- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #3.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben akşam sabah aklıam ne zaman geldiyse yaptım ama ilk idrarla daha net olur diyolar varsa her saatte çıkıyor da
Tm canm 3-4 tane alırım bi gece bi gündüz yaparım ona göreben akşam sabah aklıam ne zaman geldiyse yaptım ama ilk idrarla daha net olur diyolar varsa her saatte çıkıyor da
Bana o zaman 10.000 çıkardıAynen kızlar en güncel fiyat benimki ama yaşa göre değişiyor ben 29um daha küçük olanlara daha az çıkar.
yaa varsa gece yapman gerek yok. Günde bir kere sabah ilk idrarla yap zaten çıkıyor hemen varsa. Zaten sen zor şartlarla ulaşacaksın o testlere o yüzden bence idareli kullanmakta fayda var.Tm canm 3-4 tane alırım bi gece bi gündüz yaparım ona göre
Bence deyaa varsa gece yapman gerek yok. Günde bir kere sabah ilk idrarla yap zaten çıkıyor hemen varsa. Zaten sen zor şartlarla ulaşacaksın o testlere o yüzden bence idareli kullanmakta fayda var.
Bu çizgi testi yapmadan önce bakarsanız o zamanda var predictor direk belli ederek çıkarıo cizgiyi testin kendi cizgisi bende böyle cok umutlandım snra baktm kullanmadan o cizgi orada aynı sekılde duruoduEki Görüntüle 2896046 Hanımlar merhaba iki gün önce de testimi atmıştım. Prodictor early. Test yine aynı derecede silik çıktı. Gün aşırı aynı siliklikte çıkar mı sizce ben eğer gebelik varsa daha koyu olur diyordum. Bat 7 Ağustos. Bu silik çizgilerle umutlanmali miyim bilemedimyorumlarınızı bekliyorum.
Kız sen 9.haftaya geldin biz hala yerimizde sekiyoruz yaaben akşam sabah aklıam ne zaman geldiyse yaptım ama ilk idrarla daha net olur diyolar varsa her saatte çıkıyor da
ya etmez miyim yaa çok ediyorum da ben ettikçe çizikli testlerde bile sonra regl geliyo o kadar net çizgilere nasıl regl oldunuz hala şaşıyoru maksdjlalKız sen 9.haftaya geldin biz hala yerimizde sekiyoruz yaadua et biraz bize
SEnin regl zaten gecikti. Akşamda yapsan çıkar ama sen heer ihtimale karşı en az 2 tane al bi şimdi bi yarın sabah yaparsın. Ovulasyon testlerine bak geç yumurtlama falan olmuş musun? geç döllenme ihtimalin varsa ekstra bir kaç tane daha al.. Benim önerim böyle olurdu =)karadenizkizi1982 oyle yaparım kizlar alir gelir yarın sabahtan yaparım
Hadi bakalım rast gelsin işin :)karadenizkizi1982 oyle yaparım kizlar alir gelir yarın sabahtan yaparım
Ayy sagol canm dua edin kizlarrrrrHadi bakalım rast gelsin işin :)
Aynen çok alcam canm gec döllenme olsa bile çıkmazdı son iliski üstünden 1 haftayı geçti canm Çünkü dua edinSEnin regl zaten gecikti. Akşamda yapsan çıkar ama sen heer ihtimale karşı en az 2 tane al bi şimdi bi yarın sabah yaparsın. Ovulasyon testlerine bak geç yumurtlama falan olmuş musun? geç döllenme ihtimalin varsa ekstra bir kaç tane daha al.. Benim önerim böyle olurdu =)