Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Önerilerinizi bekliyorum 😃

Kızlar diyet yaptığım için kabızlık yaşıyorum, böyle çok acilinden lavaboya çıkaracak birşeyler lazım.
Activianın probiyotik shotlarını tavsiye ederim. Cocuk daha planlanmadıysa dut yaprağı çayıda cok iyi. Hamilelikte etkisini bilmiyorum😌

Ay canım sag oalsin inşallah tek temennim sen ne yaptın nasıl gidiyor annislik
Surekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum iste

Kefir iç canım çok faydası oluyor bir de kuru kayısı çok siddetliyse sabahları bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç kayısıdan once

Gebelik var miydi sende ben şubatta hamile kalmıştım hayatımda hic kabız olmamıştım hamilelik sürecince mahvoldum hormon değişikliğinden olmuştu hemoroide dönmüştü benim gebelik sonlaninca hindiba macunu diye bir şey duydum onunla geçmişti bir de alman bitki çayı içiyordum migrosta bulunuyor ama hamilelikte tehlikelidir belki

Kizlar bu ovulasyon testi yapılıyor ya idrar dağılır gibi oluyor onun için ne yapılabilir? Bir tanıdığım sordu da ben ona bu şekilde hamile kaldığımı söylemiştim kullanmaya başlamış ama sürekli dağılıyor diyo halbuki 3-4 damla damlatmis ne yapabilir oyle olmaması icin

Sen bi yumurta takibi yaptırsana. 1 tane çocuğun olduğuna göre demekki hamile kalmakta sıkıntın yok. Belki yaşına göre yumurtaların daha az çalışmaya başlamıştır bilemeyizkii. 1 gebeliğin olduğu için ben olumlu sonuç alıcağına inanıyorum 👍🏼
Evet canım. Bu ay birde onu deneyeceğim. Randevu aldım pazartesiye. Bakalım belkide yuurta yeteri olgunluğa erişmeden çatlayıp gidiyor. ovu testleri pik yapıyor ama kaç mm de pik yapıyor bilemiyoruz. Benim bri oğlum var arada bir gebelik daha yaşadım ama ilerlemedi.

Geldim şuan hastanedeyim sabah 2 3 damla kan geldi dış gebelik olmasından korkuyorum
Korkma canm sakin ol hiç öyle düşünme ben 7.haftaliga gircem bak lekelenme başladı korktum hemn gittim hastaneye sukur gördü bebeği sadece verdiği ilaçları kullanıyorum ve bol bol hiç kalkmadan yatıyorum başka yapabileceğimiz birsey yok

Surekli yatıyorum 3 gündür lekelenme var iste ilac kullanıyorum canm bide bulanti ilacı kullaniyorm çünkü bulantim olunca ogume oluyor ya sanki kahve lekeyi o getiriyor gibi geldi hiç kalkmamaya çalışıyorum iste
Lekelenme görülebilir ilaçlarınızı kullanın hiç stres yapmayın. :)

Kızlar merhaba 18.08 dün akşam ve 19.08 bugün öğlen ovulasyon testim. Dün gündüz değerlendirmiştik bugün boş mu geçelim yoksa 2-3 gün üst üste mi değerlendirelim. Gebe kalanlarda tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim 😊
7ECAB8D4-65E7-4FFA-9348-5E2FB872F64A.jpeg

Kaç ay mı kaç yıl olacaktı :) Canım 3 yıl oldu arada bir kayıp var.

Baya olmuş ya. Ben şimdi ne desem senin için anlamı olmaz. En fazla dua edebilirim. Kimin duası kabul olur bilinmez sonuçta. İnşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. Allah daha fazla aratmasın inşallah..

Kızlar merhaba 18.08 dün akşam ve 19.08 bugün öğlen ovulasyon testim. Dün gündüz değerlendirmiştik bugün boş mu geçelim yoksa 2-3 gün üst üste mi değerlendirelim. Gebe kalanlarda tecrübelerini aktarırsa çok sevinirim 😊Eki Görüntüle 2903367
İmkanın varsa değerlendirmeden sonra sabaha kadar yat kalkma çatlama günüde değerlendir

Gunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum, mide bulantısı olup olmaması bebek cinsiyetine bağlı mi? Acaba kaçıncı hafta başlıyor..

Cinsiyetle ilgisi yok. Hatta genetikle de ilgisi yok. Ablamlar ve ben mide bulantıları yaşadık ama kardeşim hiç yaşamadı..
Genelde 7.haftada başlar. Kalp atışı başlayınca başladığını söylerler bir de..

Back