Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ay hiç bu kadar uzun gelmiyordu bana bu hazırlıklardan öncee
Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Yumurtlama dönemi hesabını yapamıyorum ben bir turlu bilenler yardımcı olsunlar lütfen. 8 ağustos adetinin ilk günüydü. 6 gün net oldum. 7. Gun küçük küçük varla yok arası kahverengi lekeleme ile biter. Bundan bir önceki adetim de 9 temmuzdu. Bir iki gün oynar aralarında. Bu ağustosta 14, 17, 19, 21. Günleri değerlendirdik. Sizce gün kaybetmiş miyimdir. son iki üç gündür acayip akıntım var
23 ü devam😄 hesaba göre ii gidiyor

35FF74BC-8F4C-4E2E-B616-5771C68D914C.jpeg
Kızlar bu sabah kan verdim bat a 3 gün var daha merakımdan dayanamadım sizce hamile miyim değil miyim

Kızlar takvim bugunu gosterıyor, femara kullanmıstım doktor 1 tane eh işte demişti baskada yok demişti, testıme bakarmısınız pik mi bugun bu strıpi ilk defa kullanıyorum da
Eşit gibi duruyor bence değerlendir 😊 yarın belki daha da koyulaşır ya da silinir hiç belli olmaz o yüzden riske atma derim

Fsh ım yuksekti hatta 12 falan cnm evet konusmustuk amh baktırmamı soylemiştiniz hatta doktorum klomen verdi yanında progestan kullandım pko var bende çok şükür bu ay oldu çatlama iğnesi kullanmadım ama ovu testiyle takip ettim 2 yumurtam vardı doktor baktıgında 16mm ve 18mm 2 gün sonra pik oldugunda havuç falan yedim çatlaması için çok şükür oldu darısı tez zamanda başınıza inş 🤲🏻
Merhaba ne kadarlık bir süreçte elde ettiniz acaba ?

Evett yani iğnede lh hormonu çok fazla olduğu için yanıltabiliyormuş malesef doktorum 14. Günden sonra yap mutlaka demişti inşallah vardır hep öyle devam eder❤️
Ben daha önce tüp bebek yaptım o zamanda çatlatma iğnesi yaptım ama hiç idrarda pozitif görmedim erken yapmama rağmen iğneler mi farklı

Back