- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.561
Vücudumuzda olan bazı hormon eksıklernden oluyorms doktorm dediKahverengi canım benim ve sürümden sonra geçti sanki
Cnm sendeki kist kaynaklı olabilir mi? Detaylı incelediler mi?Ilk gebelik nr olur ne olmaz düşük tehlikesi olmasın diye
Söyledim canm bılmıyorum ki sabah gelecek doktor isteCnm sendeki kist kaynaklı olabilir mi? Detaylı incelediler mi?
Nice ovulasyon@larissa benim bugün biraz silikleşmiş ya çok şaşırdım, normalde günlerce pik gibi oluyordu
Knda pıhtı var hep benim b12 kretain falan düşük cnm isteVücudumuzda olan bazı hormon eksıklernden oluyorms doktorm dedi
Geçmiş olsun cnmKnda pıhtı var hep benim b12 kretain falan düşük cnm iste
Çok geçmiş olsun. Hamileliğin sağlıkla ilerlesin inş...Söyledim canm bılmıyorum ki sabah gelecek doktor iste
Insallah canm ınsallahÇok geçmiş olsun. Hamileliğin sağlıkla ilerlesin inş...
Sagol cnmGeçmiş olsun cnm
YapıştırAaaa evet silikleşmeye başlamış ama yine de koyuboş geçmemesi gereken bir gün
Tatil bitsin hepimiz bomba gibi dönecezYaz geldi hepimiz saldık desenebende 2 aydır ovulasyon testi yapmıyorum yumurtlama zamanları ama tatil matil derken hiç çubuk işine girmedim
Kızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Gelen kahve lekelenme de kesildi
Çok geçmiş olsun bir şey olmaz inşallah. Pihtilasma var ise iğne baslamadilar miKnda pıhtı var hep benim b12 kretain falan düşük cnm iste
Seni ne daha rahat hissettirecekse öyle davran istersen... Belki onunda içine doğmuştur. Paylaşırsan rahat edersin.. Annenin yanına gitmek istediğini belirtirsin...Insallah canm ınsallah
Eşimde görevde belli etmek istiyorum soru üstüne soru soruyor bebeğim nasıl bulanti yaptı mu böyle mi şöyle mi susmuyor
Çok teşekkürler evet baya sabrettim hem hemen keseyı görebilmek için hemde çok ümitlenmek için,ıkındıde öğrendim test ile bir kaç saat sonrada hastaneye gittik keseyi gördük.hayırlı uğurlu olsun canımm nasıl bekledin 14 gün sabırsız ben hiç bekleyemiyorum:)
Ne sor ne söylim diyecem de olmayacaksana ayıp olur. İyiyim eşim biliyorsun ataması vardı evrak teslim etti onu bekliyoruz bir yandan diğer yandan benim şeyim kafayı yedi benim bat 22 Ağustos ama bugün kahve lekem geldi anlamsız manasız şeyler yaşıyorum bilemedim bakalım sonu nereye gider beklemedeyim
Gecmis olsun canim dikkat etKızlar lekelenme şeklinde iste bu gece hastanede yatcam ilac verdiler serum verdiler
Gelen kahve lekelenme de kesildi
Bu ne demek canım merak ettim deOvitrella min 35. Saatindeyim
Kendi annem yanımda canmSeni ne daha rahat hissettirecekse öyle davran istersen... Belki onunda içine doğmuştur. Paylaşırsan rahat edersin.. Annenin yanına gitmek istediğini belirtirsin...
Endişelenir hiç yalnız bırakmaz artık beni sürekli kv ile kalırım diye düşünüyorsan bahsetme istersen... Ama eşin bilirse senin içinde moral olur sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?