Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman oleeyy diyelim. Hadi inşallah umutlar tükenmiyordu :)

o zaman oleeyy diyelim. Hadi inşallah umutlar tükenmiyordu :)
Her şeyden umutlanmaya ne kadar meyilliyiz ama ben eminim yaa öncekilerle birebir aynı ağrı. Meme hassasiyeti de artıyor gittikçe. Ben hep bunlardan anladım zaten öncekilerde de. Nolur yanılmayayım ve nolur sağlıkla olsun olacaksa

Canım, çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşalllah. Bu konunun üstüne durun derim. 5 aylık bebek neden kaybettiniz belli mi? Genetik tarama testlernizi yaptırdınız mı?
Canım doktor ihmalide var akıntılarım bi garip kahverengi falandı en basından beri sürekli sistit oluyordum ama doktorum hep normal cocuk keseye baskı yapıyor falan diye diye 5 ay salladı benı ve benım akıntım hafıf kanlı suluya dondu son zamanlarda doktor tekrar normal dedı kı ben doktorumu değiştirecektım butun tanıdıklarım en ıyı doktorun bu kısı oldugunu değiştirmemem gerektıgını soyledı kı arada kaçamak başka doktorlarada gorundum onlar dusuk tehdıdı derken benım doktorum hıc bısey yok gayet sağlıklı dedi ve bayramdan sonra pazar günü suyum geldi kese 1,5 cm açılmış adamın normal dediği şey yanı zaten suyum geliomus ilgilenmedıgı için 1,5 cm büyümüş ve kesede su kalmamış bende ilk gebelik cahılım doktoruma guvendım ... ınternetten bakıodum kızıyordu falan işte kesede su kalmayınca bebegım cok kucuk dıye konseye cıktı ve düşük yaptırmaya karar verdiler . suni sancıyla doğum oldu ama o kadar üzüldüm ki daha yeni toparlıyorum kendi mi : (

Canım, çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşalllah. Bu konunun üstüne durun derim. 5 aylık bebek neden kaybettiniz belli mi? Genetik tarama testlernizi yaptırdınız mı?
nipt testi yaptırdım gayet sağlıklı bir oğlum olucaktı ... herşey normal geldi teste

Canım benimde hep oihtili Çok yoğun dolu dolu oluyordu ki hala tam düzeldi diyemem senlerce tabi normal normal diye geçti yani ben anladım en son çünkü çatlamaya n yumurta kist oluyor Adetle atılırken aşırı pıhtı düşüyor ve yoğun bı kanama oluyor hatta bitmiyor benimki pıhtı bence normal değil ama tıbbi müdahalede gerektirmiyor ilaçta eğer döngü normal gidiyosa bazı aylar oihtili bazı aylar normalse sorun yok deniyor

Hey allahım yaaa .O doktorura ne yapmak lazım ..... Ne yaparsak yapalım kayıp yerine gelmeyecek. İnşallah tez zamanda onun yerini dolduracak bebeğine kavuşursun canım. Allah sabrını veriyor bir şekilde değil mi?

Hey allahım yaaa .O doktorura ne yapmak lazım ..... Ne yaparsak yapalım kayıp yerine gelmeyecek. İnşallah tez zamanda onun yerini dolduracak bebeğine kavuşursun canım. Allah sabrını veriyor bir şekilde değil mi?
tabiki de sabrını veriyor ama yeri hep boş kalacak o ayrı ... allah kımseye göstermesin evlat acısı kendımı tesellı edıyorum ya kokusunu alsaydımda bişey olsaydı ya şöyle olsaydı gibi bahaneler işte daha kötüleri ile kıyaslayarak şükür ediyorsun isyan etmek yerine .... umarım hak edenler evlat aşkıyla yanıp tutuşanlar anne olur tek dileğim bu allah kucağımızı boş bırakmasın : (

allah sabır versin inşallah kardeşinin yerini yapmıştır melek

Amin inş.. Allah size de sabrını versin inş. Bizler de sizin gibi düşünerek sabırla bekliyoruz. Allah bize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inş... En kısa zamanda inş güzel haberler alırsınız..

amin isteyen herkese allah tattırsın evlat sevgisini inşallah güzel haberler alırım sizinle beraber : )

@larissa benim bugün biraz silikleşmiş ya çok şaşırdım, normalde günlerce pik gibi oluyordu

Eklentiler

• 20210816_164518.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210816_164505.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 52

Başın sağolsun. Çok zor bir durum..

Şimdiden hayırlısı olsun inşallah.
Hemen mi denemek istiyorsun? Doktor beklemen gerek falan demedi mi rahim ve regl normal düzene girene kadar.

Ben ilk gebeliğim ilk haftalarda düşük oldu kürtaj olmuştum. Doktor 3 ay bekle demişti ondan sordum.

Kızlarr hacamat ve sülük tedavisini denediniz mi hiç ? gerçi benim rahmime sülük koymaları için bayıltmaları lazım hacamat olabilir ama sanki

Regl gecikmeden bir kanıya varmamak gerekiyor.
Erken gebelik testlerini ciddiye almayıp akışına bırakmak gerekiyor..
Evet çok haklısınız, belirtilerin neredeyse hepsi psikolojik. İnsan mantıklı düşününce anlıyor da duygusal düşününce hadi yapayım da çıksın diye kendisini gaza getiriyor. En iyisi ben 3 gün daha bekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…