• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet verdiğim yerdeki eğer aralığı bu cozemedim
Onu bir ara sor canım bir tuhaflık var onda.ama normal değer aralığına göre düşündüğümüzde 6 kusur cikdysa rezervin bayağı iyi.pco falan varmiydi canım sende.

Onu bir ara sor canım bir tuhaflık var onda.ama normal değer aralığına göre düşündüğümüzde 6 kusur cikdysa rezervin bayağı iyi.pco falan varmiydi canım sende.
Yok daha yeni alttan muayne oldum sayın güzel dedi yaşına göre azcık tembellik var ama pcos hiçbir zaman demediler

Yok daha yeni alttan muayne oldum sayın güzel dedi yaşına göre azcık tembellik var ama pcos hiçbir zaman demediler
Güzel canım güzel gayet iyi çıkmış 6 ksuur zaten.belli bir yükseklikten sonra pco olabiliyorda ondan sordum.yok dendiyse süper.sen yinede ara sor değer aralığı neden öyle farklı yazıyor diye.

Arkadaşlar ebru ceyhanin test ücreti ne kadar bilen var mı önümüzdeki ay onu denemeye karar verdim bi kaç yorumda memnun olan üyeler mevcuttu
Minnak kurabiyelerden al..ebrunun kestinden çok daha güzel..öyle net ki bak atıyım örnel benim

Eklentiler

• IMG-20210626-WA0019.jpg
    IMG-20210626-WA0019.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 53
katmoeder tebrik ederim..🌺ne güzel haber darısı bizlere..denizle senin haberini aldık..inşaallah 5 gün içinde bizde güzel haber veririz..

ayy avakoda hiç sevmem görüntüsünden bile miğdem kalkıyor. Keçi boynzu özü bir dönem kulndı eşim.
Biz de bayıla bayıla yemiyoruz heralde 😂 zafere giden yolda her şey mübahtır 😁
Avakado yok nerden bulcam mevsimi değil diyolar
Var tatlım yaa büyük marketlerde bulursun migros gibi falan. Ben daha yeni aldım bikaç gün önce.

Biz de bayıla bayıla yemiyoruz heralde 😂 zafere giden yolda her şey mübahtır 😁

Var tatlım yaa büyük marketlerde bulursun migros gibi falan. Ben daha yeni aldım bikaç gün önce.
Bende 5 tane alıp buzluğa attım avakadoyu..çıkarınca iyi olmuyor...🤣boll limon sık ince ince dilsalataya kat..hiç belli olmaz yersin

Back