- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.481
Kuzum ben doktoruma da sordum. Sperm kalitesi düşer diye bi şey yok dedi. Sadece üst üste denemek seni biraz strese sokar belki dedi. Ama ben girmicem strese de en azından denemiş olurum bi kez de böyle❤Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilirinşallah pozitifi görücez bu ayy...
Geçen ay gün aşırı denedim yumurtlama döneminde ama bu sefer bende 3-4 gün üst üste denemeyi düşünüyorum.bir buçuk saat sonra bende ovulasyon yapcam, atarım
sende at gitsin 2 yıldır evliyim de :)ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğimçünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.
Zamanlarını bekliyorlar ama sabırsızızaynı ben. nasıl da benziyoruz :)) bende neden olmuyor diyorum. bildiğim birkaç doktor var. bir de ablam dr. ama kadın doğumcu değil
valla o yapmasa başka yapacak bulunur sonuçta özel hastane. hepsi ücrete tabi. aslında sevmiştim dr i bakalım daha adet olmadğm için randevu almadm . adet oluncaya kadar düşüneceğim.Ozaman o doktora gitme, farklı doktora git bence. Çünkü yine bir yıl bekle diyebilir
hiç yalan söyleyemiyorum yasende at gitsin 2 yıldır evliyim de :)
ben çok çocuk seviyorum ya ve işim nedeniyle sürekli çocuklarla beraberim. ısıracağım onları bir günZamanlarını bekliyorlar ama sabırsızızbir kez aklına acaba mı diye düşünce artık kabulleniş ve isteyiş otomatik yükleniyor bence
İnşallah güzel haberlerini alırız
Hayırlısı olsun canım seninle yaşdaşız :)... İnşallah hamilesindir. Benim da bat 20 Ağustos ama bir tık bile belirtim yok adet belirtisi de yok. Rengl gecikecek mi bu ay acaba bilemedim. Covid aşısı oldum belki ondan gecikebilir de.
Normalde de olur mu kasık ağrın rengl öncesi? Ben bir aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım, sonrasında histereskopi ameliyatı oldum. Rahim duvarları düzeltildi bir de ufak bir yapışıklık vardı o giderildi ama gelen giden birşey yok. 3 yıldır deniyoruz arada bir kürtajım var. Gecikirsem aşıdandır dicem benim normalde en fazla 1 gün gecikir.Benim de iki gün kaldi reglime. Bugun cok fazla kasik agrim var. Sen herhangi bir yardim aldin mi? Ne kadar suredir deniyorsunuz?
Bu arada asi da geciktiriyor diyorlar.
Ayy umarım bu sefer artık olur. Bütün gerekenler yapılmış aslında. Guzel haberleri umarim alirsin.Normalde de olur mu kasık ağrın rengl öncesi? Ben bir aşılama yaptırdım negatif sonuç aldım, sonrasında histereskopi ameliyatı oldum. Rahim duvarları düzeltildi bir de ufak bir yapışıklık vardı o giderildi ama gelen giden birşey yok. 3 yıldır deniyoruz arada bir kürtajım var. Gecikirsem aşıdandır dicem benim normalde en fazla 1 gün gecikir.
Valla benim de olurdu tatlı tatlı ağrı. Bu ay yok göğüs dolgunlaşması olurdu yok. Acaba bu ay yumurtam yeteri kadar gelişip çatlamadı mı diye düşünmüyor da değilim. REngl olursam eğer yumurta takibi isteyececğim doktorumdan.Ayy umarım bu sefer artık olur. Bütün gerekenler yapılmış aslında. Guzel haberleri umarim alirsin.
Evet, reglden bir-iki gün once normalde de az az agrim olur. Ama gebelik belirtisiyle regl belirtileri cok benzer diyorlar, bakalim. Biz bu ay ilk defa denemeye basladik. O yuzden herhangi bir sorun var mi yok mu hicbir fikrim yok.
Doğru, bir de çatlamama ihtimali var değil mi. Çok yabanciyim bu konulara. Biz daha once hic cocuk dusunmedik. Is durumundan vs firsat olmadi acikcasi. Birkac sene once yumurta rezervime baktirmistim bir tek, o zaman iyi cikmisti. 1 ay once de smear ile kontrol edildi, once 2-3 ay kendiniz deneyin, olmazsa gelin dediler. Boyle 2-3 ay deneyip, eger olmazsa ben de kontrole gidecegim.Valla benim de olurdu tatlı tatlı ağrı. Bu ay yok göğüs dolgunlaşması olurdu yok. Acaba bu ay yumurtam yeteri kadar gelişip çatlamadı mı diye düşünmüyor da değilim. REngl olursam eğer yumurta takibi isteyececğim doktorumdan.
Siz 10 yıllık evliymişsiniz sanırım. Daha önce hiç çocuk düşünmediniz mi?
ovulasyon dönemi her gün denenebilir ya nolur nolmaz.Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilirinşallah pozitifi görücez bu ayy...
Geçen ay gün aşırı denedim yumurtlama döneminde ama bu sefer bende 3-4 gün üst üste denemeyi düşünüyorum.bir buçuk saat sonra bende ovulasyon yapcam, atarım
Ben kontrol için gittiğimde 9 aylik falan evliydim yalan söylemiştim 2 yıllık evliyim hiç korunmadk 9 aydır istiyoruz 9 aydır yanımda diye yıksa bakmayacaktiOzaman o doktora gitme, farklı doktora git bence. Çünkü yine bir yıl bekle diyebilir.
Hayırlısı olsun canım ikimiz için de. İnşallah bu duyguyu sen de tadarsın :) 2-3 ay denersin baktın olmadı vakit kaybetme destek al. Haber veririm tabiki bende. Bol şansDoğru, bir de çatlamama ihtimali var değil mi. Çok yabanciyim bu konulara. Biz daha once hic cocuk dusunmedik. Is durumundan vs firsat olmadi acikcasi. Birkac sene once yumurta rezervime baktirmistim bir tek, o zaman iyi cikmisti. 1 ay once de smear ile kontrol edildi, once 2-3 ay kendiniz deneyin, olmazsa gelin dediler. Boyle 2-3 ay deneyip, eger olmazsa ben de kontrole gidecegim.
Sen de guzel haberler alirsan haber ver mutlaka. :) Ben de regl gunu gecince eger hala gelmemis olursa test yapacagim.
Evet, umarim ikimiz icin de en hayirlisi olur. Senin bir oglun varmis, ne guzel. Umarim yanina bir kardes de gelir en yakin zamanda. Ikimize de bol şans :)Hayırlısı olsun canım ikimiz için de. İnşallah bu duyguyu sen de tadarsın :) 2-3 ay denersin baktın olmadı vakit kaybetme destek al. Haber veririm tabiki bende. Bol şans
Evet canım Allah bağışlasın herkesin evaldını. Keşka zamamanında hemen yapsaydım peşine diyorum şimdi :/ Yada evlenince beklemden bir çocuk yapmak lazımmışEvet, umarim ikimiz icin de en hayirlisi olur. Senin bir oglun varmis, ne guzel. Umarim yanina bir kardes de gelir en yakin zamanda. Ikimize de bol şans :)
selamlaar artık bu ay olsun topik uğur getirsin:) bat 1 ağustos, yaş 30, 7. ay denemede. pko var ve bu ay femara kullanıyorum
kızlar benıde ekleyin temmuz ayında bebegımı kaybettım 5 aylık malesef ...tekrar hamıle kalmak ıstıyorum .. suan logusayım ama .... bat tahmınım yok yaş 32 inşallah şu önümüzdeki 6 ay hamiş kalırım yıne lakin 6 senedır cocugum olmuyordu ... oldu ama hüsranla sonuçlandı ..listeye benıde eklerseniz sevinirimKızlar listeyi yeniledim ekledim yazan herkesi gözümden kaçarsa etiketlersiniz hadi hayırlı bol hamişli bi topik olsun inşallah
Canım, çok geçmiş olsun. Allah tekrarını yaşatmasın inşalllah. Bu konunun üstüne durun derim. 5 aylık bebek neden kaybettiniz belli mi? Genetik tarama testlernizi yaptırdınız mı?kızlar benıde ekleyin temmuz ayında bebegımı kaybettım 5 aylık malesef ...tekrar hamıle kalmak ıstıyorum .. suan logusayım ama .... bat tahmınım yok yaş 32 inşallah şu önümüzdeki 6 ay hamiş kalırım yıne lakin 6 senedır cocugum olmuyordu ... oldu ama hüsranla sonuçlandı ..listeye benıde eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?