Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo kötü değil..ben kızıma adetim3 ğün ğeçmişti 176ydı..ama ğeç döllenme demişti doktor
Ya teşekkür ederim bende yeni die yüksek bi değer beklemiyoruk burdan okuduklarım kadarıyla ama direk bu değer düşük bi değer dış gebelik yada başka olumsuzluklar olabilir dio dr gitme erken dio bide çarşamba kan verdim salı bi daha gel kan ver dio sinirlerimi bozdu

Merhaba kizlar klomen kullandim 5 gün boyunca yumurtam kendi kendine çatlamış çatlama ignesikullanmadim bat 19 Ağustos öyle bir belirtim yok adetime 6 gün kaldı belirti olmayıp hamile kalan varmı sadece akıntım oluyor beyaz bu dördüncü ayım denememde çok yıpratıcı bir durum

Merhaba kizlar klomen kullandim 5 gün boyunca yumurtam kendi kendine çatlamış çatlama ignesikullanmadim bat 19 Ağustos öyle bir belirtim yok adetime 6 gün kaldı belirti olmayıp hamile kalan varmı sadece akıntım oluyor beyaz bu dördüncü ayım denememde çok yıpratıcı bir durum
Predictor early doğru sonuc vereblr

Kilolu olunca mı göbek düşüyor?
Yok ağırlığını bilmediğin şeyi birden kaldırınca oluyoe çocukken en çok oluyoe ben çok zayıf bir insandım ilk öğrendiğimde şimdi de zayıfım 58 kiloyum yani kilo ile ilgili değil ağır iş yapmak ağır eşya kaldırmak birden kaldırmak ağırlığını düşünmeden

Kızlar 11.08.2021 saat 16:00 kan sonucum 48.50 idi bugun başka bir hastanede yani 13.08.2021 saat 10:30 verdim 85 çıkmış artış az dimi :((

Kaç gün sonra çatladı yumurtan acaba hap kullandıktan sonra

Yok ağırlığını bilmediğin şeyi birden kaldırınca oluyoe çocukken en çok oluyoe ben çok zayıf bir insandım ilk öğrendiğimde şimdi de zayıfım 58 kiloyum yani kilo ile ilgili değil ağır iş yapmak ağır eşya kaldırmak birden kaldırmak ağırlığını düşünmeden
Peki bu teşhisi kim koyuyor nasıl bi yol izlenmeli? Çok soru sordum ama canım hiç duymamıştım diye.

Back