ile öğrendim. Neresi düşük. Hayırlı olsun canım benim hiç sıkma. Doktor bana da regl olursun yakında diye geçiştirmişti. Giderek yükseldi.

Back