- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.181
Evet ama siliklesmiyor neden?Kızlar sizce 2 Ağustos pik mi? Çatlamış değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama siliklesmiyor neden?Kızlar sizce 2 Ağustos pik mi? Çatlamış değil mi ?
Silikleşmemiş mi bana hafifçe silikleşiyor gibi geliyor. Pko var bende sanırım o yüzden, bir program var akıllı teşhis dünle bugüne düşük verdi o yüzden size sorayım dedim.Evet ama siliklesmiyor neden?
Evet ondan o zaman=(Silikleşmemiş mi bana hafifçe silikleşiyor gibi geliyor. Pko var bende sanırım o yüzden, bir program var akıllı teşhis dünle bugüne düşük verdi o yüzden size sorayım dedim.![]()
Yarin gitcem kuzu ınsallah sabahtan 12sine hastaneden sıra almıştım kesin dedim hamile değilim kist var pco var gideyim diye almıştım sırayıYok kiz ben şaka yaptım git hemen bi baksın etsin tabiki
Sukur kuzum çok sevindi nasıl ağlıyor bağırıyor görsenŞanslısın gitmeden oldu sukur
Belirtilerin.neler yasin kaç kaç aydır deniyorsunuz neler yaptınız bunları anlatman lazimYarin gitcem kuzu ınsallah sabahtan 12sine hastaneden sıra almıştım kesin dedim hamile değilim kist var pco var gideyim diye almıştım sırayı
Canım senin Lh hormonun yüksek sanırım, hiçbiri silik değilSilikleşmemiş mi bana hafifçe silikleşiyor gibi geliyor. Pko var bende sanırım o yüzden, bir program var akıllı teşhis dünle bugüne düşük verdi o yüzden size sorayım dedim.![]()
Resmen kaynananın ağzının payını vereceğine sevindim
Kuzu bu ayin 30unda bir sene olacak evleneli ama eşim dugunden 10 gün snra gitti ekimde denedik ocak şubat mart ve temmuz 5 (25yasindayim)Belirtilerin.neler yasin kaç kaç aydır deniyorsunuz neler yaptınız bunları anlatman lazim![]()
Ayyyy tebrik ederim çooookk
Merhaba canim, bence rahim filmi istemesi dogru bisey, en azindan tuplerde bisey olmadigindan emin olursunuz bide bazen tikaniklari bile aciyorlar rahim filmiyle, bende gecen ay rahim filmi cektirdim ve yaptiracaksan kesinlikle echomar sisli ye gitmeni tavsiye ederim. Hic bisey sekilde agri cekmedim. Sag tupum tikaliydi actilar cok sukurKızlar selam. 2 ay önce doktora gitmiştim hiçbir sorun yok 1 yıl dene gel demişti. Ama doktor çok ilgisiz gelmişti bana, folik asit bile vermedi siz düşünün. Benim de içim rahat etmedi bugün başka bir doktora geldim prof. 3 aydır korunmadığımızı söyledim. Muayene etti pcos manzarası var dedi. Ben şok. Evlenmeden önce ve sonra bir çok kez doktora gittim hiç böyle bi şey duymadım daha önce. Hormon testi istedi onları verdim. Hsg istedi, eşimden de spermiyogram ve başka testler istedi. Sanırım her şeyden emin olmak istiyor ama sizce de hsg için çok erken değil mi ? Biraz korkuyorum ondansize danışmak istedim hala şoktayım bir anda pcos teşhisi konur mu?
Hmm üstuste denedik dediğin yumurtlama çatlama mi canim ay valla kusura bakma napim dikkat edeyim diye sorayım dedim ama cok sevindim=)Kuzu bu ayin 30unda bir sene olacak evleneli ama eşim dugunden 10 gün snra gitti ekimde denedik ocak şubat mart ve temmuz 5 (25yasindayim)
Aydır deniyoruz yani ilkkez ovulasyon kullandm çok uykum var surekli uyuyorum yumurtlamadan 3 gün snra başladı canm bu uyku hali gece gündüz uyudum valla 4 gündürde mide bulantim var sanki sürekli akıntı hissi var adet oldum sanıyordum hep hatta canm birseyler bile çekti ama utandım istemeye biledeğerlendirdim her günü zorla da olsa canm diz dirsek pozisyonuda yaptım sureki altta oldum sirtimada yastık koydum hiç kalkmadım sürekli yattim sabaha kadar kıpırdamadan ama o derece
Gözünüz aydin
Cok sagol canm benm Rabbım isteyen herkese nasip etsinTebrikederim inşallah herşey daha güzel olur senin için herşey canım çok sevindim senin adına
![]()
Boyle çıkıp hamileyim diye bağırasım geliyorGözünüz aydinBurdaki yorumları ara ara okuyordum kim hamile olsa sevinirdim ama size bir ayrı sevindim testi görünce istemsizce yüzümde bir gülümseme oluştu insAllah hersey istediğiniz gibi olur .. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz insAllah (kapıda - balkonda otururken size laf atanlara, canınızı sıkanlara da kapak olsun!)
Şimdi düşününce bu fikre daha yakınım. O an birden duyunca şok oluyo insan ama evet bi şey varsa baştan öğrenmek daha iyi vakit kaybetmeden. Teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba canim, bence rahim filmi istemesi dogru bisey, en azindan tuplerde bisey olmadigindan emin olursunuz bide bazen tikaniklari bile aciyorlar rahim filmiyle, bende gecen ay rahim filmi cektirdim ve yaptiracaksan kesinlikle echomar sisli ye gitmeni tavsiye ederim. Hic bisey sekilde agri cekmedim. Sag tupum tikaliydi actilar cok sukur![]()
Cnm bende çoçuk düşünene kadar hiç adet geçikmesi yasamadım bekarkende ama pko dediler ve görüntüsünü doktor bana ultrasonda gösterdi bu kadar takılma doktor takibinde git pko olup doğal yolla gebe kalan çok kişi var üzme kendini boşunaEvet bi yandan da öyle diyorum aklımda şüphe kalmaz ona da en başından baktırmış olurum. Ama hayatında hiç adet düzensizliği yaşamamış birisinde pcos manzarası olabilir mi ve bunca yıl hiç duymadım böyle bi şeyi Allah allaahhh çıkamıyorum işin içinden
Çatlayacam ama iyice kesinlessin oyle yapcam