- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #3.761
Canım test yaptım dün çıkmadı..kasık ağrım var..beyaz akıntım arttı..ğöğüslerim hafif sızlıyor..adet belirtileri de böyle zaten ama bu ay ağrılarım hiç kesilmedi desem doğru olur..sen ne zaman test yapacaksın..salı mı çarşamba mı perşembe miBen cok korkuyorum yapmaya. Belirtin falan var mı peki canım. Erken diyorlarda teste bata 6 gun kala ogrenende var battan 10 gün sonra ögrenende.
Yarin yapsam varsa çikar heralde. Bende akıntı yok. Senin gibi surekli kasık agrisi var. Gögüslerim yumusak ama dokunamiyorum bile cok acıyor. Adet onceside acır zaten onu pek onemsemedim. İnsallah hamileyizdir canımCanım test yaptım dün çıkmadı..kasık ağrım var..beyaz akıntım arttı..ğöğüslerim hafif sızlıyor..adet belirtileri de böyle zaten ama bu ay ağrılarım hiç kesilmedi desem doğru olur..sen ne zaman test yapacaksın..salı mı çarşamba mı perşembe mi
Adet gununuz ne zaman kac gün gectiKızlar şimdi test sonucum geldii binlerce kez şükür güzel geldi
6 Ağustos - 11:40 - 20,6
8 Ağustos - 11:45 - 64,2
inşallah darısı isteyen herkesin başına, sağlıkla
Adet günüme 2 gün var daha catlamaya göre 10 ağustosta gelmeliAdet gununuz ne zaman kac gün gecti
Yumurtlama 27 sindeysen bat 10 11 agustos olur genelde 14 15 gun sonra regl olunuyo yumurtlamadan canimMerhaba, geçtiğimiz ay yumurtlama gününü değerlendirdim, şu an bata 10 gün var ama ben adet sancısı gibi ağrı çekiyorum. Acaba denize falan girdiğim için hava değişimi mi diyorum. Yumurtlama 27 sinde oldu, 12 günde böyle kramp girer mi? Test yapsam mı bilemedim. İlk kez deniyorum hamile kalmayı
YaaaYumurtlama 27 sindeysen bat 10 11 agustos olur genelde 14 15 gun sonra regl olunuyo yumurtlamadan canim
Bence çıkmayabilir..en iyisi adetin ğeçmesi diyorlar.mesela benim kızımda çıkmamıştı..adetten 2 ğün sonra testte çıkmıştı..bakalım sende ben ğibisin merakla bekleyelimYarin yapsam varsa çikar heralde. Bende akıntı yok. Senin gibi surekli kasık agrisi var. Gögüslerim yumusak ama dokunamiyorum bile cok acıyor. Adet onceside acır zaten onu pek onemsemedim. İnsallah hamileyizdir canım
Merhaba benimde lumurtlama 27si..Yaaao zaman adet sancısı bunlar en fazla 2-4 gün atardı ama aşıdan ya da hava değişiminden etkilendi belki de. Ya da dediğin gibi adetime 2 gün kalmış. Kısmet ilk denememizdi, inşallah çok bekletmez Allahım Sen de biliyorsun vajinusmusu yeni yendim, tam anlamıyla ne yaptığımı da bilmiyorum, inşallah başarıyoruzdur
Dogru söylüyorsun ben hic onu dikkate almadim bata 10 gun var diyinceYumurtlama 27 sindeysen bat 10 11 agustos olur genelde 14 15 gun sonra regl olunuyo yumurtlamadan canim
Evett yumuntlama devam..havuç ye 3,4 tane..evin içinde yürüyüş yap..sırt üstü yat bisiklet sürer gibi yap..yumurta çatlasınKızlar 1. Olan dün ki alttaki olan bugün yumurtlama devam ediyor sanırsam
Eki Görüntüle 2898425
Evet cnm devam ediyorKızlar 1. Olan dün ki alttaki olan bugün yumurtlama devam ediyor sanırsam
Eki Görüntüle 2898425
Ay cikmama ihtimali varsa yapmamBence çıkmayabilir..en iyisi adetin ğeçmesi diyorlar.mesela benim kızımda çıkmamıştı..adetten 2 ğün sonra testte çıkmıştı..bakalım sende ben ğibisin merakla bekleyelim
Canim bu yuzden testle takip iyi oluyo ne zaman yumurtladin ne zaman reg olacaksin az cok biliyosun daha yeni basladin kafani rahat tut insaAllah Rabbim isteyen herkese hepimize hayirli bir sekilde nasip etsinYaaao zaman adet sancısı bunlar en fazla 2-4 gün atardı ama aşıdan ya da hava değişiminden etkilendi belki de. Ya da dediğin gibi adetime 2 gün kalmış. Kısmet ilk denememizdi, inşallah çok bekletmez Allahım Sen de biliyorsun vajinusmusu yeni yendim, tam anlamıyla ne yaptığımı da bilmiyorum, inşallah başarıyoruzdur
Canım erken gebelik testiyle öğrendin dimi sonucu?Yok canım bata 2 gün var bugün, 50 çıkarsa zaten çok sevinirim iki katından fazla artış olmuş olur 2 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?