• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 27gunde bir adet oluyorum adetimin 8,9gunleri ilişki oldu 11.gun yumurta akı gibi akıntı oldu ve 11.gunde değerlendirildi sonra eşim işi dolayısıyla başka il "e gitti sizce hamile kalma ihtimali varmı böyle fikirlerinizi almak isterim
Yumurtlama zamanına geldi ise spermler 2-3 gün canlı yaşayabilir ve neden olmasın. Bugun bi arkadaş tek gecelik ilişki ile hamile kaldığını öğrendi. Kırmızılar gelene kadar hepimiz umıtluyuz💪🏻

Yumurtlama dönemindeki şeffad uzayan akıntı yumurtlama olduğunu mu gösteriyor çatlamayı mı 🧐 O akıntının bittiği gün mü çatlama oluyor yoksa hala çözemedim 😂

Şimdi ben bi test daha patlattım ondada gözle görülmesi bile zor bir silikimsi bişe oldu ama güvenmiyoeum acaba bata4 kala negatif olup pozitifi gören oldumu ?

Şaka şaka iğne etkisi keşke gerçek olsa🤗

Eklentiler

• 20210818_201840.jpg
    20210818_201840.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 79
sen naptınn haliiii nasıl gidiyo anlat biraz kayboldun gittin 😂 denemelere devam mıı ovulasyon yapıyo musunn çatlatmayla bir gidiyo mu ovu bi yaz öğrenelim 😂@Hali
Ay etiketleyememiissin neysek gördüm yazını iyiyim siz napiyosunjz nasıl gidiyor ovulasyon hep aşırı pik çıkıyor catlasada catlamasa da iğneden dolayı bence bu yüzden yapmak saçma boşa test gidiyor

Benim doktorumda öyle demişti ama denedik birkaç kez olmadı.
Ben genellikle üst üste deneyenlerin daha verim aldığını gördüm. Bakalım hayırlısı ile inşallah bu ay pozitif görürüm ♥️
Canım benim geçen ay boş geçmediğim gün yoktu nerdeyse ovülasyonla da takip ettim ama gelmedi 🤷‍♀️
gün aşırı daha sağlıklı bir makale okumuştum orda da öyle diyor 👌🏻

Ay etiketleyememiissin neysek gördüm yazını iyiyim siz napiyosunjz nasıl gidiyor ovulasyon hep aşırı pik çıkıyor catlasada catlamasa da iğneden dolayı bence bu yüzden yapmak saçma boşa test gidiyor
Aynen öyleymiş iğne yapınca okudum bende burda bi yerlerde ay hadi güzelcene tutsun inşallahhh❤️❤️
Aksam tekrarla 20 22 arası ama bence catlamis sonuncudq
ebru ceylan’a mesaj attım aynen çatlama başlamış dedi 3 tane havuç ye dedi yarına tekrarla testi dedi ama bilemedimki akşam yapsam mı doğru sonuç verir mii son 4 testim kaldı yetişsin şu çatlama ya 🤣

Aynen öyleymiş iğne yapınca okudum bende burda bi yerlerde ay hadi güzelcene tutsun inşallahhh❤️❤️

ebru ceylan’a mesaj attım aynen çatlama başlamış dedi 3 tane havuç ye dedi yarına tekrarla testi dedi ama bilemedimki akşam yapsam mı doğru sonuç verir mii son 4 testim kaldı yetişsin şu çatlama ya 🤣
Kiz doğruda şu icmediysen 20 22 arası
Insallah tutar bebis ya🥰🤩

Kızlar ben de böyle bi yazı okudum nette de var bi çok buna benzer yazı. Doktora da sordum her gün ilişkiyi sorun yok dedi 😂 heralde sperm sorunu olanlarda gün aşırı. Bilemedimki 🤷🏻‍♀️ ejce ejce A R Y A A R Y A

Eklentiler

• C2A30B0B-FDEF-45B5-9081-F1548768D2E7.jpeg
    C2A30B0B-FDEF-45B5-9081-F1548768D2E7.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım benim geçen ay boş geçmediğim gün yoktu nerdeyse ovülasyonla da takip ettim ama gelmedi 🤷‍♀️
gün aşırı daha sağlıklı bir makale okumuştum orda da öyle diyor 👌🏻
Gün aşırı tüm ay zor zaten.
Benim bahsettiğim yumurtlama döneminde gün aşırı değerlendirmek

Kızlar ben de böyle bi yazı okudum nette de var bi çok buna benzer yazı. Doktora da sordum her gün ilişkiyi sorun yok dedi 😂 heralde sperm sorunu olanlarda gün aşırı. Bilemedimki 🤷🏻‍♀️ ejce ejce A R Y A A R Y A
Köylerde her gün ilişkiye giriyorlar ne ya 🤣🤣 yıkıldımmm

merhaba ben forumda yeniyim. reglime 9 gün var 3 gündür göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve ağrı var bugünde uyku halği ve yorgunluk vardı sizce gebelik belirtisi olabilir mi ? bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı

Back