- 7 Kasım 2014
- 7.109
- 11.507
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #5.541
Kuzu sen kan testi vermiş miydin? Senin bayaa gecikti reglMerhaba hamile olan kızlar bi bakar mısınız ğebelek öncesi kram ğibi yoğun akontınız oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu sen kan testi vermiş miydin? Senin bayaa gecikti reglMerhaba hamile olan kızlar bi bakar mısınız ğebelek öncesi kram ğibi yoğun akontınız oldu mu?
Ben bugün verecektim sağlık ocağına eşim lüzünden ğeç kaldım..gece yolculuğa çıkacağız..artık annemğilin orda vereceğimKuzu sen kan testi vermiş miydin? Senin bayaa gecikti regl
Selam canımmSelam kızlar nasılsınız? Tatilden bugün döndüm uzun zamandır bakamadım.Bilen bilir eşim kaldı ben tek gittim İstanbula, o yüzden bu ay çalışma yapamadık şuan reglime 1 hafta var, Eylül beni bekler. Sizde durumlar ne
Yusra-61
MaviliGizem
A R Y A C charlottes ve şuan aklıma gelmeyen diğerleri
![]()
Regl belirtileri yok mu? Daha önce gecikmelerin olmuş muydu? Gecikmenin kaçıncı günündesinBen bugün verecektim sağlık ocağına eşim lüzünden ğeç kaldım..gece yolculuğa çıkacağız..artık annemğilin orda vereceğim
Oo yumurtlama günleri en sevdiğimizSelam canımmiyiyim çok şükür, kendimi toparladım son zamanlarda. Sen nasılsın? Umarım ailen moral olmuştur sana. Eylül pozitif gördüğün ay olur.
Ben şuan yumurtlama günlerindeyim, değerlendirmeleri bitirince beklemeye geçicem Rabbim izin verirse.
Kızlar kahverengi leke gelmeye başladı doktora gidiyorum dua edin bebise birsey olmamış olsn
Evet çok haklısınız, belirtilerin neredeyse hepsi psikolojik. İnsan mantıklı düşününce anlıyor da duygusal düşününce hadi yapayım da çıksın diye kendisini gaza getiriyor. En iyisi ben 3 gün daha bekleyeyim![]()
Iyiyim canim bende pek girmiyorum yaz mevsimi geldi 2 aydır ovulasyon bile yapmıyorum eylülde tup bebek icin başvuru yapicam suan ailem geldi yanıma onlarla vakit geçiriyorumHiçbir değişiklik yok canım, uzun zamandır kkya girmiyordum nasılsın bakalım? ☺
Yaz geldi hepimiz saldık deseneSelam kızlar nasılsınız? Tatilden bugün döndüm uzun zamandır bakamadım.Bilen bilir eşim kaldı ben tek gittim İstanbula, o yüzden bu ay çalışma yapamadık şuan reglime 1 hafta var, Eylül beni bekler. Sizde durumlar ne
Yusra-61
MaviliGizem
A R Y A C charlottes ve şuan aklıma gelmeyen diğerleri
![]()
Dimi yeni tur yeni şans der devam ederiz. İnşallah hepimiz sağlıklı hayırlı hamilelik haberleri verelim.Aynen öyle. Ya tutarsa diye düşünüyor insan o anda![]()
Amaan olduysa oldu olmadıysa önümüzdeki maçlara bakcaz![]()
İki çocuğumda öyle oldu darısı bunun başına nasip kısmetHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah işe yarar![]()
Geçmiş olsunn canım ne dedi doktorr neden hastanede yatırıyorKızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Gelen kahve lekelenme de kesildi
nKizlar bu gün 3.56 değerden sonra tekrar kan verdim. 33.7 çıktı. Ben hala şoktayım sanırım
Bende doguma kadar vardı cnm hic korkma doguma kadar 3 doz progestan kullandm bnKızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Ilk gebelik nr olur ne olmaz düşük tehlikesi olmasın diyeGeçmiş olsunn canım ne dedi doktorr neden hastanede yatırıyor
Bende lekede deil direk düşük yapar gibi kanamaydı karnımda kocaman kanama alanı vardı hic gecmedi ama bebekte hicde sıkıntı cıkmadkKızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Insallah öyledir canimBende doguma kadar vardı cnm hic korkma doguma kadar 3 doz progestan kullandm bn
Kahverengi canım benim ve sürümden sonra geçti sankiBende lekede deil direk düşük yapar gibi kanamaydı karnımda kocaman kanama alanı vardı hic gecmedi ama bebekte hicde sıkıntı cıkmadk