- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.941
Canım benim olmadı bu ay. Hadi inşallah senden güzel heberler alırız.Gayet güzel canım, rahatla2 katı artış var hep
GünaydınGunaydinlar arkadaşlar
Benim ve bazılarımız için son iki
Hayirlisiyla insallah
Güzel ve surprizli bir hafta olsun
Simdi aldım ayy heyecan bastı ama yapmayacağım belki yarin sabah bakalımGünaydınTest yapıcak mısın bugün?
ekleyeyim cnm ama bn eylülde takipte olmayacağım muhtemelen eylül grubu açılır
Yap yap varsa çıkar .2 gün öncedenSimdi aldım ayy heyecan bastı ama yapmayacağım belki yarin sabah bakalım
Ayy beni deSimdi aldım ayy heyecan bastı ama yapmayacağım belki yarin sabah bakalım
Simdo evlilik yildonumumuz için elbise bakmaya çıktım, ya hamilelik olursa en güzel hediye olacak inşallah nasip olurAyy beni de
Ama bu kaset test canım, battan önce çok duyarlı mıdır bilemiyorum
İnş canımSimdo evlilik yildonumumuz için elbise bakmaya çıktım, ya hamilelik olursa en güzel hediye olacak inşallah nasip olur
12 sine kadar vaktim var ya korkuyorumYap yap varsa çıkar .2 gün önceden
Iste erken diye de çıkmamış olabilir
Ama goruyoruz burda kaset testle 6 gün önceden ogrenen bile varAma bu kaset test canım, battan önce çok duyarlı mıdır bilemiyorum
Ben direniyorum sabretmek zor ama 11 ine kadar yapmıcam inşIste erken diye de çıkmamış olabilir
İnsallah oyledirIste erken diye de çıkmamış olabilir
Tabi o da var canım. O döllenmeye göre değişiyor. Bazıları da teste öğrenemiyor battan önceAma goruyoruz burda kaset testle 6 gün önceden ogrenen bile var
Evet yaptım catlamadan 11 gün gecmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?