- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.921
O zaman benim gibi yapacaksın..ben kızım artık buğün son ğün emziği bırakma yaşımız ğeldi dedim..kaldordık attık çöpe..ğeceleri biraz aradı..bi iki kere ağladı..başka şeylerle ğönltnü aldom..unuttuO şekilde bıraktırmak istemiyorm travma yasanıyor bebeklerde :)
Emzik atılırda memeyi nasıl atıcam bide laftan anlamıo ki :)O zaman benim gibi yapacaksın..ben kızım artık buğün son ğün emziği bırakma yaşımız ğeldi dedim..kaldordık attık çöpe..ğeceleri biraz aradı..bi iki kere ağladı..başka şeylerle ğönltnü aldom..unuttu
Hayirli olsunMerhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
Cok tesekkur ederimhayirli olsun canim belirtilerin varmiydi
Evet değerlerin gayet güzelbenim değerlerim
fsh:5,94
e2:42
prolaktin:13
serbest t4:0,95
tsh:0,63
Lh:4,62
canım. Bende söz konusu bile değilmiş öyle dedi doktorum güveniyorum
Benimde Lh 7 küsür, FSH ise 4.09Arya canım senin lh ve fsh değerlerin kac acaba?
Ben çok gittim doktora göbeğin dogrulugunuda iki çocuğumda da aynı şekilde hamile kalınca anladım bu sefer yine yaptırdım ama bu sefer farklı bi kadın asıl ebeyi bulamadım nasip olur olmaz bilemem bakalımMerhaba bende gencligimden beri göbek düşmesinden sikayetciydim ama 2 cocuk dünyaya getirdim şükürler olsun kızımdan sonra yine göbek denildi etrafımdakiler tabi doktorda böyle bi teşhis yok. Topuk basan göbek ceken vs vs neler çektim en sonunda doktora gitmeye karar verdim ve huzursuz bağırsak sendromu çıktı hiç baktirdiniz mi peki ? Göbek düşmesiyle alakası yok gebe kalmanin bizzat yaşadım.
Valla kadının evinde kendi halinde bi ev hanımıBenimki farklı biraz daha. Hamam da mı yaptılar nerede?
Öğlen pik yapmış ya onun üzerinden 24 veya 30 saat geçince çatlama oluyor. Bu akşamdan sonra çatlama olacaktır. Havuç yiyerek erken çatlamasını sağlayabilirsiniz... Eşinizde sperm sorunu yoksa değerlendirin derim :)Kızlar günaydın testlere bakar mısınız? Geçen ay pik oldu ertesi sabah çatladı şimdi pik gidiyor 2 gündür, ne zaman çatlar acabaDün değerlendirdik bugünde yumurtlama devam ederse değerlendireyim mi sizce?
Havuç yiyorum valla tavşan oldumÖğlen pik yapmış ya onun üzerinden 24 veya 30 saat geçince çatlama oluyor. Bu akşamdan sonra çatlama olacaktır. Havuç yiyerek erken çatlamasını sağlayabilirsiniz... Eşinizde sperm sorunu yoksa değerlendirin derim :)
Bende saat 3 ve akşam 11 de yaptım. Gece pik yakaladım. Sabah azalmıştı. Ama bazı arkadaşlar gerek yok bu kadar test yapmaya değerlendir direk dediler. Olumlu sonuç alırsak belki faydasını gördük deriz. amazsak gereksizmiş deriz :)Havuç yiyorum valla tavşan oldumyine öğlen akşam olarak testi takip edicem eğer çatlarsa bugünüde değerlendireyim ben. Birde kızlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu pik günlerinde testi 2-3 kere tekrarlıyorum ne ara çatladı ne oldu diye. Bilmiyordum bu test işlerini yeni yeni öğreniyorum önceden günde hep 1 kere yapıyordum, bu ay böyle denedim pik olduğu günd. bir arkadaşım söyledi banada en azından bilirsin diye
Ay hadi İnşallahBugün sık idrara cıkma belirtim oldı
4 gün sonra direk kan mı versem cok sabırsızımAy hadi İnşallahne kadar sonra test yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?