Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yaaa bat yarın regl olcak hissiyatım var ağrı sancı gibi değil de işte rahimde hareketlilik. Bi de su gibi akıntım geliyo şeffaf baya yoğun böyle olunca regl belirtisi galiba dimi moralim bozuldu yaaa
Benim önceki gebeliklerimde adet sancım aynen vardı sürekli akıntım vardı şimdi değil şimdi geldi diyip sürekli tuvalete giderdim regl günü olmayınca bilirdim hamile olduğumu başka hiç bi belirtim olmazdı şimdi adetime var daha bakalım

Ahh sende mi hamişsin tebrik ederim. Ne kadar süredir istiyordun?

Kuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?

Evet akşam baya güzel koyulaşmış bu koyulaşma bence yarın da devam eder, akşam koyulaşmaya başladığı için. Hep yumurtlama + çatlama ve çatlama sonrası 1 günü değerlendirin diyolar ama sen nasıl istersen tabikiii ben fullcüyüm
Ben de geçen ay yumurtlamayı değerlendirdim, çatlama gününü değerlendiremedim ertesni değerlendirdim tutmadı

Kuzular uzun süredir eşim aşı konusunda kararsızdı. Bugün karar vermiş olalım dedi.
Ama ben şuan yumurtlamayı değerlendirdim, beklemedeyim. Sizce bu süreçte aşı yaptırmalı mıyım?
Kuzu bence eşin olsun ama sen aşı için regl olmayı bekle. Sonrasında da korunmana gerek yok bence bi çok doktor artık bu görüşte. İnşallah bebiş gelirde onun haftasını bekleyip aşı olursun

Kuzu bence eşin olsun ama sen aşı için regl olmayı bekle. Sonrasında da korunmana gerek yok bence bi çok doktor artık bu görüşte. İnşallah bebiş gelirde onun haftasını bekleyip aşı olursun
Kuzum ben yaptırdım gitti valla yumurtlama dönemindeydim
Ohhhh çatladı çok şükür 2,5 havuç yedim bide leslie denen bi şey var spor videosu 15 dklık onu yaptım zahmet oldu ama çatladı Hali K kizkizakiz
Hahaha biliyorum onu değil yumurta çatlama insan çatlatır o

Uğur getirir insAllahbat 16agustos yas 27 2yildir istiyorum

Kuzum ben yaptırdım gitti valla yumurtlama dönemindeydim

Hahaha biliyorum onu değil yumurta çatlama insan çatlatır o
15 dklıkda terler aktı uzunlarını düşünemiyorummm bi de bu sıcakta akıl işi değil ama her şey yumurta için
Sen naptın devam dimi denemeyee bırakmadın

Bende geçen ay ful değerlendirdim bu dönemde tutmadı. Bu seferde günaşırı deneyeceğim galiba

Tatlım bence yaptır çünkü bi iki hafta sonraya kalırsa gebelik de olursa yaptıramıcaksın ve bat zamanı yaptırıyım desen o zaman daha riskli ateş çıkar ateş gebeliğe zarar verir diye istenmiyo ama yumurtlaman değerlendirmen bittiyse yaptır öyle bekle. Yoğun bakımlar covid aşısız gebelerle dolu şuan çok kötü, 27 haftalık doğdu geçen gün bitane bebek entübe covidden sağlık daha önemli riske atma derim..

Hadi birlikte bekleyelim benimde bat yarın ve aynı şekilde bende öyle hissediyorum yarın mutlaka haberleselim çok heyecanlandım. Ben bide kan verdim gidip bugün meraktan:))
Aa kan yarın mı çıkıyor kuzum off yarın test yapcak mısın peki geçmesini bekliyim diyorum yarın olmazsam 20 si yapayım test dedim ama sanki yarın olcam gibi

Canım zaten artık erken gebelik belirtilerine inanmıyorum çünkü geçen ay o kadar belirti yaşadım ki bu ay saldım o açıdan. Ama bendeki sancı gibi değil ağrı da değil durulmayacak şekilde değilim dediğim gibi klasik rahimde kasılmalar hareketlilikler akıntı su geliyo regl sanıp gidiyorum yok ne biliyim

Aa kan yarın mı çıkıyor kuzum off yarın test yapcak mısın peki geçmesini bekliyim diyorum yarın olmazsam 20 si yapayım test dedim ama sanki yarın olcam gibi
Ya test almadım ben evde yok valla ne bileyim benimde sırtım ağrıyı regl is coming..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…