Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim en yakın zamanda siZin yüzünüzü de güldürsün o kadar iyi anlıyorum ki sizi,bende herşeyi burada öğrendim meğer hiçbirşey bilmiyormuşum.Ailem gibi oldu buradaki herkes
Gerçekten öyle hergün bakıyorum yazıyorum okuyorum dertleriyle üzülüyorum mutluluklarla mutlu oluyorum

Gunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum, mide bulantısı olup olmaması bebek cinsiyetine bağlı mi? Acaba kaçıncı hafta başlıyor..
Günaydın cnm ilk gebeliğimde hiç mide bulantım olmadı kızım var seninle aynı zamanlarımız sanırım şuanda da ne mide bulantısı ne kasık batması nede göğüs hassasiyetim var kendimi gebe gibi hissetmiyorum beta hgc takibi yapmasam sıkıntı vardır diye düşünücem ama betada çok güzel artıyor şuan

rengl olacak gibiyim zaten ağrımda var. test negatif offf yaaaaa...
Sen bi yumurta takibi yaptırsana. 1 tane çocuğun olduğuna göre demekki hamile kalmakta sıkıntın yok. Belki yaşına göre yumurtaların daha az çalışmaya başlamıştır bilemeyizkii. 1 gebeliğin olduğu için ben olumlu sonuç alıcağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…