• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.
Masajı hangi günler yapıyorduk canim

Kuzu hem doğum hem tetkikler hem muayene içinde bu fiyat. Ben bi fiyata doğum bile duymadım 🙈 sen nerede düşünüyorsun kontrol+doğumu? O yüzden fiyat bana çok iyi gelmişti
Ben tahlili hallederim için de muayenede varsa doğumla birlikte bedavaymis kiz ben de mi yapsam nasıl yapiliyor

Ben tahlili hallederim için de muayenede varsa doğumla birlikte bedavaymis kiz ben de mi yapsam nasıl yapiliyor
Evett 10 kontrol+doğum. Tahlil derken bebişin 2li3lü tarama testleri var ya onlar da dahil. diş paketi bi de check up hediye ettiler 😂 sen hangi şehirdesin geçen hastanelere bak ona göre hemen yaptır eğer 1 yıl içinde hamile kalırsan bu fiyata doğum yapmış oluyosun miss 😍 Anadolu sigorta balım

Kızlar merhaba🤍 adetlerim duzenlidir 27 28 gunder 1 olurum. Yumurtlama catlama da pespese 14. 15. Gunler olurdu. O yuzden bu ay 13.gun ovulasyon testine(bastan 1.) basladim. 14.gun catlama gormedim (bastan 2.) Tabi demoralize oldum. Sonra 15. Gun yani bugun (bastan 3.) Yine olmadi inat ettim 2saat sonra tekrar denedim ve daha koyu çıktı cok sukur. Ne dersiniz pik mi?

Kızlar merhaba🤍 adetlerim duzenlidir 27 28 gunder 1 olurum. Yumurtlama catlama da pespese 14. 15. Gunler olurdu. O yuzden bu ay 13.gun ovulasyon testine(bastan 1.) basladim. 14.gun catlama gormedim (bastan 2.) Tabi demoralize oldum. Sonra 15. Gun yani bugun (bastan 3.) Yine olmadi inat ettim 2saat sonra tekrar denedim ve daha koyu çıktı cok sukur. Ne dersiniz pik m

Evett 10 kontrol+doğum. Tahlil derken bebişin 2li3lü tarama testleri var ya onlar da dahil. diş paketi bi de check up hediye ettiler 😂 sen hangi şehirdesin geçen hastanelere bak ona göre hemen yaptır eğer 1 yıl içinde hamile kalırsan bu fiyata doğum yapmış oluyosun miss 😍 Anadolu sigorta balım
ya aslnda par aolsa şimdi yaptırırm. Ama işte gebelik oncesi hastane tetkiklerini hormon tahlillilerini rahim filmini vs karşılıyor mu acaba. MEsela ben histereskopi oldum 5000 Tl opersyon.

ya aslnda par aolsa şimdi yaptırırm. Ama işte gebelik oncesi hastane tetkiklerini hormon tahlillilerini rahim filmini vs karşılıyor mu acaba. MEsela ben histereskopi oldum 5000 Tl opersyon.
Benden bugün bu testleri istedi 5 kuruş ödemedim. Bi kaç ay önce aynı hastanede annem sadece 4 tane hormon için 600küsür ödedi 🤷🏻‍♀️ Bi de 350 doktor muayenesi ödedi 🙃
Hsg yi karşılıyo mu öğrenemedim henüz randevu almadığım için. Onla ilgili de bilgi veririm

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    128,4 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar merhaba🤍 adetlerim duzenlidir 27 28 gunder 1 olurum. Yumurtlama catlama da pespese 14. 15. Gunler olurdu. O yuzden bu ay 13.gun ovulasyon testine(bastan 1.) basladim. 14.gun catlama gormedim (bastan 2.) Tabi demoralize oldum. Sonra 15. Gun yani bugun (bastan 3.) Yine olmadi inat ettim 2saat sonra tekrar denedim ve daha koyu çıktı cok sukur. Ne dersiniz pik mi?
Fotoyu yükleyemedim malesef, büyük diyor💔

Canim benim inanıyorum kızına yoldas kardeşi gelicek müjdeyi ver ama bak.Ovulasyonla hamile kaldım ben pik olan iki günü değerlendirdim avakado yedim iki kez o ara o kadar
Ahh Amin canım amiin. Öyle önemli ki bu bizim için.. Rabbim duanı kabul etsin inşallah ❤️🤲 bende ovulayson yaptım pik iki gün çatlama sonrasını filan değerlendirdik. Olmaması imkansız yani ama olmuyor iştey😒😒
eylül e kaldım biliyorum, bu avakado olayını deneyeyim bi de, onu yapmadım hiç.
Ben de 38 yaşındayım kuzum. Yapılacak herşeyi yaptık bekliyoruz olmadı artık eylül ekim tüp bebek yolculuğuna a başlarız. Ben 3 yıldır uğraşıyorum.
Aynıyız seninle canım. Tüpe gidiyor bu yolculuk belli zaten de.. Ekim filan belki denerim bilmiyorum yoruldum cidden😒
Tebrikler canım 😍😍 kan testi ile taçlandır 🌺 gözün aydın..

Back