- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 103
- 36
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #6.001
Benimde aynen bu şekilde oldu yumurtlamayı değil sadece piki değerlendirdim ve hamileyim daha önce üst üste falan değerlendirmiştimBitince yumurtlama oldu bende sonra pik ,pik olunca değerlendirdik sonra birliktelik hiç olmadı tek sefer ile oldu
Gerçekten öyle hergün bakıyorum yazıyorum okuyorum dertleriyle üzülüyorum mutluluklarla mutlu oluyorumRabbim en yakın zamanda siZin yüzünüzü de güldürsün o kadar iyi anlıyorum ki sizi,bende herşeyi burada öğrendim meğer hiçbirşey bilmiyormuşum.Ailem gibi oldu buradaki herkes
Günaydın cnm ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı kızım var seninle aynı zamanlarımız sanırım şuanda da ne mide bulantısı ne kasık batması nede göğüs hassasiyetim var kendimi gebe gibi hissetmiyorum beta hgc takibi yapmasam sıkıntı vardır diye düşünücem ama betada çok güzel artıyor şuanGunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum, mide bulantısı olup olmaması bebek cinsiyetine bağlı mi? Acaba kaçıncı hafta başlıyor..
Hay maşallahBitince yumurtlama oldu bende sonra pik ,pik olunca değerlendirdik sonra birliktelik hiç olmadı tek sefer ile oldu
İşte hep demek istediğim olacağı varsa oluyor zatenBitince yumurtlama oldu bende sonra pik ,pik olunca değerlendirdik sonra birliktelik hiç olmadı tek sefer ile oldu
Ayyy ne zamn geçecek bu igne etkisi ? Gerçek sandım var ya nasil kalktigimi bilemedim yerimdenŞaka şaka iğne etkisi keşke gerçek olsa
Güzel haberlerini bekliyorummKızlaaar bende muayene oldum herşey çok iyi dedi. Kan verdm hormon vs eşim sperm testi verdi sonuçlar öğleden sonra çıkacakHadi allah herkesin yüzünü güldürsün.
ben bugün test yaptım maalesef negatif :/Güzel haberlerini bekliyorumm
Sen hamilesin belkide gebelik testi yapsanaKızlar çatlayamıyo mu yaşuan stres oldum akşam tekrarlasam mı acaba testi?
Yaaaaben bugün test yaptım maalesef negatif :/
Yok yok daha yumurtlama dönemim nasıl hamile olucamkiiSen hamilesin belkide gebelik testi yapsana
Ayyyy sen hamiş misinnnnnnBenimde aynen bu şekilde oldu yumurtlamayı değil sadece piki değerlendirdim ve hamileyim daha önce üst üste falan değerlendirmiştim
rengl olacak gibiyim zaten ağrımda var. test negatif offf yaaaaa...Yaaaaama üzülme lütfenn regl gelene kadar umutlar tükenmezz
Sen bi yumurta takibi yaptırsana. 1 tane çocuğun olduğuna göre demekki hamile kalmakta sıkıntın yok. Belki yaşına göre yumurtaların daha az çalışmaya başlamıştır bilemeyizkii. 1 gebeliğin olduğu için ben olumlu sonuç alıcağına inanıyorumrengl olacak gibiyim zaten ağrımda var. test negatif offf yaaaaa...
Ay canım sag oalsin inşallah tek temennim sen ne yaptın nasıl gidiyor annislikAyyy ne zamn geçecek bu igne etkisi ? Gerçek sandım var ya nasil kalktigimi bilemedim yerimden
Insallah igne etkisi gecincede boyle olacak
Evet canımm çok şükür bu ay geldi bebiş darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahAyyyy sen hamiş misinnnnnnçok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?