• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız? Tatilden bugün döndüm uzun zamandır bakamadım. 😊 Bilen bilir eşim kaldı ben tek gittim İstanbula, o yüzden bu ay çalışma yapamadık şuan reglime 1 hafta var, Eylül beni bekler. Sizde durumlar ne Yusra-61 Yusra-61 MaviliGizem MaviliGizem A R Y A A R Y A C charlottes ve şuan aklıma gelmeyen diğerleri 😊

Selam kızlar nasılsınız? Tatilden bugün döndüm uzun zamandır bakamadım. 😊 Bilen bilir eşim kaldı ben tek gittim İstanbula, o yüzden bu ay çalışma yapamadık şuan reglime 1 hafta var, Eylül beni bekler. Sizde durumlar ne Yusra-61 Yusra-61 MaviliGizem MaviliGizem A R Y A A R Y A C charlottes ve şuan aklıma gelmeyen diğerleri 😊
Selam canımm 🤎 iyiyim çok şükür, kendimi toparladım son zamanlarda. Sen nasılsın? Umarım ailen moral olmuştur sana. Eylül pozitif gördüğün ay olur.
Ben şuan yumurtlama günlerindeyim, değerlendirmeleri bitirince beklemeye geçicem Rabbim izin verirse.

Selam canımm 🤎 iyiyim çok şükür, kendimi toparladım son zamanlarda. Sen nasılsın? Umarım ailen moral olmuştur sana. Eylül pozitif gördüğün ay olur.
Ben şuan yumurtlama günlerindeyim, değerlendirmeleri bitirince beklemeye geçicem Rabbim izin verirse.
Oo yumurtlama günleri en sevdiğimiz 😍

Evet güzel ama yorucu oldu biraz olsun, okullar açılınca çok özleyecem bu boşlukları 😂 yoğun bir sene bizi bekler. İnşallah güzel haberler alırız

Evet çok haklısınız, belirtilerin neredeyse hepsi psikolojik. İnsan mantıklı düşününce anlıyor da duygusal düşününce hadi yapayım da çıksın diye kendisini gaza getiriyor. En iyisi ben 3 gün daha bekleyeyim 🙄🙄

Aynen öyle. Ya tutarsa diye düşünüyor insan o anda :KK48:
Amaan olduysa oldu olmadıysa önümüzdeki maçlara bakcaz :KK45:

Yaz geldi hepimiz saldık desene 😁 bende 2 aydır ovulasyon testi yapmıyorum yumurtlama zamanları ama tatil matil derken hiç çubuk işine girmedim 😎🤣

Kızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Gelen kahve lekelenme de kesildi
Bende lekede deil direk düşük yapar gibi kanamaydı karnımda kocaman kanama alanı vardı hic gecmedi ama bebekte hicde sıkıntı cıkmadk

Back