- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 29
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.921
İnşallah inşallah canım güzel haberini bekliyorumBat pazar olmam lazım cnm ama en geç 26 sı ben anlamadım çatlama olalı 10 gün oldu test pozitif çıkıyor o yuzden gebelik varsada geç gitmek istiyorum ki değer düşük çıkarsa diye inş sağlıklı gebeliğimiz olur
Kızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa
Ayy sabah kalkış saatim benimKız derdin neydi sabahın 6.25'inde test yapıp attım burayaben o saatte çok derin uykudayım
Çizgi var testlerde, niye kendini negatife şartlandırdın ki?Ayy sabah kalkış saatim benimSabah namazına kalktığım için ilk idrar saatim oydu Ama yanlış görmüşüm galiba uykulu halle o çizgileri nasıl gördüm onu bile anlamıyorum ama neyse bakalım daha kırmızılar gelmedi Ama eşimi negatife hazırladım ona da muayene için randevu aldığımı söyledim. Olmazsa diye gelecek aya hazırlık yapmaya başladım. Geç yola çıktık güç olmaz inş Ovulasyon testlerine de inancım kalmadı. Napsam diye düşünüyorum
Yumurtlama yeni gördüğün için yaptır bence.. Daha rahim duvarına tutunmadan etkisi olmaz zaten… Her geçen gün alehine işliyorKuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?
Hadi bakalım Allah güç kuvvet versinCuma da dahil değerlendirmeyi düşünüyorum ama güç dile bana
Testin kendi çizgileriymiş… Ben bugün baya kanlı testte yaptım. Sabahki surelab testi onu da laboquick ile yaptım o da tertemiz çıktı. Kanda bile yok yani benceÇizgi var testlerde, niye kendini negatife şartlandırdın ki?
Son ana kadar moralinizi bozmayın bende regl olcağımdan emindim hatta ped bitmek üzere diye markete çıkıp ped almıştımKızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa
İlk 10 dakikadan sonra mı çıktı? Nasıl testin kendi çizgisi oluyor anlamadım.Testin kendi çizgileriymiş… Ben bugün baya kanlı testte yaptım. Sabahki surelab testi onu da laboquick ile yaptım o da tertemiz çıktı. Kanda bile yok yani benceAma tabi kırmızı olduğu için kaset test silik ise görmem mümkün değildi. Neyse ondan dolayı şartladım… Yarın senin gibi bir predictor feda edeceğim bakalım
Ayy bende market gittim ped almak için içimden gelmediSon ana kadar moralinizi bozmayın bende regl olcağımdan emindim hatta ped bitmek üzere diye markete çıkıp ped almıştımbi gün gecikince test yaptım inşallah sizde güzel haberler alırsınızz
Yok 2-3 dk içinde gördüm ip gibi birşey ama sonra baktım test ıslanınca belirli aralıklara içinde çizgiler oluşuyor… Galiba öyle birşey… Çünkü sonra çizgiyi bulamadım kurumaya bıraktım orda bile çıkmadıİlk 10 dakikadan sonra mı çıktı? Nasıl testin kendi çizgisi oluyor anlamadım.
Surelab berbat bir marka, geçen ay beni de umutlandırmıştı.
Kuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?
Pozitif enerji een güzeli iyi yapmışssın benceAyy bende market gittim ped almak için içimden gelmediHayır bu ay ihtiyaç olmayacak dedim ve günlük pedi aldım çıktım. Evdekini de haftasonu kardeşime vermiştim… Ozgüven tavan
Bu arada dün duş alırken göğsümde damar gördüm baya uzun daha önce o damar var mıydı bilmiyorum??? Hep vardı ben belirti aradığım için mi gördüm diye düşünüyorum ama sürekli meme kontrolü de yapan biriyim görmem gerekirdi diye düşünüyorumİlk 10 dakikadan sonra mı çıktı? Nasıl testin kendi çizgisi oluyor anlamadım.
Surelab berbat bir marka, geçen ay beni de umutlandırmıştı.
Kızlar bata 4 kala galiba silik çizgiyi yakaladım. Bilmem kaç tane efekt ile elde ettimAma uykulu halimle birşey görüyorum sanki deyip foto çektim ve efekt uyguladım… Abdest aldıktan sonra foto çektim 2-3 dk sonra inş vardır. Yarın sabah predictor ile deneyeceğim
Geçen ayda başka arkadaşta gördük sonra negatif çıktı… galiba görünüyorSilik çizgin zaten varmışolmasa efektle görünür mü kii
Canım bende rahmimden göbeğime uzanan çizgiyi gördüm, sanki daha önce yoktu dedim. Hatta şaşırdım da. Tabii sonra bunun üzerinden kaç regl geçti bilmiyorum. Sanırım bebiş düşünme sürecinde biraz daha dikkatliyiz vücudumuzdaki değişimlere.Bu arada dün duş alırken göğsümde damar gördüm baya uzun daha önce o damar var mıydı bilmiyorum??? Hep vardı ben belirti aradığım için mi gördüm diye düşünüyorum ama sürekli meme kontrolü de yapan biriyim görmem gerekirdi diye düşünüyorumAma gebelik işte görmediğinde gördürebilir
Hayırlısı olsun senin için diyelim o zmannGeçen ayda başka arkadaşta gördük sonra negatif çıktı… galiba görünüyor
Bence gerek yok… Eşik değeri aşmış gibi… Cumartesi keseyi görmüş oalacaksın her türlü göremezsen doktor isteyecek zaten.. Zihnini acabalarla doldurmanın anlamı yokYaa bişe sorcam sizlere bat 8 ağustostu
11 ağustosta beta 95
14 ağustosta 452 idi ikinci testte hastaneye dr gitmiştim ctesi tekrar gel dedi beklemek mantıklı mı arada test vereyim mi tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?