Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben 4 yıllık evliyim. 4 yıldır da çocuk istiyoruz. Bu süreçte 2 defa tüp bebek tedavisi oldum maalesef tutunamadı . Sorun eşimde olduğu için , eşim 3 aydır özel bir doktorda tedavi görüyor ve sperm kalitesi artmış durumda . Bu ay sağ kasığımda ağrı ve bacağımda çekilme gibi şeyler var birazda belimde ağrı. Bir de yumurtlama günümden 2 gün sonra göğüslerim şişti sonra indi. Bir umut bekliyorummm bu ayın 20 si evlilik yıldönümümüz çok istiyorum o gün hamileyim demeyi . Yumurtlamam 12 si idi. Acaba bu ayın 20 sinde kan tahlili versem kanda çıkar mı Bat 25 i

Hayırlı olsun diyelim mi yeni bi haftalık mı acaba hiç anlamam da bu testlerden

Aryacım benim de bugün pikk Ama sanki akşama ya da yarına daha koyu olur gibi dimi yine de değerlendiricem. bu ay farklı bi strateji yapıp üst üste gidicem bana güç dileyin

Eklentiler

• ADD9906C-6E33-4DC4-A195-B226E4ED42C8.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 50
O zaman 1 yıl denemeleri mantıklı hastanenin. Ama içimiz rahat etsin diyorsanız özelde bence yol yakınken herşeyinize baktrın. En azından varsa tedavilik birşey erkenden olursunuz tedavinizi.
ben devlet hastanesine gitmiyorum zaten özel sağlık sigortasından dolayı özele gidiyorum doktor işte daha başlamadan gittiğimde bir yıldan önce gelme demişti. ama ben adetin 3. gününe randevu alıp gideceğim çünkü insan böyle anksiyete bozukluğu olur kendini dinlerken.

Ben de geçen ay hormon testi yaptırdım yoksa kendimi yemeye başlamıştım neden olmuyo diye ama doktoru iyi araştırıp gidin tavsiyem yoksa her kafadan bi ses çıkıyor

Ben de geçen ay hormon testi yaptırdım yoksa kendimi yemeye başlamıştım neden olmuyo diye ama doktoru iyi araştırıp gidin tavsiyem yoksa her kafadan bi ses çıkıyor
aynı ben. nasıl da benziyoruz :)) bende neden olmuyor diyorum. bildiğim birkaç doktor var. bir de ablam dr. ama kadın doğumcu değil

Aryacım benim de bugün pikk Ama sanki akşama ya da yarına daha koyu olur gibi dimi yine de değerlendiricem. bu ay farklı bi strateji yapıp üst üste gidicem bana güç dileyin
Seninle bekleme süremiz aynı olucak desene ,, daha da koyulaşabilir inşallah pozitifi görücez bu ayy...

Geçen ay gün aşırı denedim yumurtlama döneminde ama bu sefer bende 3-4 gün üst üste denemeyi düşünüyorum. bir buçuk saat sonra bende ovulasyon yapcam, atarım

Ozaman o doktora gitme, farklı doktora git bence. Çünkü yine bir yıl bekle diyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…