• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız? ❤️ Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?

@Adelnaz Maviesra Maviesra @Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Canım istanbulda ailemin yanındayım aynı durumdayız ocaktan beri deniyorum:( eylülde tüp bebek görüşmem var dosya açılcak galiba üniversite hastanesine gidiyorum reglim 3 günü regl bitimi yeniden denemelere baslicam

Kızlar günaydın bir kaç gündür bakamadım buraya inş yeni hamişler vardır kızlar benim bugün kontrolum vardı klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş biri 16.46 diğeri18.38 büyüklüğünden sağ tarafımda oluşmuş sol tarafımda oluşmamış doktor progestan verdi ve bu ay olmazsa bir daha ki ay çatlama iğneside verecek yumurtalar bu büyüklükte döllenir mi 1 hafta gün aşırı ilişki dedi ve kızlar ovulasyon testim bu şekilde kesinlikle pko olanlar doktor kontrolunde yumurta takibi yapın şu anda ovulasyonum daha koyu olması gerekmez miydi .kızlar aranızda progestan kullanan oldu mu Eki Görüntüle 2896990
Progestanı ne zamam ve fitil olarakmı kullancaksnz

İnşallah en kısa sürede duyulur herkes canm 🥰
Ben daha inanamıyorum ki
Yarın benimde bat günüm takvıme göre ama bu ay ya ıkıncı yumurtlama ya geç yumurtlamaydı gördüğüm bir tane baya pik görmüştüm 28/29 temmuz gibi ona göre sayarsam 13/14 gibi olmam lazım, ama bata bakarsam 6 sında olmam lazım, zaten ilaçla adet görüyorum ben ilacımında son 5 günü bu 5 gün içinde her an olabilir eğer bişi yoksada kısmet dicez geçcez, inat ettim test almadım beklıyorum ne boşa para vercem dedim 🤣🤣🤣

Yarın benimde bat günüm takvıme göre ama bu ay ya ıkıncı yumurtlama ya geç yumurtlamaydı gördüğüm bir tane baya pik görmüştüm 28/29 temmuz gibi ona göre sayarsam 13/14 gibi olmam lazım, ama bata bakarsam 6 sında olmam lazım, zaten ilaçla adet görüyorum ben ilacımında son 5 günü bu 5 gün içinde her an olabilir eğer bişi yoksada kısmet dicez geçcez, inat ettim test almadım beklıyorum ne boşa para vercem dedim 🤣🤣🤣
Kiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olur

Hayırlı olsun canım içinden geçmeyen kaynanada da nispet olsun 🥰
Hala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedim 🤣🤣 2 ay falan bekle gitme hastaneye der randevuyu bile belli olmadan almıştım kiz dedim kesin bebek yok buda kist oldu gideyim diye randevu almıştım 🤣🤣

Hala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedim 🤣🤣 2 ay falan bekle gitme hastaneye der randevuyu bile belli olmadan almıştım kiz dedim kesin bebek yok buda kist oldu gideyim diye randevu almıştım 🤣🤣
Bebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerler 🥰🥰

Kiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olur
İnşallah cnm 🙏ağzın bal yesin ama bak sakın benım yaptığım hatayı yapma ilk hamılelıgım nasıl olsa dedım öğrendiğim andan itibaren yedimde yedim 🤣 35 kılo almıstım sonra biraz zor verdım ama yarısını gerı aldım 🙈 o yuzden baştan frenle kendını sonrası cok zor oluyor

Bebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerler 🥰🥰
Sorsan çok istiyor falan filan 🤣 efeyle birbirimize çok duskunuz çok zorluklar atlatarak geldik tmm evliliğin ilk başında şaşırdı arada kaldi ama bu izinde çok iyiydik hepsi fark etti bebek onu daha çok bağlayacak ondan derdi 🤣

Back