- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.161
İşte buuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte buuuu
Sagol canm yarın inşallah ❤Tebrikler canımkan testi ile taçlandır
gözün aydın..
Ayyy ınsallah ınsallah hala inanamiyormİşte buuuugözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Vaay ben pozitif diye buna derim
Canm sagol ❤ bata göre 12 gün ovulasyona göre 3 gün geçtiVaay ben pozitif diye buna derimtebrik ederim. Kaç gün geçmişti battan?
Hayirli olsun,saglikla ilerlesin insallah
Insallah canm saagol Rabbım isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun,saglikla ilerlesin insallah![]()
Keske benim olsa masallah canims =))
İnanamıyorum hala canm vallahi korka korka yaptimAbowwwww
Daha nolsun sen keseyi bekle kan bile verme ahahahİnanamıyorum hala canm vallahi korka korka yaptim
Insallah Rabbım bu ay hepinize nasip edecek canmKeske benim olsa masallah canims =))
Kaynanama kalsa gitme hastaneye 2 ay geçsin oyle git diyorDaha nolsun sen keseyi bekle kan bile verme ahahah![]()
Yaş kaçtı kaçıncı ayın canimInsallah Rabbım bu ay hepinize nasip edecek canm
Ovulasyon testi sayesinde hamile kaldım ben eminim buna
Yok kiz ben şaka yaptım git hemen bi baksın etsin tabikiKaynanama kalsa gitme hastaneye 2 ay geçsin oyle git diyor
Şanslısın gitmeden oldu sukurEvet canm kendi düzenimiz burda kurulu da esim tek bırakamıyor aklim sende kalacak diye
3 senedir suriyedeydi smdi ırakta 2 ay orda snrasinda 2-3ayi kalacak gelecek inşallah yada götürebilecek yer olursa beni götürüp devam edecek