• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla cnm benim kocamda ms hastası oda sürekli yorgun 🤣hele yazın mümkünse kıçlı baslı yatalım dıoz yani sıcaktan 🙈 macunlar fln gördum ben burda acaba onlardan yedırsen işe yararmı ki
Aa geçmiş olsun canım😌 bizde valla testosteron arttirmak için eşime spor yap, hareketsiz kalma, akdeniz tipi beslen, stres yapma dediler. Hayatımız stres yaw. Yok iş, yok felaketler bilmemne. Türkiye’ de yaşayıp nasıl rahat olacaksak 🤦🏻‍♀️ Doktorlar hiç macun ye, keçi boynuzu götür filan demiyor. Bilmiyorum faydası var mı, deneyip de sonuc alirsan bana da söyle.

Sayfayı çok sık okuyamıyorum çalıştığım için bat 8 ağustos olanlarda sonuc alan var mı

Aa geçmiş olsun canım😌 bizde valla testosteron arttirmak için eşime spor yap, hareketsiz kalma, akdeniz tipi beslen, stres yapma dediler. Hayatımız stres yaw. Yok iş, yok felaketler bilmemne. Türkiye’ de yaşayıp nasıl rahat olacaksak 🤦🏻‍♀️ Doktorlar hiç macun ye, keçi boynuzu götür filan demiyor. Bilmiyorum faydası var mı, deneyip de sonuc alirsan bana da söyle.
Ben ilk hamılelıgımde sonuc almıstım 🙈

Canım sen femera kullanmıştım demi
Adetle başladım ben bugün adetin 6 günü hala ara ara kanama yapıyor sanırım bu ilaç bende normal mi çünkü normalde adetim 5 gün sürer .
Bilgin var mı
Adetin kaçıncı günü başlamıştın ilaca canım? Olabilir yapabilr. Bitecek gibi mi bugün peki? Ben ikinci günü başladım dört gün sürüyor adetim zaten iki ped kadar anca oldum ama sanki az regl olmak etkiler mi yumurtlamayı?

Kizlar bu ay femara kullandım reglimin 2. Günü. Regl olduğumda dört gün sürdü iki ped dolmayacak kadar neredeyse sizce bu yumurtlamayı engeller mi doktora sormayi unuttum belki biliginiz vardır?

Kızlar BU BENİM 2 AY ÖNCEKİ TESTLERİM..PPODOKTOR MARKA asla inanmayın hep yanlış ğösteriyor.o kadar umutlanmıştım ki 3 gün arka arkaya koyu çıkmıştı🙁
Hayret verici o kadr yanlis mi oluyor bu test ne kadr koyu cikmis. Ben bunu gorsem hic supheye dusmeden gebelik var derim yani. Buyuk hayal kirkligi yazk yaaa

Adetin kaçıncı günü başlamıştın ilaca canım? Olabilir yapabilr. Bitecek gibi mi bugün peki? Ben ikinci günü başladım dört gün sürüyor adetim zaten iki ped kadar anca oldum ama sanki az regl olmak etkiler mi yumurtlamayı?
Canım ben adetin 2.günü başladım.bugün 6 günüm günde iki tane 5 gün iç dedi.
Normalde adetim 4 gün 5 gün silik olurdu su an mesela akıntı olarak reglim devam ediyor cuma kontrole gidicem

kızlar, selam.

Ben sanırım bu ay yumurtlamayacağım. :( Normalde döngünün 16, 17. günleri pik olur benim. Bu ayda bugün döngünün 16. günü ilk yapmaya başladım ovu testini ikinci çizgi çok silik çıktı. En azından yumurtlamaya yaklaşmış olsam bile biraz daha koyu çıkması gerekiyordu ikinci çizginin. Aşı oldum acaba omu baskıladı diye de düşünmeye başladım. Yada yumurtlama erken oldu onu mu kaçırdım . Şuan çok pişmanım daha erken yapmaya başlamadığım için testleri. :/

kızlar, selam.

Ben sanırım bu ay yumurtlamayacağım. :KK43: Normalde döngünün 16, 17. günleri pik olur benim. Bu ayda bugün döngünün 16. günü ilk yapmaya başladım ovu testini ikinci çizgi çok silik çıktı. En azından yumurtlamaya yaklaşmış olsam bile biraz daha koyu çıkması gerekiyordu ikinci çizginin. Aşı oldum acaba omu baskıladı diye de düşünmeye başladım. Yada yumurtlama erken oldu onu mu kaçırdım . Şuan çok pişmanım daha erken yapmaya başlamadığım için testleri. :/
Canım bence erken olmuştur yumurtlama sıkma canını, akıntıda falan yoğunluk fark etmiş miydin? Ben ne zaman akıntım bollaşsa/şeffaflaşsa o zaman başlarım ovulasyona

kızlar, selam.

Ben sanırım bu ay yumurtlamayacağım. :KK43: Normalde döngünün 16, 17. günleri pik olur benim. Bu ayda bugün döngünün 16. günü ilk yapmaya başladım ovu testini ikinci çizgi çok silik çıktı. En azından yumurtlamaya yaklaşmış olsam bile biraz daha koyu çıkması gerekiyordu ikinci çizginin. Aşı oldum acaba omu baskıladı diye de düşünmeye başladım. Yada yumurtlama erken oldu onu mu kaçırdım . Şuan çok pişmanım daha erken yapmaya başlamadığım için testleri. :/
Canım yumurtlama zaman aynı zaman olmuyor. Bende 15-16. gün beklerken 20. gün oldum. Hatta doktora gittim yumurtam büyümüş mü dedim yumurtlamaya daha var dedi. Bence biraz daha yapmaya çalış. Z zahrada 22. gün de görmüştü. Aydan aya değişiyor. Panik yapma bence...

kızlar, selam.

Yumurtamayi ben akintmdan gogus ve yunrtalik baskisindan anliyorm test yapinca da oldugunu teyit ediyorm. Ay icinde yumrtalama belirtisi yasadn mi acaba

kızlar, selam.

Kaçırmış olabilirsin yada henüz olmamış olabilir. Benim şubattan beri yumurtlama günlerimi yazıyorum sana...
Ocak 15.gün
Şubat 18.gün
Mart 19
Nisan 21.gün
Mayıs 20.gün
Haziran 22.gün
Temmuz 13.gün

Back