- 24 Mart 2021
- 645
- 831
- 33
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.741
Benimde bat ayni canım. Test yaptin mı hiç?11 ağustos bat tarihim
3 gun var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat ayni canım. Test yaptin mı hiç?11 ağustos bat tarihim
3 gun var
Benimde adetim aynı..yaptınız mı test..xen yaptım çıkmıyor..yıkım oldu..petunya sen yaptın mıBenimde bat ayni canım. Test yaptin mı hiç?
Eşinde eğer sıkıntı yoksa o 5 ğün değerlendirmek çok iyi olur..8inde başla..eğer yok ğün aşırı yapacam dersen..8 10 12 13 de yap.13 ve 14 çatlama olur o ğünleri mutlaka yapKızlar merhaba. Ben geçen ay tam takvime göre yumurtalama yakaldım.yine ovülasyon testi yapıcam. 12 ağustos yumurtlama gösteriyor. Takvime görede 8-14 ağıstos arası şans var. Sizce hangi günleri değerlendireyim. Yumurtlama ve arkasındaki 2 günü değerlendiricem de öncesinde bilemedim. 2 güne 1 olsa, 8 ve 10 ağustos olucak. Bir arkadaşımda bir sıkıntı yoksa her gün yap ben öyle yaptım o ay tuttu dedi. Kafam karıştı açıkçası
Ğebelik testin koyulaşmış canım 50 falan çıkar inşaallah..bu arada bu erken gebelik testi mi?senin adetin geçmişmiydi canımKızlar günaydıın, 6 ağustosta kan verdim 20,6 çıkmıştı ve bugün yine kan verip artış oranıma bakacağım. Ama bugün pazar olduğu için bana pazartesi çıkacağını söylediler ben de koyulaşmaya da bakayım diye yine test yaptım bu sabah.. sizce nasıl koyulaşma umarım iyidir![]()
Ben cok korkuyorum yapmaya. Belirtin falan var mı peki canım. Erken diyorlarda teste bata 6 gun kala ogrenende var battan 10 gün sonra ögrenende.Benimde adetim aynı..yaptınız mı test..xen yaptım çıkmıyor..yıkım oldu..petunya sen yaptın mı
Levent canim bizdeTeşvikiye canım siz neredesiniz?
Bence çizgi daha belirgin hale gelmiş gibi. Hayırlı olur inşallahKızlar günaydıın, 6 ağustosta kan verdim 20,6 çıkmıştı ve bugün yine kan verip artış oranıma bakacağım. Ama bugün pazar olduğu için bana pazartesi çıkacağını söylediler ben de koyulaşmaya da bakayım diye yine test yaptım bu sabah.. sizce nasıl koyulaşma umarım iyidir![]()
Güzel koyulaşmış canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydıın, 6 ağustosta kan verdim 20,6 çıkmıştı ve bugün yine kan verip artış oranıma bakacağım. Ama bugün pazar olduğu için bana pazartesi çıkacağını söylediler ben de koyulaşmaya da bakayım diye yine test yaptım bu sabah.. sizce nasıl koyulaşma umarım iyidir![]()
Bence koyulasma olmuşKızlar günaydıın, 6 ağustosta kan verdim 20,6 çıkmıştı ve bugün yine kan verip artış oranıma bakacağım. Ama bugün pazar olduğu için bana pazartesi çıkacağını söylediler ben de koyulaşmaya da bakayım diye yine test yaptım bu sabah.. sizce nasıl koyulaşma umarım iyidir![]()
Yok canım bata 2 gün var bugün, 50 çıkarsa zaten çok sevinirim iki katından fazla artış olmuş olur 2 gündeĞebelik testin koyulaşmış canım 50 falan çıkar inşaallah..bu arada bu erken gebelik testi mi?senin adetin geçmişmiydi canım
Cok erken canım hem belirti icin erken hem test icin erkenMerhaba, geçtiğimiz ay yumurtlama gününü değerlendirdim, şu an bata 10 gün var ama ben adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Acaba denize falan girdiğim için hava değişimi mi diyorum. Yumurtlama 27 sinde oldu, 12 günde böyle kramp girer mi? Test yapsam mı bilemedim. İlk kez deniyorum hamile kalmayı![]()
Canım hızlı kilo verme çok etkiliyor, vucut hızlı yağ kaybı yaşadığında “kaynaklarım tükeniyor” alarmına geçip tasarruf moduna geçiyormuş, ben de korunmayı bıraktıktan sonra diyetler yaptım kilo falan da verdim hatta ama eşim ısrarla bırakmamı istedi belki etkisi vardır diye.. bence hareket şart çok iyi olur ama sağlıklı doğal yağlı beslen, yağı çok kısmaHerkese günaydın ayy hepinizi çok sevdim ben hepinizi reel hayattada tanıyor gibiyim sanki, buraya içimi dökmek beni çok rahatlatıyor.
biliyorsunuz ki ben erken menapoz hastasıyım, dün çok yerde videolar izledim, benim gibi olup doğal yoldan hamile kalan çok fazla insan var, yine olur Allah"ın izniyle inanıyorum, çünkü ben normal yoldan bir kere hamile kaldım, doğum sonrası kilo vermek için diyetısyene gittim oda bana sürekli detoxlar arada sok diyetlerle fln hızlı bir şekilde kilo verdırdı sonra geri aldım geri verdim vs derken arastırdım ki hızlı kılo alış verişleride hormonları bozabilirmiş. Çünkü normalde hiç bir şeyim yoktu benim bir anda kesildim hiç bir belirti bile yoktu.
Bu sebeple dün izlediğim bir videodan çok etkilendim bitkisel kürleride denemeye başlıcam buna karar verdim, sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim, paketli gıda tüketmemeye çalısacagım oğlum krese baslıcak bu sene ondan sonra düzenli olarak yürüyüsümüde yapıcam, çünkü yürüyüş o bölgeyi kanlandırıp, canlanmasını sağlıyormuş, yine ovu ile takip edicem bakalım inşallah hayırlısı ile önce normal şekilde adet görmek amacım, sonrada 2.bebiş sahibi olabilmek
Uzun oldu ama burdaki herkese çok ama çok teşekkür ederim bana umut oldunuz iyiki varsınız Allah gönüllerinizdekini hayırlıya çevirip kaderinize yazsın inşallah![]()
Çok teşekkür ederim. Regl gecikirse mi test yapmalıyım?Cok erken canım hem belirti icin erken hem test icin erken
En garantisi oyle ama 1 2 gün öncede pozitif cikabilir.Çok teşekkür ederim. Regl gecikirse mi test yapmalıyım?
Çok sağolun. O halde bekleyeceğim biraz dahaEn garantisi oyle ama 1 2 gün öncede pozitif cikabilir.