Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 16 ve 18 mm ken yumurtalarım pik değildi 2 gün geçti sanırsam 20mm buldu bugün koyu ovu testim sanırsam bugün pik di mi , bakalım akşama silikleşicek mi sağ kasığım çok ağrıdı bugün akşama silik çıkarsa anlıyacağım ki çatladı Eki Görüntüle 2898113
Bu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazım

Bu test nasıl yapılıyor benimde dün ve bugün yumurtlama günüm clomen kullandım 5 gün boyunca günde iki kez adetin 5.günü başladım. Bu testi ne zaman yapmam lazım
Cnm ben elimde var diye her gün yaptım doktor kontrolunden sonra hatta yumurtalarım 16 ve 18 mm di ama pik değildi 1 2 gün sonra pik oldu ama doktorum zaten 1 hafta değerlendir dedi sen kontrola gittin mi ilacı kullandıktan sonra

Testi plastik bardakta çubuğun beyaz kısmını 15 sn bekletiyorum ama siyah çizgiye değmeyecek idrar ve 10.dakika fotoğrafrafını çekiyorum cnm

Arkadaşlar, ben bugün aşı oldum.Uyumadan önce parol ağrı kesici içsem bi sïkıntı olur mu? Gebeliğe sakıncası var mı?

Kızlar bi uygulama kullanıyorum adet günüm hiç şaşmaz normalde bat 8 ağustos ama hala olmadım adet sancım olmasına rağmen hamile olabilir miyim yani hafif sancılar değil ama yarın test vereyim mi bekleyim mi sizce
Benim de aynı şekilde aynı gün bat ☺️☺️ gerçi 4 gün oynar benim bat ama. Ben yaptım kaset de çıkmadı. Acaba erken gebelik testi mi alsam diye düşündüm

Back