- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.221
Doktor bi şey demedi miiFsh im 12.14 çıktı diyor ama 2.gun baktım acep yanlış gün mü cildircim ya kimse niye bilmiyor bir benim mi yüksek çıktı hep 6 7 çıkıyordu birden nasıl 12 oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bi şey demedi miiFsh im 12.14 çıktı diyor ama 2.gun baktım acep yanlış gün mü cildircim ya kimse niye bilmiyor bir benim mi yüksek çıktı hep 6 7 çıkıyordu birden nasıl 12 oluyor
Aydan aya değişkenlik gösterebiliyor cnm fsh yuksek cıksa dahı ılaçlarla kontrol altına alınabılıyor cnmFsh im 12.14 çıktı diyor ama 2.gun baktım acep yanlış gün mü cildircim ya kimse niye bilmiyor bir benim mi yüksek çıktı hep 6 7 çıkıyordu birden nasıl 12 oluyor
Geldi benim kırmızılar M mavili_yeshll
Canım istanbulda ailemin yanındayım aynı durumdayız ocaktan beri deniyorumKızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız?Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?
@AdelnazMaviesra @Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Hayırlı olsun yumurtlama öncesi ilişki yaşamayıp sadece yumurtlama günlerini mi değerlendirdinizInsallah canm benim sagolrabbim isteyen herkese nasip etsin
![]()
Progestanı ne zamam ve fitil olarakmı kullancaksnzKızlar günaydın bir kaç gündür bakamadım buraya inş yeni hamişler vardır kızlar benim bugün kontrolum vardı klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuş biri 16.46 diğeri18.38 büyüklüğünden sağ tarafımda oluşmuş sol tarafımda oluşmamış doktor progestan verdi ve bu ay olmazsa bir daha ki ay çatlama iğneside verecek yumurtalar bu büyüklükte döllenir mi 1 hafta gün aşırı ilişki dedi ve kızlar ovulasyon testim bu şekilde kesinlikle pko olanlar doktor kontrolunde yumurta takibi yapın şu anda ovulasyonum daha koyu olması gerekmez miydi .kızlar aranızda progestan kullanan oldu mu Eki Görüntüle 2896990
İnşallah en kısa sürede duyulur herkes canmDeniz hepimiz senin haberini bekliyormuşuz baksana grup bir sustu vallayok mu başka beklediğimiz
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah en kısa sürede duyulur herkes canm
Ben daha inanamıyorum ki
Yarın benimde bat günüm takvıme göre ama bu ay ya ıkıncı yumurtlama ya geç yumurtlamaydı gördüğüm bir tane baya pik görmüştüm 28/29 temmuz gibi ona göre sayarsam 13/14 gibi olmam lazım, ama bata bakarsam 6 sında olmam lazım, zaten ilaçla adet görüyorum ben ilacımında son 5 günü bu 5 gün içinde her an olabilir eğer bişi yoksada kısmet dicez geçcez, inat ettim test almadım beklıyorum ne boşa para vercem dedimİnşallah en kısa sürede duyulur herkes canm
Ben daha inanamıyorum ki
Teşekkürler canm benm ❤ isteyen herkese en kısa sürede nasip olur insallahHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Hayırlı olsun canım içinden geçmeyen kaynanada da nispet olsun
Kiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olurYarın benimde bat günüm takvıme göre ama bu ay ya ıkıncı yumurtlama ya geç yumurtlamaydı gördüğüm bir tane baya pik görmüştüm 28/29 temmuz gibi ona göre sayarsam 13/14 gibi olmam lazım, ama bata bakarsam 6 sında olmam lazım, zaten ilaçla adet görüyorum ben ilacımında son 5 günü bu 5 gün içinde her an olabilir eğer bişi yoksada kısmet dicez geçcez, inat ettim test almadım beklıyorum ne boşa para vercem dedim![]()
Hala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedimHayırlı olsun canım içinden geçmeyen kaynanada da nispet olsun![]()
Bebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerlerHala yok diyor belki hormon fazlalığı falan sacmalama dedim2 ay falan bekle gitme hastaneye der randevuyu bile belli olmadan almıştım kiz dedim kesin bebek yok buda kist oldu gideyim diye randevu almıştım
![]()
İnşallah cnmKiz belki bana dönersin sende bat 27 temmuz dedim snra yumurtlamaya göre 2 ağustos dedim test yapmaya korktum kızların zoruyla yaptım pozitif çıktı insallah seninde öyle olur
Verdim verdim daha inanmıyor amaResmen kaynananın ağzının payını vereceğine sevindimtebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Sorsan çok istiyor falan filanBebeğin olsun istemiyor galiba ne olumsuz bir kadın. Umarım sağlıklı ilerler![]()