Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emzik atılırda memeyi nasıl atıcam bide laftan anlamıo ki :)

Ben çok gittim doktora göbeğin dogrulugunuda iki çocuğumda da aynı şekilde hamile kalınca anladım bu sefer yine yaptırdım ama bu sefer farklı bi kadın asıl ebeyi bulamadım nasip olur olmaz bilemem bakalım

Kızlar günaydın testlere bakar mısınız? Geçen ay pik oldu ertesi sabah çatladı şimdi pik gidiyor 2 gündür, ne zaman çatlar acaba Dün değerlendirdik bugünde yumurtlama devam ederse değerlendireyim mi sizce?

Eklentiler

• 82620B90-C35B-4D12-952A-3B440DE84B6B.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 60
  • CC0BA30E-38A8-4917-A6E6-5638D63E0AD2.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 53
Öğlen pik yapmış ya onun üzerinden 24 veya 30 saat geçince çatlama oluyor. Bu akşamdan sonra çatlama olacaktır. Havuç yiyerek erken çatlamasını sağlayabilirsiniz... Eşinizde sperm sorunu yoksa değerlendirin derim :)

Havuç yiyorum valla tavşan oldum yine öğlen akşam olarak testi takip edicem eğer çatlarsa bugünüde değerlendireyim ben. Birde kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu pik günlerinde testi 2-3 kere tekrarlıyorum ne ara çatladı ne oldu diye. Bilmiyordum bu test işlerini yeni yeni öğreniyorum önceden günde hep 1 kere yapıyordum, bu ay böyle denedim pik olduğu günd. bir arkadaşım söyledi banada en azından bilirsin diye

Bende saat 3 ve akşam 11 de yaptım. Gece pik yakaladım. Sabah azalmıştı. Ama bazı arkadaşlar gerek yok bu kadar test yapmaya değerlendir direk dediler. Olumlu sonuç alırsak belki faydasını gördük deriz. amazsak gereksizmiş deriz :)

Günaydın kızlar 11 ağustos beta değeri 95 bat 8 ağustos tu değer düşük mü sizce aile hekimi çok kötüydü tekrar kan vermedim yarın özele gidcem

kizlar, bu aylik bende umudumu kestim artik. Benim bat yarin ama dun aksam kirmizi nokta kadar lekem vardi, bende adet oncesi hep oyle baslar. Yani yarin veya pazar sokulur buyuk ihtimal

Selam kızlar, bir süredir ve hala tatildeyim. Buralara bakıp okuyamadım. Var mı güzel haber alanlar etiketleyin bilelim

Kızlar selamünaleyküm ben burda yeniyim de liste falan mı var neler oluyor bende katılmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba

Merhaba kızlar önceki gebeliklerim problemli olduğu için genelde kendimi hep dinlerim vücut tepkimelerini hamile kalırsam hemen öğrenip iğne kullanmam gerektiği için bı ay ilk defa ikinci çocuk için sıvadık kolları Kasıklarımda şişlik ve belimde ağrı hissediyorum ben diğer iki hamileliğimdede böyle olmuştum pAzrtesi doktora gidicem daha adete var 22 ağustos ama ben kontrol olayım diye randevu almıştım geçen aydan
Bu ayda başladık çalışmalara bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…