- 2 Ağustos 2021
- 5.607
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.370
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.981
Hiç bilmiyorum canım. Sen ara ara bakSaat kaç gibi cikar ki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum canım. Sen ara ara bakSaat kaç gibi cikar ki acaba
Elinde test varsa yap canım. Yoksa da bekleKızlar tekrar merhaba benim regl 8 ağustos. Hâlâ olmadım. Günlerdir olacakmışım gibi adet belirtilerim var.3 gün önce evde kaset test vardı yaptım negatif çıktı.Tekrar bi test yapmaya korkuyorum negatif çıkarsa diye.Kafamda deli sorular.♀
Canım elimde kaset test var erken gebelik testim yok.Dedigim gibi 3 gün önce negatif çıktı.Elinde test varsa yap canım. Yoksa da bekle![]()
Bat bir gün geçmiş.Geç döllenme değilse kaset testte çıkar zaten.ama isterseniz bir gün daha bekleyin.Canım elimde kaset test var erken gebelik testim yok.Dedigim gibi 3 gün önce negatif çıktı.
Teşekkür ederim canımBat bir gün geçmiş.Geç döllenme değilse kaset testte çıkar zaten.ama isterseniz bir gün daha bekleyin.
Kaset test de bazen çıkmayabiliyor. Üç hafta ya da dört haftalık gebe olunca çıkıyor dedi eczacı bana en garantisi kan değerlerine baktırmak canımKaset testin farkı ne oluyor hiç bilmiyorum
Hayirli olsun canım.Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu![]()
Hayırlı olsun canım. Hamilesin Allah'ın izni ile. Adetine kaç gün vardı bu testi yaptın.Eeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu![]()
Ya çok güzel bir duygu ☺ Hayırlı olsunEeken gebelik testi 3 dk da böyle oldu![]()
Sağol canımHayirli olsun canım.![]()
Sağol canımHayırlı olsun canım. Hamilesin Allah'ın izni ile. Adetine kaç gün vardı bu testi yaptın.
Insallah canm ınsallah saçma sapan yikadigim bulaşığı tekrar yikamalar arkamdan tekrar iş yapmalar bu evin işinden bıktım lafları sanki benm evim anasının babasının evi
Neymiş çocuk çok gereksizmis evlenmek çok gereksizmis hele eşin yanında yoksa niye evlenirmis sorsan ortaya konuşuyor
Teşekkür ederim diğer mesajlaro okuyunca çok mutlu oluyordum banada nasip oldu inşallah herkes güzel haberler alırYa çok güzel bir duygu ☺ Hayırlı olsun![]()
Sorsan çok çok olgun herkesten herseyden yanlış yazdm 22 bitiyor21e girecek olan küçük oğlan
Bulursan haberim olsunMerhaba Antalya da iyi bir doktor önerisi olan var mı
Aslında TerraCity orda Ayhan Yılmaz var ama bana çok uzak geliyor yoksa çok iyidirBulursan haberim olsun![]()
Günaydın kızlarOvulasyon testi hakkında tecrübeli arkadaşlar bana yardım eder misiniz? Lh artışımı testte gördüm, peak cts sabah yakaladım ama akşam birliktelik olabildi yani arada 12 saat süre vardı. Geç mi olmuş? Ertesi gün yani dün test yaptım silikleşmişti, yine de değerlendirdik,bu çatlamış mı demek?