• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kızlar selam,size bisey sormak istiyorum gecen hafta cuma dondurulmus 3 gun embr.tranferi oldum bugun progestan igne yaptrdiktan snra havada yagmurluydu saglik ocaginin merdiveninden dustum totomun ustune sizce bisey olmusmudur embriyo tutundumu onuda bilmiyrum ama korkuyorum su an.

Kızlar selam,size bisey sormak istiyorum gecen hafta cuma dondurulmus 3 gun embr.tranferi oldum bugun progestan igne yaptrdiktan snra havada yagmurluydu saglik ocaginin merdiveninden dustum totomun ustune sizce bisey olmusmudur embriyo tutundumu onuda bilmiyrum ama korkuyorum su an.
selam canım. hiç dert etme. olucağı varsa olur tutunucaksa tutunur yani. totonun üstüne düşmenden birşey olmaz. bunun için canını sıkma. inşallah bebeğin seninledir

Yaşadığımız sarsıntılar onları rahimden öyle kolay atmıyordur, diğerleriyle aynı fikirdeyim. Tutunma belirtileri hissediyor musunuz? Ben de pazartesi günü 2tane 3.gun embriyosu transferi oldum. İster istemez kendi vücudumu dinliyorum ve hicbir sey hissetmiyorum.

Yaşadığımız sarsıntılar onları rahimden öyle kolay atmıyordur, diğerleriyle aynı fikirdeyim. Tutunma belirtileri hissediyor musunuz? Ben de pazartesi günü 2tane 3.gun embriyosu transferi oldum. İster istemez kendi vücudumu dinliyorum ve hicbir sey hissetmiyorum.
Benim 2 transfr bu ilkinde siddetli kraplar kasik agrilarm oluyodu..Bunda hic bisey hissetmiyorum sadece gosgusler biraz hassaslasti o da ilaclardan olabilir.ilki negatif cikmisti belki negatif cikti naslsa yine oyle olur diye dusundugum icin bisy hissetmiyo olabilirim ama belirti olmayip pozitif olanlar varmis.

Mehmet erdem. Şimdi medicana da süleyman akarsu ya muayene oluyorum. Histereoskopi istedim o da hiç bişey demeden onay verdi. Bunun dışında pıhtılaşma sorunu Var mı diye bir test ve ureaplasma ve mycoplasma testlerini de kendisi istedi. Mehmet hoca bunları gereksiz görmüştü. Genetik testler de yapılmamıştı. Ama ben yaptırıp sorunsuz olarak transferi yaptırmak istiyorum olmazsa yine de takdir Allahın ama körü körüne gidip transfer olmayacağım bu kez.
Mrb Dr Süleyman beyden memnun kaldınız mı normal doğum yanlısımı ilgili bir dr mu teşekkürler şimdiden

Maşallah canım embiryoların demek atak yaptı kalitesini arttırmış çok sevindim senin adına. 3. Tüp denememi Bülent tıraş yaptı mikro çip tam size göre dedi ama embiryolarım yine orta kalite oldu aradan 5 yıl geçti bu sefer farklı merkezde tedavi olslim dedik Memoriali tercih ettik imsi tekniği, tesa, Co cültür , embiryoskop denendi embiryo kalitesi için yine aynı oldu orta kalite olarak anlamadım bu işi 😊 inşaallah bakalım sonu güzel olur bu sefer diye umut ediyorum. Transferin hayırlı olsun canım inşaallah sımsıkı tutunsun bebeğin bebeklerin 😍🤲
Hangi merkezde hangi doktorla başarılı oldunuz? Hangi yöntemler denendi embriyo oluşumunda ,kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Back