• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2896046 Hanımlar merhaba iki gün önce de testimi atmıştım. Prodictor early. Test yine aynı derecede silik çıktı. Gün aşırı aynı siliklikte çıkar mı sizce ben eğer gebelik varsa daha koyu olur diyordum. Bat 7 Ağustos. Bu silik çizgilerle umutlanmali miyim bilemedim🤷🏼‍♀️ yorumlarınızı bekliyorum.
Bu çizgi testi yapmadan önce bakarsanız o zamanda var predictor direk belli ederek çıkarıo cizgiyi testin kendi cizgisi bende böyle cok umutlandım snra baktm kullanmadan o cizgi orada aynı sekılde duruodu

karadenizkizi1982 karadenizkizi1982 oyle yaparım kizlar alir gelir yarın sabahtan yaparım
SEnin regl zaten gecikti. Akşamda yapsan çıkar ama sen heer ihtimale karşı en az 2 tane al bi şimdi bi yarın sabah yaparsın. Ovulasyon testlerine bak geç yumurtlama falan olmuş musun? geç döllenme ihtimalin varsa ekstra bir kaç tane daha al.. Benim önerim böyle olurdu =)

SEnin regl zaten gecikti. Akşamda yapsan çıkar ama sen heer ihtimale karşı en az 2 tane al bi şimdi bi yarın sabah yaparsın. Ovulasyon testlerine bak geç yumurtlama falan olmuş musun? geç döllenme ihtimalin varsa ekstra bir kaç tane daha al.. Benim önerim böyle olurdu =)
Aynen çok alcam canm gec döllenme olsa bile çıkmazdı son iliski üstünden 1 haftayı geçti canm Çünkü dua edin

Back