• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar çatlamış mi ?
IMG_20210814_215933.jpg

Evett benim arkadayın hep böyle çıktı kisti varmış yasmin kullandı
Catlatma ignesinden sonra mı kist oldu arkadaşınızın? Ya bende seviniyorum çatladı ondan ağrım oluyor diye. Testi aldığım kişiye msj attm test siliklesene kadar devam et yapmaya iğnenin etkisinden koyu çıkıyordur demişti kist olacağını düşünmedim hic

Üstte yazdım canım. Testi ordan aldım zaten. Yumurtanın catladigini Çatlama iğnesinin etkisinden sürekli pozitif olabileceğini soyledi
Bu işler çok değişik ya, adı üstünde çatlatma iğnesi. Yumurtanın çatlayınca silik görünmesi gerekir mantıken 🤦 bazen şu işleri anlamak çok zor geliyor yada bizim mantığımızın dışında ilerliyor

Bu pihtilasma ile ilgili oldu bende.ben herkesin ki öyle sanıyordum pıhtı gibi yanı.krndimi bildim bileli hep iki gün yoğun ve pıhtı. Kan sulandırıcı kullanıyorum iki aydır ve iki aydır pıhtı falan kalmadı yani.cok şaşırmıştım.
Benimde öyleydi ama değişik ya bı ay öyle bı ay böyle

Ay çok kötü oldum bir kişi hamileymiş ve kan sonuçlarını atmış siteye. Baktım bi anormallik var lösemi tarzı veya lenfoma Allah korusum. Çok üzüldüm hemen hematolojiye randevu al dedim ama çok fena oldum ya 😞

Bu işler çok değişik ya, adı üstünde çatlatma iğnesi. Yumurtanın çatlayınca silik görünmesi gerekir mantıken 🤦 bazen şu işleri anlamak çok zor geliyor yada bizim mantığımızın dışında ilerliyor
Aynen ben de anlayamıyorum artık. Yani kızımda aynı yoldan gectigim halde o kadar farklı geliyorki. Lh hormonunun Fazla olabileceğini söyledi bide ondan da yaparmış

Catlatma ignesinden sonra mı kist oldu arkadaşınızın? Ya bende seviniyorum çatladı ondan ağrım oluyor diye. Testi aldığım kişiye msj attm test siliklesene kadar devam et yapmaya iğnenin etkisinden koyu çıkıyordur demişti kist olacağını düşünmedim hic
Evett çatlatma iğnesi vurulsada kiste dönüşmüş malesef🙄böyle oluyormuş

Ay hala olmadın demek sen. Demin bir postta gördüm arkadaşın biri ilk hamileliğini 7. Haftasında öğrenmiş. Testlerde bir türlü çıkmamış. Güzel haberlerini bekliyorum vallahi beni de etiketle bir gelişme olurbe
Şuanda bende oyleyim 😂😂 catlamadan 12 gün sonra betam 5.81 di 2 gün sonra 9.82 oldu ve adetim başladı tamam dedim kimyasal kesin buda 2 gün sonra degerim düsmüs mu diye baktirmaya gittim 18 olmuştu her iki güne bir kontrol ettiriyorum artıyor çok sükür bugun 100 lerde olmasi lazım halen adet gibi kanamam var daha cok yeni hayirlisi artık

Üstte yazdım canım. Testi ordan aldım zaten. Yumurtanın catladigini Çatlama iğnesinin etkisinden sürekli pozitif olabileceğini soyledi
Olabilir çatlama iğnesinden dolayı beta hcg de testte çıkıyor ya orantılı olarak o da koyu çıkıyordur. Endişelenme bence normal

Kızlar size birşey soracağım. Ben bu ay yüzme kursuna başladım. Dün eğitim sırasında sağ kasığımın hemen yanında rahime doğru ağrı girdi böyle şişkinlik oldu. Dersten sonra kasığıma ağrı girdi ve ayağıma kadar vurdu neyse 9 gibi tuvalette gittim pedimde 4-6 nokta kahverengi leke var. Ben hayatımda regl günümden önce lekelenme yaşamadım. Çok belirti olarak odaklanmak istemiyorum 4-5 gündür belime vuran bi ağrı var sadece sağ bacağıma vuruyor ona bağlıyorum ağrıları ama lekelenme kafamı karıştırdı. Sorum şu ben yüzmeye devam edeyim mi? Regl gününe kadar bekleyeyim mi? Bat 7 gün kaldı zaten… Başlamadan önce baya araştırmıştım klorlu suyun etkisi yokmuş gebelikte ama şuan öğrendiğim için ayak hareketleri çok yapıyoruz…

Back