- Emoji Skoru
- 28.202
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.701
Evet beklemek çok zor 2 3 gün daha bekleyeyim o halde dayanabilirsem
Yumurtlama olmuyorsa adet nasıl oluyorSordum isterseniz regl 3. Günü de gelebilirim hormon testi baktırmak istiyorum dedim. Yok gerek yok önden gelebilirsin dedi. Yumurtlama takibi yapıyorum dedim regl düzensiz… regl düzensizse yumurtlama da olmuyor olabilir bırakın onları hemen dedi… Ay napcamı şaşırdım
Teşekkür ederim öyle yapacağım.Çıkan sonuca da çok itibar etme. Yanlış negatif oranı yüksek. Zaten en fazla 6 gün öncesinden yazıyor talimatlarında
Amin kuzucumHakkımızda hayırlısı olsun canım en doğru zamanda doğru şekilde Allahtan ümit kesilmez bir bakmışız ummadığımız anda olmuş.
Bu ay bende 28 günden 6 günü çıkar kalan bütün günleri değerlendirme planım var ovulasyon testi yapmadanBen devam edicem yumurtalamadan sonra da kuzumbu ay full time
Bunu düşününce insan işte baya çıkmaza giriyor. İlk denememde kalsaydım şu kadar olmuştu yok şimdi şöyle oldu benden sonra deneyeninki şu kadar oldu. Bu düşünceler insanı bitirirHahaha çok güldüm Allah da seni güldürsünAy bilmiyorum ama ben çok yoruldum yani gün takip etmekten 9 aydır gün sayıyorum hamile kalsaydım doğurmuştum valla
Aynen gidebildiğin kadar gitBu ay bende 28 günden 6 günü çıkar kalan bütün günleri değerlendirme planım var ovulasyon testi yapmadanama tabi eşimin ve benim kontrollerinden sonra değişebilir.
Bende bilmiyorum ama muayne edipgöndersinler istemiyorum artık… Yoo gayet 7 gün sürüyor. İlk 2 gün rahim duvarı atılıyor 3-4 günler kanlı diğer günler lekelenme şeklinde devam ediyor. Gayette iyi oluyorum. O yüzden dediğin gibi regl den sonra sonuçlarla gidicemYumurtlama olmuyorsa adet nasıl oluyorben bunu doktoruma sormuştum yumurtlama olmadan adet olunur evet ama çok çok az kanama olur demişti ordan anlarsın zaten demişti, senin nasıl oluyor adetlerin peki? Yumurtlama olmuyorsa testte nasıl pik oluyor kafamda deli sorular
Benim de dün kaşıntı olmuştu ama geçti. Mantar oldu sandım. Bugün kahverengi lekelenme başladı, bakalım kırmızıya dönecek mi...Benim de bu ay grip vs korkudan ilaç bile kullanamadım doğru dürüst gebelik varsa diye. Şimdide 2/3 gündür vajina girişinde kaşıntı var. Ama akıntım falan yok hiç normal akıntım bile yok ilginç bir şekilde. Koku da yok sadece ar ara tatlı tatlı kaçınıyor ama acayip kaşıyasım geliyor. Bakalım bat 20 Ağustos bugün itibariyle hafif vuran kasık ağrılarım başladı. Bu ayda umutlandık bakalım kırmızılar gelene kadar umutlar yeşermeye devam.
Harika yumurta gelmiş canım inşallah bebiiş getirirKızlar dünle bugün üzerlerinde tarih ve kaçıncı gün olduğu yazıyor. Devam ediyor dimi çatlama yok henüz?
Ayşe Hanım özel sanırım sonuçlarını alıp gidersen o da ultrasonla bakar muhtemelen daha makul olur benceKızlar birşey soracağım. Bugün n ayşe duman ile görüştüm gelecek aya hazırlık yapıyorum açıkcası. Regl olmadan da gelebilirsin dedi. Dedim regl olmadan gelince herkes normal çalışın bakalım diyip gönderiyor bunu yaşamak istemiyorum dedim. Gel bi bakalım dedi. Devletteki doktordan da regl 3.günü için randevu aldım hormonlarıma baktırmak için..Şimdi nasıl yapayım? Siz ne dersiniz? Regl olmadan gitmek mi mantıklı yoksa regl sonrası hormon sonuçları ile mi gitmek mantıklı?
Aynen muayne ücreti de az para değil herşey yolunda demesi için vermek istemiyorum o parayı… Oyle deyince bi popüler olması rahatsız etti…Ayşe Hanım özel sanırım sonuçlarını alıp gidersen o da ultrasonla bakar muhtemelen daha makul olur bence
Seni anlıyorum, devlette testlerini yaptır adetin 3. Günü, sonrasında sonuçların ve yumurtalıklar, rahim görünümü vs için Ayşe Hanım’dan destek al benim görüşümceAynen muayne ücreti de az para değil herşey yolunda demesi için vermek istemiyorum o parayı… Oyle deyince bi popüler olması rahatsız etti…
Çok haklısınız.. Ama işte insan doğası düşünmeden edemiyor yani burnumu çekiyorum acaba bu engel mi gebeliğe diye düşünüyordum bi aralarBunu düşününce insan işte baya çıkmaza giriyor. İlk denememde kalsaydım şu kadar olmuştu yok şimdi şöyle oldu benden sonra deneyeninki şu kadar oldu. Bu düşünceler insanı bitirir
Valla bu süreç insanı yoruyor bide çevrede tek bi korumasız anda hamile kalanlar çevremde o kadar çok ki bu ay bırakıyorlar korumayı tak hamile ben korumayı bırakıyorum daha hastane ebe vallahi yoruluyorum eşim bile demiyor mu korunmaya gerek yok tedavisiz olmuyor diye kötü niyetli değil biliyorum ama yaralıyor bu sözlerÇok haklısınız.. Ama işte insan doğası düşünmeden edemiyor yani burnumu çekiyorum acaba bu engel mi gebeliğe diye düşünüyordum bi aralar
Ahh inşallah canım benim yine yakın günlerimizHarika yumurta gelmiş canım inşallah bebiiş getirir
Ayyy inanmıyorum süperKızlr merhaba çatlama olalı 9.gün 4 gündür çok uyku hali var üstümde erken oldugu halde yapaayım dedim çıkmayacak ayy ben mi yanlış görüyorum burda silik bir çizgi var sanki görüyor musunuz Eki Görüntüle 2902530 Eki Görüntüle 2902531
Sağolasın cnm benim bata kadar test yapacam bakalım koyulaşacak mı sen naptın nasıl gidiyorAyyy inanmıyorum süpervar var çok silik ama düşük değer de olsa kanda çıkacak eminim. Öncekinde ben de böyle öğrenmiştim. Hadi güzel haberler ver çok sevindim
Evet önce bi kan ver de sonra bi süre testle takip edersin. Benim çatlama senden 1-2 gün önceydi. Ben 2 gündür test yapıyorum negatif. Demek ki yok tatlım. İğneden sonra 12.gün bugün. Yarın bata 2 gün kalmış olacak, bi daha denicem şansımı. Yine negatif olursa artık umudu kesicem zatenSağolasın cnm benim bata kadar test yapacam bakalım koyulaşacak mı sen naptın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?