- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.441
Insallah canm icini ferah tut senAynen bakalım öyle yapcaz inşallah bol bol yükselir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canm icini ferah tut senAynen bakalım öyle yapcaz inşallah bol bol yükselir![]()
Teşekkür ederim canım kendi gittiğim doktorada attım oda o şekilde söyledi bakalımBen 2. Haftada 8,43 ile öğrendim. Neresi düşük. Hayırlı olsun canım benim hiç sıkma. Doktor bana da regl olursun yakında diye geçiştirmişti. Giderek yükseldi.
Canım benim dikkat et kendine yine de mümkün olmadığınca kalkmamaya çalış. Çalışıyor musun bilmiyorum ama. Amin inşallah. Rabbim hepimize kolay hamilelik versin inşallahGittim hastanede falan yattım canm sukur geçti
Insallah ben gibi olmaz kimse canm
Teşekkürler canım öylede insanın içine kurt düşüyo bakalımInsallah canm icini ferah tut sen
Canım tahmini mi söylüyorlar yoksa aşılama yapıldı ya da başka bir tedavi yapıldı da hani ona göre haftayı bilerek mi söylüyorlar acabaTeşekkür ederim canım kendi gittiğim doktorada attım oda o şekilde söyledi bakalım![]()
Esimin yanına gidecektim dugunden snra o yüzden 1 sene oldu çıkalı ama gidemedim kaldım sonrada girmedim canm esim izne geliyor 1 ay ee yanında istiyor surekli kimse kalkipta 1 ay izin vermez bana o yuzden çalışmadım tekrarCanım benim dikkat et kendine yine de mümkün olmadığınca kalkmamaya çalış. Çalışıyor musun bilmiyorum ama. Amin inşallah. Rabbim hepimize kolay hamilelik versin inşallah
Sakin ol sen canm bebisini düşün kötü şeyler dusunmeTeşekkürler canım öylede insanın içine kurt düşüyo bakalım![]()
Femera kullanıyordum bu 3. Ayım kendi tedavi gördüğüm doktoruma gitmedim devlette acile gittim o söyledi hiç tedavi görüyordum demedim kalabalıktı zaten hemen söyledi düşük bilmem ne çıktık bidaha sonra kendi doktoruma attım hiçte düşük değil zaten senin geç yumurtlaman oluyo dedi bakalım hayırlısı 2 güne tekrar kan verdiCanım tahmini mi söylüyorlar yoksa aşılama yapıldı ya da başka bir tedavi yapıldı da hani ona göre haftayı bilerek mi söylüyorlar acaba
Öyle olmaya çalışıyorum nasip bakalımSakin ol sen canm bebisini düşün kötü şeyler dusunme
Olsun canım benim vardır bir hayır bak yatman gerekiyormuş demek ki bundaki hayırda budur belki, bebişin kısmetiyle gelir inşallah. Anne gibisi var mı geçince daha rahatlarsınEsimin yanına gidecektim dugunden snra o yüzden 1 sene oldu çıkalı ama gidemedim kaldım sonrada girmedim canm esim izne geliyor 1 ay ee yanında istiyor surekli kimse kalkipta 1 ay izin vermez bana o yuzden çalışmadım tekrar
Hic kalkamıyorum canm surekli yatistaym kv bakıyor sagolsun ama anneme geçeceğim gelecek aya belki hava değişir iyi gelir bir umut iste
Çok çok iyi canım benim modun düşmesin hiç sağlıkla gelsin inşallah , 2 güne kan vermeye devamFemera kullanıyordum bu 3. Ayım kendi tedavi gördüğüm doktoruma gitmedim devlette acile gittim o söyledi hiç tedavi görüyordum demedim kalabalıktı zaten hemen söyledi düşük bilmem ne çıktık bidaha sonra kendi doktoruma attım hiçte düşük değil zaten senin geç yumurtlaman oluyo dedi bakalım hayırlısı 2 güne tekrar kan verdi
Insallah canımOlsun canım benim vardır bir hayır bak yatman gerekiyormuş demek ki bundaki hayırda budur belki, bebişin kısmetiyle gelir inşallah. Anne gibisi var mı geçince daha rahatlarsın![]()
Amin inşallahÇok çok iyi canım benim modun düşmesin hiç sağlıkla gelsin inşallah , 2 güne kan vermeye devam![]()
Belki gerçekten iyidir çok düşüncelidir kv ama yanı kendi annen kardeşin gibi rahat edemiyorsun. Rabbim şifalar versin inşallahInsallah canım
Aynen onda misafir çok gitmelerini bekliyorum onlar gitsin hemen gitcem insallah esimin pek gönlü yok annem rahatsiz yorulur sana dikkat edemez tek başına ne olur ne olmaz diye ama geçen kanamam oldu burda kv gorumce vardı annemler geldi hemen onlar götürdü hastaneye yanımda refakatçi olmaya kalkti zor yolladım hayirliditlabu ay çıksın oradayım inşallah hemen![]()
Ne demek canım benim bazen gerçekten doktorlardan daha iyi anlıyor burda birşeyi paylaştığın bir kaç arkadaşAmin inşallahSağol canım ya moralim az da olsun düzeldi
![]()
İnsnın anası gibisi varmı ya. Kv yanında ne kdar dinlenip naz niyaz yapabilir insan.Insallah canım
Aynen onda misafir çok gitmelerini bekliyorum onlar gitsin hemen gitcem insallah esimin pek gönlü yok annem rahatsiz yorulur sana dikkat edemez tek başına ne olur ne olmaz diye ama geçen kanamam oldu burda kv gorumce vardı annemler geldi hemen onlar götürdü hastaneye yanımda refakatçi olmaya kalkti zor yolladım hayirliditlabu ay çıksın oradayım inşallah hemen![]()
Evet ya ben birçok şeyi burda öğrendim iyiki var burasıNe demek canım benim bazen gerçekten doktorlardan daha iyi anlıyor burda birşeyi paylaştığın bir kaç arkadaş![]()
Allah yukarıda yapıyorum canm adım dahi attirmaz elinden gelsin herseyi yapıyor ediyor ama dediğin gibi diğer tarafta annen bi anne su desen önünde yani kalkıpta kv ye diyemezsin anne su diyeİnsnın anası gibisi varmı ya. Kv yanında ne kdar dinlenip naz niyaz yapabilir insan.
Varsa kan testinde çıkar, inşallah güzel haberler alırsınSelam kizlar femara kullanan var mı bu ay aranızda? Ben yarın kan testi vericem yarın çatlama üzerinden 13. Gün oluyor varsa çıkar değil mi?