Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata bakmadan adet olmam gerekiyordu aslında dimiii , ama son 3 4 aydır düzensiz pko vardı biraz baslangıç gibi de ama femara kullandım 5 6 tame yumurtam vardı bitanesi de 22 cm di çatlatmadan 3 gün sonra doktora gittiğimde de çatlamış demişti

Bata bakmadan adet olmam gerekiyordu aslında dimiii , ama son 3 4 aydır düzensiz pko vardı biraz baslangıç gibi de ama femara kullandım 5 6 tame yumurtam vardı bitanesi de 22 cm di çatlatmadan 3 gün sonra doktora gittiğimde de çatlamış demişti
Femaradan pkolu olup çok soruç alan var inş

Kızlarrr benim bat 15 ağustos 24 temmuzda çatlatma iğnesi olmuştum bata 7 gün kaldı erken gebelik testi yaptım 2 defa 2 gün önce negatif , daha bişey yapmadım bugün çatlatma iğnesi olalı 16. Gün test için batı mı beklemeliyim sizce ya
Tatlım senin iğneye göre regl günün gelmiş bile zaten 😁 nasıl dayandın 16 gün 🙈😂 yap çabuk yap, çıkar tabii

Dün yükseldi zaten… 36 kadar sürüyormuş ya ama çatlama nasıl oluyor bilmiyorum 🤷‍♀️ Tamamen mi silikleşecek
Bu resmin sağındaki pik solundaki gbi olunca da catlamis oluyor canim
Yani 5.test pik ondan sonraki 6.test 4.testteki gibi silik olmalıdır catlamis olsun ama her gün aynı saatte yaparsan bunu anlarsın saat olarak 12 16 veya 20 22 arası yapman lazim

Eklentiler

• 20210525_145242.jpg
    20210525_145242.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 38
Yani 5.test pik ondan sonraki 6.test 4.testteki gibi silik olmalıdır catlamis olsun ama her gün aynı saatte yaparsan bunu anlarsın saat olarak 12 16 veya 20 22 arası yapman lazim
Ama minikkurabiyelerdeki yükselmeden önceki hali diyor. Ebru ceylan hemen sonrasındaki silikleşme diyor kafam karıştı🤷‍♀️

Kızlar bugun ki testim nasıl? Çatlama olmuş mu? Akşam tekrardan bakmam gerekir mi?
Dunki 23.00 bugunki 17.00 aynı saatte değil ya anlaşılmaz tam
Bir de 17 de yapma bence akşam sen 20 22 arası bi daha yap ama bir yerden aldıysan bu testi o aldığın yer daha iyi bilir tabi buralardan öğrendiğim kadarıyla bildiklerim böyle canim

Şimdi anladım😅 tamamdır günde 2 kere yapıyorum kaçırmamak için🙈

Kızlar bi uygulama kullanıyorum adet günüm hiç şaşmaz normalde bat 8 ağustos ama hala olmadım adet sancım olmasına rağmen hamile olabilir miyim yani hafif sancılar değil ama yarın test vereyim mi bekleyim mi sizce

Kızlar bi uygulama kullanıyorum adet günüm hiç şaşmaz normalde bat 8 ağustos ama hala olmadım adet sancım olmasına rağmen hamile olabilir miyim yani hafif sancılar değil ama yarın test vereyim mi bekleyim mi sizce
Ağrınız fazla mı ..bekleyin 1 gün daha. Sabah test lapın çıkabilir

2 gün falan adet gecikmesi yaşïyorsanız arada bekleyin.2 gün sonra yapın testinizi.

Back