- 30 Temmuz 2021
- 25
- 20
- 8
- 30
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #5.341
Catlatma ignesi sonrası ovu testim hayirlisiyla çok istiyorum sağlıklı bi bebis amin
Canım geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşaallahKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam
Olur canım benim ilk günüm sabah 10da oldumÇatlatma iğnesinde kaçıncı gününüz acaba benim bugün 4.günüm birlikte bekleyebiliriz
Sag ol minnoş annis=)Insallah canm ınsallah müjdeli haberini bekliyoruz❤
Cok sag ol canim inşallah seninde=)Halicim bu sefer güzel sonuçların olsun canım
Tatlım ben görüyorum çizgi valla bir kaçtır denk geliyorum sana karışıktı durumun ama bence hamilesin sen allah hayırlısını versinKızlar görünen bi şey var mı
Canımmm acil şifalar, dua edicem. Biz de aralık ayında yaşadık ve babam kalp hastası, çok korktuk ama Biz atlattık, inşallah siz de atlatacaksınızKızlar babamı covidden dolayı yoğun bakıma yatırdık lütfen dua edin elimden geldikçe buraya bakmaya çalışcam
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah, amiiinCanım 14. Gün bugun sabah test yaptım hamileyiiimmmm sevinçten ağladık sabah.Rabbim herkese tattırsın dualarım sizlerle
Malesef kuzucukTamam canim edicem senin olumlu mu sonuçlandı peki
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım 14. Gün bugun sabah test yaptım hamileyiiimmmm sevinçten ağladık sabah.Rabbim herkese tattırsın dualarım sizlerle
❤Sag ol minnoş annis=)
Kuzum test bozuk veya az damlatmışsın sürüklenme bitmemiş.. Bence yarın sabah ilk idrarla bir daha yap..Kızlar 2.çizgiyi görebiliyor musunuz? Yoksa testin boyası mı o
Maşallah Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah aminEki Görüntüle 2901621 çok şükür gecikmemin14. Günü yaptığım test,rabbim hepinize yaşatsın inşaallah dualarım sizinle
Ben de bu ay femera kullandım ilacım bitti cumartesi kontrole gittim. Bir tane 13 mm bi bir tane de 16 mm yumurtam varMalesef kuzucuk
20 mm bi tane yumurtam vardı benim ama olmadı
Benim ne olduğu bile belli değil ama sebepsiz infertilite bizim, o yüzden beni baz alma sen
Doktor bile tek yumurta olmasına rağmen aşırı umutluydu benden, baya bu tedaviden olumlu sonuç alınıyor yani =)
Senin ohoo bir sürü yumurta var nasipse gelir bu ay senden güzel haber
Bende bu ay femara kullandım bakalım bitti ilaç salı kontrole gidicem bende ne durumda yumurtalar merak ediyorum =)
Ben sabah bir daha erken gebelik testiyle deneyeyim. Doğru söylüyorsun bozuk gibi boyası dağıldı sankiKuzum test bozuk veya az damlatmışsın sürüklenme bitmemiş.. Bence yarın sabah ilk idrarla bir daha yap..
Kiz yusra sen napiyosun konusamadik hicHalicim bu sefer güzel sonuçların olsun canım
Tamam burdan belirtileri paylaşalım inşallahOlur canım benim ilk günüm sabah 10da oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?