- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #4.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence daha çatlamamisBugünkü testim de böyle hâlâ çatlamamis mıdır![]()
Dün akşam üstü baya akışkan yumurta akı kivanimda akıntı da gördüm yine de iki günü değerlendirdim bu geceyi de mi degerlendireyim?Bence daha çatlamamis
Eşinde sperm sıkıntısı yoksa bence değerlendirDün akşam üstü baya akışkan yumurta akı kivanimda akıntı da gördüm yine de iki günü değerlendirdim bu geceyi de mi degerlendireyim?
Benim 8 olsa predictor yapardm mutlakaBenimde beşinde olmuştu 8 gün oldu bekle bekle duruyoruz![]()
Yok şükür. Ben bugünü de degerlendireyim yarın catlamazsa yarını da değerlendirim mi valla cinsellikten soguycazEşinde sperm sıkıntısı yoksa bence değerlendir
Artık çatlar bence ama yarında çatlamazsa bir gün ara verin sperm kalitesi düşmesinYok şükür. Ben bugünü de degerlendireyim yarın catlamazsa yarını da değerlendirim mi valla cinsellikten soguycaz![]()
İşte ne negatif görürsem diye şeytan diyor git kan testi yaptır sonra sakin ol diyorum pazartesi salı yaparsınBenim 8 olsa predictor yapardm mutlaka![]()
Ben 2 gun sonra baslarm artıkİşte ne negatif görürsem diye şeytan diyor git kan testi yaptır sonra sakin ol diyorum pazartesi salı yaparsın![]()
Bende pazartesi kan testi yaparım 11. Gün olcak artık p.tesiİşte ne negatif görürsem diye şeytan diyor git kan testi yaptır sonra sakin ol diyorum pazartesi salı yaparsın![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırızBende pazartesi kan testi yaparım 11. Gün olcak artık p.tesi![]()
Bugün 4.gün ovülasyon yaptım koyu bi tık normalden yarında yapıcam koyulasırsa ümitleneblrmİşte ne negatif görürsem diye şeytan diyor git kan testi yaptır sonra sakin ol diyorum pazartesi salı yaparsın![]()
Bende pazartesi kan testi yaparım 11. Gün olcak artık p.te
Yumurtlamadan sonra mı 11 gün olduBende pazartesi kan testi yaparım 11. Gün olcak artık p.tesi![]()
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırız
Ptesi günü yumurtlamadan sonra 11 gün olacak bu gün 8. Gün dahaYumurtlamadan sonra mı 11 gün oldu
Anladım belli adet tarihiniz ne zamnPtesi günü yumurtlamadan sonra 11 gün olacak bu gün 8. Gün daha
Salı ğünü adet olmam gerekiyordu sabah test yaptım kızlar başta göremedim sonra kuruma çizgisi çıktı..surelab marka..2 saat sonra o yüzden gebelik yok..Pazartesiyi bekleyeceğim demiştin testi tekrarlamadın daha değil mi?
Ben erken yumumurtlamayi gördüm adet tarihim 27 Ağustos dahaAnladım belli adet tarihiniz ne zamn