• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazım 😂 hacamat olabilir ama sanki
Ben hiç denemedim. Bende deneyemem gibi geliyor ama çaresizlik neler yaptırır bilmiyorum :D Ama arkadaşım var. İlk evliliği çocuk olmadığı için bitmişti. 2. evliliğinden önce hem hacamat hemde sülük tedavisi oldu. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Şimdi 40 günlük bebeği... Başka bir arkadaşta hamile şuan...

erhaba kızlar bugün hamilelik öncesi kontrol için doktor randevusu almıştım ki gittim. bu ay korunmadık ilk defa muayenede yumurtalıklarıma baktı sağ ve sol yumurtalığıma yumurtaların var dedi bende bu ay yumurtlama olmuşmu dedim olmuş dedi rahim kalınlığına baktı oda 12.50 çıktı iyi dedi. Korunmadığımı söyledim şuan gözükmez dedi varsa da dedi. Neyseki adet günüm pazar günü olmadı pzartesi günü gebelik olsa görürdü demi .?
Selam kuzum ben gözükmez diye biliyorum arkadaşım gitti regl olamamıştı rahim kalınlığı 20 lerdeydi gebelik olabilir dendi kanda negatif gelince söktürücü verdi doktor ama kız ilacı almadı 2 gün sonraki kanda geldi pozitiflik. Belli olmuyor yani kanda bakılmadan doktorlar bile net konuşmuyor var ya da yok. Tabi rahim kalınlığına göre yorum yapılabilir o da belki erkendir senin için yeni yumurtladıysan 🌺

Kızlar ben bata 5 kala test yapmıştım negatif ama ilginç şekilde gögüslerimde minik sancılanmalar oluyor doluluk var bi görüntüde anormallik yok ama bata son 3 kaldı normalde bende pek memede bişi olmaz regl öncesi. Şüphelenesim geliyor 🤣🤣🤣🤣 bi de normalde haftada 1-2 anca tuvalete çıkabilen biriyim 10 gündür her gün tuvalet ihtiyacım var kabız veya ishal gibi değil ama böyle bişi yaşayan biri var mı belirti olarak yoksa bana yine paranoya belirti arama perileri mi geldi 🧚‍♀️

Selam kuzum ben gözükmez diye biliyorum arkadaşım gitti regl olamamıştı rahim kalınlığı 20 lerdeydi gebelik olabilir dendi kanda negatif gelince söktürücü verdi doktor ama kız ilacı almadı 2 gün sonraki kanda geldi pozitiflik. Belli olmuyor yani kanda bakılmadan doktorlar bile net konuşmuyor var ya da yok. Tabi rahim kalınlığına göre yorum yapılabilir o da belki erkendir senin için yeni yumurtladıysan 🌺
Yumurtlama bitmiş mi diye sordum evet yumurtlamışssım dedi.
Adetimede 6 gün var eğer olmazsam pzartesi kan vericem

Kiz yusra sen napiyosun konusamadik hic 😊

Ne sor ne söylim diyecem de olmayacak 😁sana ayıp olur. İyiyim eşim biliyorsun ataması vardı evrak teslim etti onu bekliyoruz bir yandan diğer yandan benim şeyim kafayı yedi 😊 benim bat 22 Ağustos ama bugün kahve lekem geldi anlamsız manasız şeyler yaşıyorum 🤷bilemedim bakalım sonu nereye gider beklemedeyim 😏

Kızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazım 😂 hacamat olabilir ama sanki
Ben sicak su ile sabunla ovalandı karnım kasık damarını düzeltti bide göbeğim düşmüş onu yaptı yaku bandı var göbeğimin üstünde bakalım bu ay nasip olur inşallah

Ne sor ne söylim diyecem de olmayacak 😁sana ayıp olur. İyiyim eşim biliyorsun ataması vardı evrak teslim etti onu bekliyoruz bir yandan diğer yandan benim şeyim kafayı yedi 😊 benim bat 22 Ağustos ama bugün kahve lekem geldi anlamsız manasız şeyler yaşıyorum 🤷bilemedim bakalım sonu nereye gider beklemedeyim 😏
Yusra-61 Yusra-61 sen neden eşinin yanına gitmiyorsun. Senin mesleğin nedir?

Canım doktor ihmalide var akıntılarım bi garip kahverengi falandı en basından beri sürekli sistit oluyordum ama doktorum hep normal cocuk keseye baskı yapıyor falan diye diye 5 ay salladı benı ve benım akıntım hafıf kanlı suluya dondu son zamanlarda doktor tekrar normal dedı kı ben doktorumu değiştirecektım butun tanıdıklarım en ıyı doktorun bu kısı oldugunu değiştirmemem gerektıgını soyledı kı arada kaçamak başka doktorlarada gorundum onlar dusuk tehdıdı derken benım doktorum hıc bısey yok gayet sağlıklı dedi ve bayramdan sonra pazar günü suyum geldi kese 1,5 cm açılmış adamın normal dediği şey yanı zaten suyum geliomus ilgilenmedıgı için 1,5 cm büyümüş ve kesede su kalmamış bende ilk gebelik cahılım doktoruma guvendım ... ınternetten bakıodum kızıyordu falan işte kesede su kalmayınca bebegım cok kucuk dıye konseye cıktı ve düşük yaptırmaya karar verdiler . suni sancıyla doğum oldu ama o kadar üzüldüm ki daha yeni toparlıyorum kendi mi : (
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Ben hiç denemedim. Bende deneyemem gibi geliyor ama çaresizlik neler yaptırır bilmiyorum :KK70: Ama arkadaşım var. İlk evliliği çocuk olmadığı için bitmişti. 2. evliliğinden önce hem hacamat hemde sülük tedavisi oldu. Evlenir evlenmez hamile kaldı. Şimdi 40 günlük bebeği... Başka bir arkadaşta hamile şuan...
Yaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağıma 😂 dediğin gibi şimdi yapmam diyoruz ama çaresizlik neler yaptırmıyo ki

Yaaaaaa işte bende araştırdım böyle çok yazan olmuş ben sülük atırmıştım ama bacağıma 😂 dediğin gibi şimdi yapmam diyoruz ama çaresizlik neler yaptırmıyo ki
Evet bende geçenlerde bi yazıp fikir alayım mı dedim, ama sonra gerek yok düşündüğüm zaman sorarım dedim :D Ama arkadaş kızını paylaştıkça neden olmasın diye de düşünmüyor değilim =)

Back