- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #4.681
Canım benim de alianz modüler sigorta poliçem var. Yatarak, ayakta ve doğum modülleri ekledik. 1 yıl değildi o süreMerhaba ben de alianz tamamlayıcı doğum paketi yaptıracağım ama 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece doğumu karşılıyor. Kontroller vs cebimden ödeyecekmişim. Siziki de mi tamamlayıcı?
İlk 7-8 dkSilik çizgi var gibi canım ama sen gözle görebiliyorsan ve ilk 10 dk içinde çıktıysa hamilesindir
Silikte olsa görünüyor. Bence kan vermelisin =) Hayırlı olsun canım..Merhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Evet evet, bir gun onceden ararsaniz hemen ertesi gune randevuda veriyorlar. Islem sonrasi tekrar normal hayata devam edebiliyorsunuz. Donedebilirsiniz yaniDenizlideyim ama uçak var istanbula. Düşünebilirim. İşlem sonrası hemen dönebilirim dimi?
Şimdi konuştuk, 1 yıl içinde hamile kalırsam sadece poliçe yenilendiğinde doğumu öderiz dediCanım benim de alianz modüler sigorta poliçem var. Yatarak, ayakta ve doğum modülleri ekledik. 1 yıl değildi o süre
Ah öyle miSilikte olsa görünüyor. Bence kan vermelisin =) Hayırlı olsun canım..
Bu arada 1300 lira fark istediler.Canım benim de alianz modüler sigorta poliçem var. Yatarak, ayakta ve doğum modülleri ekledik. 1 yıl değildi o süre
Nezle oldum o yüzden takip edemiyorm ama dün kasıklarm batıyorduTamam yazarım :) sizde herhangi bir belirti var mi
Canım adet gününde bende yaptm gecen ay benmde oyle cıktı ama hamıle degıldm kan verdim 3 cıkmıstı adet dönemnde betada biraz yukselme oluyo predictor de 5 e yakın olunca böyle cizgi cıkabılıo benm testm bu sekıldeydı ama insallah siz hamılesnzdırMerhaba arkadaşlar
Benim bugün yumurtlama 15. Çatlama 14. Gün. Gebelik testi böyle çıktı
Ben çıkamadım işin içinden
Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ben de bunun gibi şeyler okudum o yüzden arada kaldımCanım adet gününde bende yaptm gecen ay benmde oyle cıktı ama hamıle degıldm kan verdim 3 cıkmıstı adet dönemnde betada biraz yukselme oluyo predictor de 5 e yakın olunca böyle cizgi cıkabılıo benm testm bu sekıldeydı ama insallah siz hamılesnzdır
Comfort alın bugün eger cıkarsa onda cizgi silikte olsa vardır fiyatı 20 tl bseyİlk 7-8 dk
ben görüyorum ama fotoğrafta çok belli değil
Bir de bu test için herkes silik çıkıyo demiş bilemedim
Yorum için çok teşekkür ederim
Eczaneler acık canım bugün comfort al miratech de olur eger silik cizgi görürsen vardırBen de bunun gibi şeyler okudum o yüzden arada kaldımumarım en kısa sürede tüm isteyenler olarak sağlıkla kavuşuruz
2 saat sıvı alımını bırakp dene bence içindr stres yapma en azındanBen de bunun gibi şeyler okudum o yüzden arada kaldımumarım en kısa sürede tüm isteyenler olarak sağlıkla kavuşuruz
Sabah idrarı olmasa da çıkar mı acabaComfort alın bugün eger cıkarsa onda cizgi silikte olsa vardır fiyatı 20 tl bsey
Öyle yapayım ben o zaman çok teşekkür ederim2 saat sıvı alımını bırakp dene bence içindr stres yapma en azından
2 saat sıvı almayacaksınız sıvı alımını kesmeden önce lavabo ihtiyacını giderin daha saglıklı oluyor o zamanSabah idrarı olmasa da çıkar mı acaba
İnşallah vardırNezle oldum o yüzden takip edemiyorm ama dün kasıklarm batıyordu
Sonucunuzu yazın mutlaka benmde 12 günüm kaldı beklıyorm :)Öyle yapayım ben o zaman çok teşekkür ederim
İnşallah erken gebelik testi aldım beklıyorm 7 gün sonra yapıcam :)İnşallah vardırhayırlı haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?