- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.481
Kızlar nasılsıniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bat tarihimdi ama olmadım. Olayım diye bekliyorum gelmiyor. Pof.Kızlar nasılsıniz
Test yaptın mi canm ? Yada bu ay iliski olmayan sen miydin takip edemiyorum çok fazlaDün bat tarihimdi ama olmadım. Olayım diye bekliyorum gelmiyor. Pof.
Ehe evet o bendim. 1 ağustos reglim bitti 2 ağustos İstanbula gittim, bata 6 gün kala döndümTest yaptın mi canm ? Yada bu ay iliski olmayan sen miydin takip edemiyorum çok fazlaağrılardan bulantidan zamn kaldıkça bakıyorum
Bilemezsin orayı artkEhe evet o bendim. 1 ağustos reglim bitti 2 ağustos İstanbula gittim, bata 6 gün kala döndümama 2 ağustos sabahı bir ilişki olmuştu uçağa binmeden önce, ona ihtimal vermiyorum. O yüzden imkansız sanırım test vs yapmıyorum
Ya aslında adet bitiminden sonra ilişkiye hamile olan varmış ama, ben zaten adetin 3.Günü hormon testi için doktora gitmiştim. Yani ultrasonda falan olgun yumurta olsa söylerdi heraldeBilemezsin orayı artkhava değişimi faln etkilemiştir belki bekle biraz daha
Insallah canm bekle bakalımYa aslında adet bitiminden sonra ilişkiye hamile olan varmış ama, ben zaten adetin 3.Günü hormon testi için doktora gitmiştim. Yani ultrasonda falan olgun yumurta olsa söylerdi heraldeneyse bakalım olurum bugün yarın inş.
Birkaç hafta sonra geçer inşallah, sabretInsallah canm bekle bakalım
Bebis altüst etti beni herseye ağlıyorum surekli bi bas ağrısı bulanti kusma kafamı yastıktan kaldıramıyorum şaşırdım kaldim
Insallah geçer canm yoksa bu evde kafayı yerimBirkaç hafta sonra geçer inşallah, sabretiçinde minik bir şey var, rahat duramıyor öyle düşün
İmkansız değil çevremde çok adetin hemen sonrasında hamile kalmıştır örnek ben iki çocuğumda da bınu da bekliyorum ağrılar umutlanma diyor aEhe evet o bendim. 1 ağustos reglim bitti 2 ağustos İstanbula gittim, bata 6 gün kala döndümama 2 ağustos sabahı bir ilişki olmuştu uçağa binmeden önce, ona ihtimal vermiyorum. O yüzden imkansız sanırım test vs yapmıyorum
Aynı evde mi yaşıyorsunuz?Insallah geçer canm yoksa bu evde kafayı yerim
Görümcemde bi surat işler ona kalmış bıkmış falan filan bağırıyor oyle diye evin içinde
Ayy demeİmkansız değil çevremde çok adetin hemen sonrasında hamile kalmıştır örnek ben iki çocuğumda da bınu da bekliyorum ağrılar umutlanma diyor aama bqkslım
Hani imkansız demek istedim hayırlı zaman tabi burda her regl oldum diyenle üzülüyorum vallaAyy demeama ben ilişkiden 4 gün önce zaten kontrole gitmiştim, yumurta var çatlayabilir vs dememişti. Neyse bugün olacak gibiyim zaten hayırlısı
![]()
Esim görevde ben ailesiyle kalıyorum yılbaşına kadar isteAynı evde mi yaşıyorsunuz?
Benim de 2 Eylül. Yumurtlama 18 ağustosta olduKızlar eczaneye uğradım işlerim vardu uğramışken gebelik testleri aldım bat 2 Eylül ne zaman yapsam çıkar acaba cıkarmı oda belli değil iki gündür kasıklarıma bıçak batıyor sanki
Ay test falan yaptınız mı benim de o günlerdi yumurtlama olmussa idrarda çıkar mıBenim de 2 Eylül. Yumurtlama 18 ağustosta oldu
Yumurtlamayı 1. Gün sayarsak bugün 6. Gün en erken 10. Günde çıkar daha erken varsa da çıkmaz .ben 30 ağustosta test yapmayı düşünüyorumAy test falan yaptınız mı benim de o günlerdi yumurtlama olmussa idrarda çıkar mı