Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tekrar merhaba benim regl 8 ağustos. Hâlâ olmadım. Günlerdir olacakmışım gibi adet belirtilerim var.3 gün önce evde kaset test vardı yaptım negatif çıktı.Tekrar bi test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye.Kafamda deli sorular.🤷‍♀️🙇‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀
Elinde test varsa yap canım. Yoksa da bekle ☺️

Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu 🙈

Eklentiler

• IMG_20210809_134001.jpg
    IMG_20210809_134001.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210809_134333.jpg
    IMG_20210809_134333.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20210809_134329.jpg
    IMG_20210809_134329.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 60
Insallah canm ınsallah saçma sapan yikadigim bulaşığı tekrar yikamalar arkamdan tekrar iş yapmalar bu evin işinden bıktım lafları sanki benm evim anasının babasının evi
Neymiş çocuk çok gereksizmis evlenmek çok gereksizmis hele eşin yanında yoksa niye evlenirmis sorsan ortaya konuşuyor

O evlenmez o zaman 😁çok gördüm evlenmem eşim yoksa niye evleneyim diyenleri hepsi hazin bir aşk hikayesine kurban gidiyor büyük lokma yiyeceksin bu hayatta büyük konuşmayacaksın. ALLAH muhafaza eşini korusun bunlardan aile olmaz aile bambaşka birşey 😇Sanada yardım etsin ne zaman gidiyorsun oradan git biran önce yoksam bunlar seni deli edecek.

Sorsan çok çok olgun herkesten herseyden yanlış yazdm 22 bitiyor 🤣 21e girecek olan küçük oğlan

Yaşla alakalı değildir bazı şeyler kalpten gelir iyilik de kötülük de o seçmiş birini devam ettiriyor hayatını ama çok pişman eder Allah küçük büyük demez kötülük yapanı çarpar o da anlamaz. Ayy sende birtane bende 4 tane birisi evli Allahtan savaş 3 taneyle veriyorum yaşları da birinin seninkiyle aynı 😁boş işler peşinde işi olan işiyle işi olmayan kişiyle uğraşırmış oda seninle uğraşıyor vakit geçmiyor ona oralarda demek ki köy yerinde iş de çoktur amma, kafa yapısı çok önemli burası benim evim benim babam benim anam oysaki senin değil diyen yok 🙈istenmeyen gelin filan mısın 😁memleket farkı var mı? Ayy mrrak ettim hep kendimi gördüm kaynana hariç görümce modeli aynı 😉

Günaydın kızlar🥰 Ovulasyon testi hakkında tecrübeli arkadaşlar bana yardım eder misiniz? Lh artışımı testte gördüm, peak cts sabah yakaladım ama akşam birliktelik olabildi yani arada 12 saat süre vardı. Geç mi olmuş? Ertesi gün yani dün test yaptım silikleşmişti, yine de değerlendirdik,bu çatlamış mı demek?

Günaydın. Cmt. Sabah olduysa pazar sabahı çatlamış olblr ve pazar akşamı ilişki olduysa bence yetişmiştir diye düşünüyorm. Pazar sabahı testini kaçta yaptın? Silikleşme olduysa çatlama istersen testlerini paylaş 😊

Back