• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

E2 değeri normalde transfer zamanı yüksek olduğunda iptal oluyor canım benim opudan bir gün önce 3200 çıktı iptal oldu taze tranferim, iki adet sonrası transfer dedi drum . yüksek olması değil de istenilen seviyede olması gerekiyor.
Benim bugün ki çıkan değer 4036 yaklaşık 100 katına çıkmış ama transferi bu ay olmayacağım zaten bir ay rahim dinlendirme yapacak doktorum diğer ay ki adetimle transfer olacağım çarşamba günü opu olacak

Arkadaşlar benim salı günü yumurtam toplandı. Daha sonrasında lavoboya gşttiğimde kan vardı sadece ve 1 hafta geçti yine aynı şekilde 1 bardak sadece kan geldi parçalı birşeylerde döküldü sizdese böyle oldu mu

Arkadaşlar benim salı günü yumurtam toplandı. Daha sonrasında lavoboya gşttiğimde kan vardı sadece ve 1 hafta geçti yine aynı şekilde 1 bardak sadece kan geldi parçalı birşeylerde döküldü sizdese böyle oldu mu
Adet olman gerekiyor canım zaten opu sonrası 1 hafta içinde ..yada opu sonraz biraz kanama olabiliyormuş .. regl olmussundur

Ya öyle mi normalde adetime daha 10 gün var demekki oğudan hemen 1 hafta sonra olunıyor çok korkutucuydu tum adet eönemimde çıkacak kan birden boşaldı gitti zaten çok korkak ve dayanıksızım 🤭🤭🤭

255AD464-F4B9-4B69-8316-FD3771B74307.jpeg
255AD464-F4B9-4B69-8316-FD3771B74307.jpeg Merhaba hanımlar bu sonuçta enfeksiyon var mı sizce

Back