- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 53
Benimde sizinle aynıBenim 5. Gün embriyolarım var donduruldu ama hücre sayısından hiç bahsetmediler. Sadece iyi kalite dediler.Gönlünü ferah tut. İnşallah hayırlısıyla transferin olur bebeğine kavuşursun canım.
Bugun biraz dinlendiricem seni dedi. Bende ara versem iyi olcak diye düşündüm canımhakkında hayırlısı olsun canim negatif oluncaadrtin bitiminde tedaviye başlayabiliyor doktorlar
Onu konuyu açan arkadaş yapabiliyor sanırımKalabalıklaşıyoruz artık ne güzel umarım Ağustos ayı hepimize Uğur getirir yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz Liste yapmayı bilen varsa şu olaya bir el atsın
Canım o yapamıyormuş bilmiyormuş yani başkası onun yerine yapamıyor mu?Onu konuyu açan arkadaş yapabiliyor sanırım
Peki o zaman siz yazın ben ekleyeyim@pissa ilk yazdığın mesajı düzenle diyerek listeleme yapabilirsin
Benim bugün ki çıkan değer 4036 yaklaşık 100 katına çıkmış ama transferi bu ay olmayacağım zaten bir ay rahim dinlendirme yapacak doktorum diğer ay ki adetimle transfer olacağım çarşamba günü opu olacakE2 değeri normalde transfer zamanı yüksek olduğunda iptal oluyor canım benim opudan bir gün önce 3200 çıktı iptal oldu taze tranferim, iki adet sonrası transfer dedi drum . yüksek olması değil de istenilen seviyede olması gerekiyor.
Adet olman gerekiyor canım zaten opu sonrası 1 hafta içinde ..yada opu sonraz biraz kanama olabiliyormuş .. regl olmussundurArkadaşlar benim salı günü yumurtam toplandı. Daha sonrasında lavoboya gşttiğimde kan vardı sadece ve 1 hafta geçti yine aynı şekilde 1 bardak sadece kan geldi parçalı birşeylerde döküldü sizdese böyle oldu mu
evet canim haklisin bi yönden süreç bizi çok yoruyorBugun biraz dinlendiricem seni dedi. Bende ara versem iyi olcak diye düşündüm canım
Kesinlikle. Senin kaçıncı denemen olacakevet canim haklisin bi yönden süreç bizi çok yoruyor
Ya öyle mi normalde adetime daha 10 gün var demekki oğudan hemen 1 hafta sonra olunıyor çok korkutucuydu tum adet eönemimde çıkacak kan birden boşaldı gitti zaten çok korkak ve dayanıksızımArkadaşlar benim salı günü yumurtam toplandı. Daha sonrasında lavoboya gşttiğimde kan vardı sadece ve 1 hafta geçti yine aynı şekilde 1 bardak sadece kan geldi parçalı birşeylerde döküldü sizdese böyle oldu mu
benim 3. deneme ilk 2 side tuttu ama düşük yaptim şimdi bu denemede farklı bir yol izlenecek bakalim genetik testler temiz ciktiKesinlikle. Senin kaçıncı denemen olacak
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer seninle kalır bebeğinbenim 3. deneme ilk 2 side tuttu ama düşük yaptim şimdi bu denemede farklı bir yol izlenecek bakalim genetik testler temiz cikti
insallah hepimizin bebeği öyle olur canim insallahHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer seninle kalır bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?