- 7 Kasım 2014
- 7.148
- 11.680
- 448
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.801
Yaaa inşallah fificimSeninde olucak insaAllahh, hepimiz o gunleri gorucez inaniyorum
Biliyorum kronik sistit var bende çok fazla oluyor nedense.Bol bol su tüket, sıvı tüket canım. Sistit ilerlemesin çok kötü birşey.
Bizde oylee, once evliligimizin tadini cikaralim dedik. Sonra karar verince basladik ama 1,5 sene gectiYaaa inşallah fificimönceden eşimle çok sıcak bakmıyoduk ama şimdi çok istiyoruz çok çook
Bende de 2-3 kez oldu. Çok berbat birşey, hayat kalitesini düşürüyor. Bol su tüketince geçiyor, çok zorlarsa piyelosepty diye bir ilaç kullanıyorum.Biliyorum kronik sistit var bende çok fazla oluyor nedense.
Bizde 1.5 sene dolunca yaparız dedik, hemen olur sandık yaaaBizde oylee, once evliligimizin tadini cikaralim dedik. Sonra karar verince basladik ama 1,5 sene gectibakalim ikinci femara ve catlma kullanisim bekliyorumm son 2 gun Allahim hepimize nasip etsin insaAllahh
Gebelik varsa diye piyoloseptl kullanmadım canımBende de 2-3 kez oldu. Çok berbat birşey, hayat kalitesini düşürüyor. Bol su tüketince geçiyor, çok zorlarsa piyelosepty diye bir ilaç kullanıyorum.
Aynen şuan kullanma, ben ne bulduysam sıvı olarak içiyorum iyi geliyorGebelik varsa diye piyoloseptl kullanmadım canım
Haha aynen bizdede durum ayni, ama vardir bir hayir diye dusunuyorumm. Adet oldugum gun uzuluyorum ama hemen toparlaniyorum geri umudumu yitirmiyorum, Allahim vakti zamanini biliyordur diyeBizde 1.5 sene dolunca yaparız dedik, hemen olur sandık yaaane kadar safmışız
İnşallahhhhhhhh bu ay hamile müjdeni verirsin ama daha vakti varsa önümüzdeki ay kullanma hafifleyeceksinBilemedim
İnşallah geçer ya bebiş hayalimAynen şuan kullanma, ben ne bulduysam sıvı olarak içiyorum iyi geliyor
Valla yarın bakalım nolmuslar yok 1 kez cagrdi ama tam zamanında çağırıyor yarın 11.gunum 12 13 14 gibi çatlıyor değişiyor hiç sormadı da öyle direk 11.gun cagrdiNasıl gidiyo canım ne zamandı kontrol :) testle bir mi gidiyor şimdilik
Sen napiyosun canimNasıl gidiyo canım ne zamandı kontrol :) testle bir mi gidiyor şimdilik
Evet var canım hayırlı olsun şimdiden ben olsam koşa koşa kan verirdim ve sonucu beklerdimMerhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
Kızlar öncelikle testimin markası freely ermen gebelik testi iyi marka dile 50 tlye aldım.ve adet gününde yaptım 10.dakikada çok iyi bakarsam gördüm.aslında adet ğünü daha koyu çıkması gerekmiyor mu?acaba var da ondan mı adet olmadım adet geçeli 3.günüKızlar görünen bi şey var mı
Bariz varMerhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
Hayırlı olsun kuzum olmam mı maşallah bergin bir çift çizgi varMerhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
Cok tesekkur ederim canimRabbim saglikla kavusmanizi nasib etsin
Belki geç döllenmedir kuzum… Bir de benim gördüğüm testlerin koyulukları pek önemli olmuyor kan sonucu yüksek te çıkabilir. Bence kan ver zihnini boşaltKızlar öncelikle testimin markası freely ermen gebelik testi iyi marka dile 50 tlye aldım.ve adet gününde yaptım 10.dakikada çok iyi bakarsam gördüm.aslında adet ğünü daha koyu çıkması gerekmiyor mu?acaba var da ondan mı adet olmadım adet geçeli 3.günüinşaallah gördüğünüz gibi vardır..bilerek karanlık çektim resimde belli olsun diye
Evet var canım..markası nedir?birde yumurtlamadan sonra kaçıncı gününMerhaba arkadaşlar şu an tatildeyim ama içimden bir dürtü oldu eczaneden test aldım. Silik bir çizgi çıktı. Acaba var mı hamilelik. Bata 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?