• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela diyelim negatif çıktı sonuç hiç hastalanacakmisim gibi gelmiyor kızlar bana yine de hastaneden sıra aldım kadın doğumdan ayin 12sine stresten olcem galiba 🙁 ocak ayında midemi usutmustum esim hastaneye götürdü o zman ordan kadın doğuma uğramıştım adet olmadm diye oda yumurtan gelişmiş catlamamis olabilir böyle demişti yeni evliyim diye ilgilenmemisti ama o zamn çok agrim vardı agri akıntı kaşıntı falan o ay 20 gün çekmiştim smdi birsey yok yine oyle çıkar sonuç diye korkuyorum tartusal mi ne vermişti 35.gunde hastalanmıştm ama o zamn yer degistirmistim stres vardı falan

bence gayet iyi sence
yok be kuzum çok pahalı. Ak sigorta beklemeliye 2,.600 veryor mesela buda olsun olsun 3000 olsun o zaman 4,600 çok para. Zaten şuan özellerde doğum ücreti A plus değilse 2500 falan 2000 TL lik bir ön tetkik tahlil vs yaptırır mısyım doğuma kadar. bilmiyorum. benim amacım gebelik öncesi tetkkler için sigorta yaptırmak. Yoksa gebelik olsun hayırlısıyla ben özel hastaneye para vermeye razıyım. Sıkıntı gebe kalamıyorum işte :)

yok be kuzum çok pahalı. Ak sigorta beklemeliye 2,.600 veryor mesela buda olsun olsun 3000 olsun o zaman 4,600 çok para. Zaten şuan özellerde doğum ücreti A plus değilse 2500 falan 2000 TL lik bir ön tetkik tahlil vs yaptırır mısyım doğuma kadar. bilmiyorum. benim amacım gebelik öncesi tetkkler için sigorta yaptırmak. Yoksa gebelik olsun hayırlısıyla ben özel hastaneye para vermeye razıyım. Sıkıntı gebe kalamıyorum işte :)
ben istanbuldayım en kötüsü 7 bine doğurtuyor ya. ama dediğin gibi önceliğin gebelik öncesi ise tahlil takipler için ise doğumsuz sigortalar çok daha uygunn

ben istanbuldayım en kötüsü 7 bine doğurtuyor ya. ama dediğin gibi önceliğin gebelik öncesi ise tahlil takipler için ise doğumsuz sigortalar çok daha uygunn
Ben de istanbuldayım A plus hastaneler dediğiniz gibi 7.000 den başlıyordur. Ama normal özel hastanelerde o kadar değil canım

Otobüsle gitcem laf olur diyor eee diyorum kızın gelsin sicak çıkamam dedi kizi da diyorum arabanın anahtarını ver saklamış bnde yok baban götürmüştür diyor
Efe ye diyorum sen yanlış anladın diyor
O 7 çocuğu testle mi öğrenmiş hastane yüzü bile görmemiş maşallah belli oluyor dedim bnde ama işine geldiğinde bnden genç bilgili sayar kendini 🤣 efe ye anneme geccem diyorum orda yorulursun bosver uzak modunda çıldırtcaniz mi analı oğlanli beni dedim seninle ne konuştuk ne yapıyorsun dedim göreve cikcam konuşuruz dekis yalan kaçtı resmen 🤣 babasi gelince ona dicem o gelsin karısının kızının hakkından yoruldum ben bedensel değil ruhsal yoruldum kasiklarima falan agri girdi sinirden
Merhaba, hep yorumlarınızı görüyorum.😊 Bat tarihiniz geçti mi?

Merhaba, hep yorumlarınızı görüyorum.😊 Bat tarihiniz geçti mi?
Ayyy ne sen sor ne ben söyleyeyim 🤣🤣🙈🙈 canm 2 aydır erken adet oldum iste en son 23 günde oldum ona göre 27 temmuzda olmam lazımdı ovulasyon testi kullandım 19da pik oldu ona göre hesapladım 2sinde olmam lazımdı ha bugün ha yarın diye atlattım yapmadım test ama yapcam artk korkuyorm negatif çıkacak diye

Mesela diyelim negatif çıktı sonuç hiç hastalanacakmisim gibi gelmiyor kızlar bana yine de hastaneden sıra aldım kadın doğumdan ayin 12sine stresten olcem galiba 🙁 ocak ayında midemi usutmustum esim hastaneye götürdü o zman ordan kadın doğuma uğramıştım adet olmadm diye oda yumurtan gelişmiş catlamamis olabilir böyle demişti yeni evliyim diye ilgilenmemisti ama o zamn çok agrim vardı agri akıntı kaşıntı falan o ay 20 gün çekmiştim smdi birsey yok yine oyle çıkar sonuç diye korkuyorum tartusal mi ne vermişti 35.gunde hastalanmıştm ama o zamn yer degistirmistim stres vardı falan
Sen ovulasyon testi kullanıyor musun? Yumurtlama gününün üzerinden 16 gün geçince adet olursun. Eğer olmazsan test yaparsın yada kan verirsin. Süreci zorlaştırmaya hiç gerek yok

4.600 çok fazla ya, zaten tahlile ona buna para versen de aynı şeye denk gelir hatta daha az tutar bir avantajı yok yani.

Ayyy ne sen sor ne ben söyleyeyim 🤣🤣🙈🙈 canm 2 aydır erken adet oldum iste en son 23 günde oldum ona göre 27 temmuzda olmam lazımdı ovulasyon testi kullandım 19da pik oldu ona göre hesapladım 2sinde olmam lazımdı ha bugün ha yarın diye atlattım yapmadım test ama yapcam artk korkuyorm negatif çıkacak diye
Korkunun ecele faydası yok 😄 Yap gitsin artık en azından acaba mı
stresinden kurtulursun.Beklemek daha da yoruyor seni gördüğüm
kadarıyla.

Sen ovulasyon testi kullanıyor musun? Yumurtlama gününün üzerinden 16 gün geçince adet olursun. Eğer olmazsan test yaparsın yada kan verirsin. Süreci zorlaştırmaya hiç gerek yok
Ilk defa bu ay kullandım test aldim ama sabah yapcam o yüzden yapmadım bekliyorum 16 gün geçti canm pco olabilirsin kist olabilir falan diyen arkadaşlar oldu ondan korktum

Korkunun ecele faydası yok :-) Yap gitsin artık en azından acaba mı
stresinden kurtulursun.Beklemek daha da yoruyor seni gördüğüm
kadarıyla.
Yapmaya daha doğrusu test alamadm canm kendi evimde kaldi testler bizde yaylaya geldik kv ile burda da yok yoldayım smdi alcam bugn insallah yarın sabahtan yapcam

merhaba kızlar belki hatırlayanınız olucaktır. bende şu anda 4 haftalık hamileyim . 2 başarısız tüp bebek geçmişime ve 40 yaşında olmama rağmen ebru ceylanın doğurganlık masajı ve ovulasyon testiyle hamile kaldım çok şükür . kimse umudunu kaybetmesin. rabbim tez zamanda dileyen herkese versin inş.

4.600 çok fazla ya, zaten tahlile ona buna para versen de aynı şeye denk gelir hatta daha az tutar bir avantajı yok yani.
Kuzu hem doğum hem tetkikler hem muayene içinde bu fiyat. Ben bi fiyata doğum bile duymadım 🙈 sen nerede düşünüyorsun kontrol+doğumu? O yüzden fiyat bana çok iyi gelmişti

Aynen kızlar en güncel fiyat benimki ama yaşa göre değişiyor ben 29um daha küçük olanlara daha az çıkar.
Bende de fsh yuksek cokti ya 2.gun yaptım ama aşırı kötü bir günümde verdim çok stresli falandır 1 haftadr kotuydum ilgili mi bilmiyorum 6.5 falan çıkıyordu hep 12 çıktı bu sefer korktum doktor folikullerimi saydı yaşına göre normal dedi 31 yasim

Back