Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göbek çektirme nasıl oluyor kuzum
Benim bu olursa üçüncü çocuğum göbeğim düşüyor ve rahimim sol tarafındaki damar yer değiştiriyor ondan hamile kalamıyorum iki çocuğumda da öyle ebenin yanında tedavi gördüm de kaldım doktora gittim hiç bi sorun bende de eşimde de ok göbeğim düşmüş yine kaymalar olmuş ebe sağ olsun düzelttik inşallaj bu ay olurum

Iyi geceler kızlar ovulasyon tesirine bi bakabilirmisiniz sizce pik mi ?

Eklentiler

• 1628798650827787453965415264938.jpg
    1628798650827787453965415264938.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba ben burada yeniyim soru sormak istiyorum yumurtlama konularını da pek anlamıyorum şöyle söylym haziranda doktora gitmiştim ultrasonda yumurtamın geliştiğini söylemişti doktor bi gün sonra adet oldum yumurtlama konularını da bilmediğim için o zaman aklıma gelmemişti geçen ay da döngüye göre yumurtlama zamanında olmam gereken tarihte doktora gitmiştim ancak yumurtlama günüm değildi gene gelişmiş bi yumurta olduğunu söyledi doktor yeni yeni araştırdıkça farkına vardım ayda iki kere yumurtluyor olabilirmym yada adetten bi gün önce gelişmiş yumurta varken bi gün sonra adet olmam adetken mi yumurtlama günüm olduğu anlamına geliyo hiçbişey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim bebek çalışmalarına başlamak istiyorum ama stres oldum

Çok merak ettim nasıl çektiriyorsunuz? Bir kere bende denedim bunu ama faydasını görmedim 🙈 umarım size şans getirir 🤗
Sıcak su ile sabun ovaladı karnımı yerine getirdi göbeği sonra yaku bandı yapıştırdı tekrar düşmesin diye

L Larissa senin lh ve fsh hormonların kaç çıktı? Araştırmalarım sonucu şu bilgiyi elde ettim. Eğer lh hormonu, FSH tan yüksekse ve Lh/ FSH oranı 2.5 veya daha yüksekse pco varlığı söz konusuymuş. Ben kendi sonuçlarıma baktım evet LH, FSH tan yüksek ve oran 1.8
Demek gerçekten pcoya yatkınlık var. Çünkü doktor bana pco değilsin ama yatkınlığın var demişti.

Bu ay fazlaca açıldım şimdi oğlanın okuluda başlıcak ya 🤣 para lazım para ikinciyi yapmayı vaz mı gecsem

Benim bu olursa üçüncü çocuğum göbeğim düşüyor ve rahimim sol tarafındaki damar yer değiştiriyor ondan hamile kalamıyorum iki çocuğumda da öyle ebenin yanında tedavi gördüm de kaldım doktora gittim hiç bi sorun bende de eşimde de ok göbeğim düşmüş yine kaymalar olmuş ebe sağ olsun düzelttik inşallaj bu ay olurum
Merhaba bende gencligimden beri göbek düşmesinden sikayetciydim ama 2 cocuk dünyaya getirdim şükürler olsun kızımdan sonra yine göbek denildi etrafımdakiler tabi doktorda böyle bi teşhis yok. Topuk basan göbek ceken vs vs neler çektim en sonunda doktora gitmeye karar verdim ve huzursuz bağırsak sendromu çıktı hiç baktirdiniz mi peki ? Göbek düşmesiyle alakası yok gebe kalmanin bizzat yaşadım.

L Larissa senin lh ve fsh hormonların kaç çıktı? Araştırmalarım sonucu şu bilgiyi elde ettim. Eğer lh hormonu, FSH tan yüksekse ve Lh/ FSH oranı 2.5 veya daha yüksekse pco varlığı söz konusuymuş. Ben kendi sonuçlarıma baktım evet LH, FSH tan yüksek ve oran 1.8
Demek gerçekten pcoya yatkınlık var. Çünkü doktor bana pco değilsin ama yatkınlığın var demişti.
benim değerlerim
fsh:5,94
e2:42
prolaktin:13
serbest t4:0,95
tsh:0,63
Lh:4,62
canım. Bende söz konusu bile değilmiş öyle dedi doktorum güveniyorum 😄

Back