Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam
Canımmm acil şifalar, dua edicem. Biz de aralık ayında yaşadık ve babam kalp hastası, çok korktuk ama Biz atlattık, inşallah siz de atlatacaksınız

Tamam canim edicem senin olumlu mu sonuçlandı peki
Malesef kuzucuk
20 mm bi tane yumurtam vardı benim ama olmadı
Benim ne olduğu bile belli değil ama sebepsiz infertilite bizim, o yüzden beni baz alma sen
Doktor bile tek yumurta olmasına rağmen aşırı umutluydu benden, baya bu tedaviden olumlu sonuç alınıyor yani =)
Senin ohoo bir sürü yumurta var nasipse gelir bu ay senden güzel haber
Bende bu ay femara kullandım bakalım bitti ilaç salı kontrole gidicem bende ne durumda yumurtalar merak ediyorum =)

Ben de bu ay femera kullandım ilacım bitti cumartesi kontrole gittim. Bir tane 13 mm bi bir tane de 16 mm yumurtam var pazartesi tekrar kontrole gitcem duruma göre çatlatma iğnesi verecek. İnşallah bu ay güzel haberler alırıız. Doktora gidince haber ver ne kadar olmuş yumurtaların merak ederim

Arkadaşlar ovitrelle ile hamile kalanlar çatlatma sonrası belirtileriniz nelerdi mide bulantısı olmuşmuydu ve olduysa ne zaman başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…