- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
benimde öyle olmuştu donmus transferde başarı oranı çok yulsekKızlar herkse hayırlı olsun benimde yarın sabah yumurtalarım toplanacak ama dondurup 1 ay sonra transfer edecek doktorum şimdiden hepinize hayırlı olsun inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün
Funda hanımdayım ben dehakan hocaydı istifa etmiş malesef şuan ahmet hoca ayy denk gelirsek tanışalım orda tanışıp çok samimi olduğum bir arkadaşım var şuan
yaaa hayirli olsun canim insallah hayırla kucagimiza alirız sagliklaFunda hanımdayım ben de
Sizin tutmuşmuydu pekibenimde öyle olmuştu donmus transferde başarı oranı çok yulsek
evet ben 2 kez yaptırdım 2 side tuttu ama malesef ikiside düştü bu ay 3. ve son transferimi yaptıracağımSizin tutmuşmuydu peki
Çok üzüldüm gerçekten rabbim inşallah busefer bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder içinizi ferah tutun herşey çok güzel olacak inşallahevet ben 2 kez yaptırdım 2 side tuttu ama malesef ikiside düştü bu ay 3. ve son transferimi yaptıracağım
insallah canim çok çok zor bir durum Allah düşmanıma yaratmasın insallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz bir an evvelÇok üzüldüm gerçekten rabbim inşallah busefer bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder içinizi ferah tutun herşey çok güzel olacak inşallah
Merhabalar benim de ilk tup bebek denemem olacak amh düşüklüğü ve sperm hizi ve sayisi konusunda sıkıntılarımız var. Yumurtam da cok az su an 3 tane 3. Gun embriyom var 2 kez opu olduk bu kadar toplanabildi.Kimler ne durumda şuan hadi bakalım
Ben salı günü gonalf iğneye başladım 3 gün 300 er doz vurundum yarın kontrolüm var bakalım kaç tane yumurta olgunlaştıbuarada ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah son olur
E2 değeri normalde transfer zamanı yüksek olduğunda iptal oluyor canım benim opudan bir gün önce 3200 çıktı iptal oldu taze tranferim, iki adet sonrası transfer dedi drum . yüksek olması değil de istenilen seviyede olması gerekiyor.Yarın sabah e2 değerine yeniden bakılacak yükselmiş olması mı gerekiyor ? İlkinde 40.4 çıkmıştı ?
Bana doktorum tedavinin en başında verdi başladım. Şimdi rahim dinlendirme sürecindeyim devam ediyorum hala.Kızlar folik asiti ne zaman başkıyacaksınız kullanmaya ? Ben şimdiden başlıycam transferden 2 haftfa öncede doktorumun verdiği vitamine geçerim diye düşündüm .. sizler ne düşünüyosunuz ( doktorum pregno marin) tavye etti ama sadece 27 adet kaldı ve almanyada yok ..
Benim 5. Gün embriyolarım var donduruldu ama hücre sayısından hiç bahsetmediler. Sadece iyi kalite dediler.Gönlünü ferah tut. İnşallah hayırlısıyla transferin olur bebeğine kavuşursun canım.Kızlar bişey sormak istiyorum, 5. Gün embiryoları, blostokis embiryolar yani normalde hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyormuş, 5. Gün embiryosu transfer edilen herkesin mi hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyor .? beşinci gün embiryolarım hiç olmadı bugüne kadar merak ettim. Benim de orta kalite de 4. Gün dondurulmuş 9 ve 10 hücreli iki embiryom var. Şansım çok az biliyorum belki de embiryolar çözülürken Canlılığını yitirecek çok korkuyorum bu şekilde embiryo ile hamile kalan var mı bilmiyorum ama rabbim inşaallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinE2 değerim yüksek çıktığı için taze tranfer olmadım inşaallah bu ay ki adetimle transferim olacak .
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alır bebeğine kavuşursun. 2 tane koyulacak olmadı çok iyi olmuşMerhabalar bende 5 yıllık evliyim. 28yaşındayım.2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Bu 2.denemem olacak.bizde sorun iki taraflı. Eşimde sperm hız ve hareket az. Benimde yumurtalıklarım çok zayıf. Zar zor yumurta oluşuyor ve sayı olarakta az. Haziranda o kadar ilaca ragmen 7 tane yumurta toplandı 3.günde 4tane embriyo donduruldu. Üçü 1.kalite biri 2.kalite dediler. Temmuzda normal siklusla transferim olacaktı. Fakat rahim kalınlaşmadı ertelendi. Bu haftaki regl ile dr a gidicem. İlaçla kalınlaştırcak rahmi dr. Tahmini bayram sonuna transfer olucak. 2 embriyo koyucaklar.Ankarada tedavi oluyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun cnm. Benim dr um özelde. Zaten her tedavimde 2 kat ilaç alıyorum yumurta oluşsun diye. En son 16.gün topladılar yumurtaları.ilaçlar raporu geçiyor. Bir o kadar daha ilaç parası ödüyorumHayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alır bebeğine kavuşursun. 2 tane koyulacak olmadı çok iyi olmuşBana direk doktorum 35 yaş altına 2 koymuyoruz dedi.
Kuzum şansın az falan değil at kafandan şunu İnan hücre sayısını vs bilmiyorum hiç de sormadım çünkü kafama takarım biliyorum bazen bilmemek daha iyi.Merkezin laboratuvarı iyiyse hiçbir şey olmaz Çözülürken çok nadir durumlarda bozulma oluyor canımKızlar bişey sormak istiyorum, 5. Gün embiryoları, blostokis embiryolar yani normalde hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyormuş, 5. Gün embiryosu transfer edilen herkesin mi hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyor .? beşinci gün embiryolarım hiç olmadı bugüne kadar merak ettim. Benim de orta kalite de 4. Gün dondurulmuş 9 ve 10 hücreli iki embiryom var. Şansım çok az biliyorum belki de embiryolar çözülürken Canlılığını yitirecek çok korkuyorum bu şekilde embiryo ile hamile kalan var mı bilmiyorum ama rabbim inşaallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsinE2 değerim yüksek çıktığı için taze tranfer olmadım inşaallah bu ay ki adetimle transferim olacak .
hakkında hayırlısı olsun canim negatif oluncaadrtin bitiminde tedaviye başlayabiliyor doktorlarMerhaba kızlar. Benimde ilk denemem yapıldı haziranda dün malesef negatif sonucunu aldım. Doktorumla görüşüp 1 adet dönemi bekleyip ağustosta yeni transfer talep edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?