• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Arkadaşlar benim salı günü yumurtam toplandı. Daha sonrasında lavoboya gşttiğimde kan vardı sadece ve 1 hafta geçti yine aynı şekilde 1 bardak sadece kan geldi parçalı birşeylerde döküldü sizdese böyle oldu mu
Benim oluşan sonra ilk 2 gün lekelenmem oldu 5 gün sonra da adetim başladı zaten.

Benim bugün ki çıkan değer 4036 yaklaşık 100 katına çıkmış ama transferi bu ay olmayacağım zaten bir ay rahim dinlendirme yapacak doktorum diğer ay ki adetimle transfer olacağım çarşamba günü opu olacak
Ben bugün opu oldum henüz kan gelmedi ama doktor kan gelebilir adet gibi günlerce sürmediği sürece sıkıntı değil dedi

Merhaba kızlar bende bugun opu oldum 14 tane yumurtam toplandı ancak doktorum benim iğnelerime devam ettiriyor opu sonrası vücudumda su toplaması yapmasın diyeymiş transferimi de hemen yapmayacak rahmi dinlendirip 2.reglimde kan değerlerini alıp 5.güne ulaşan embriyolar mı dondurup O şekilde transfer yapacakmış sizde de opu sonrası iğnelere devam eden oldu mu acaba?buarada benimde ilk tüp bebek denemem oyüzden bu konuda tecrübeli olan arkadaşların fikrini almak isterim

Bu şekilde sadece kan geliyor bn mahfoldum bittim diyşm siz anlayın çektiğiö acıyı

Eklentiler

• IMG_20200714_011006.jpg
    IMG_20200714_011006.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar bende 5 yıllık evliyim. 28yaşındayım.2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Bu 2.denemem olacak.bizde sorun iki taraflı. Eşimde sperm hız ve hareket az. Benimde yumurtalıklarım çok zayıf. Zar zor yumurta oluşuyor ve sayı olarakta az. Haziranda o kadar ilaca ragmen 7 tane yumurta toplandı 3.günde 4tane embriyo donduruldu. Üçü 1.kalite biri 2.kalite dediler. Temmuzda normal siklusla transferim olacaktı. Fakat rahim kalınlaşmadı ertelendi. Bu haftaki regl ile dr a gidicem. İlaçla kalınlaştırcak rahmi dr. Tahmini bayram sonuna transfer olucak. 2 embriyo koyucaklar.Ankarada tedavi oluyorum
Merhaba,
Rahim kalınlaşması için günde bir bardak %100 nar suyu için. Kontrole gidene kadar. Farkı göreceğinize inanıyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırsınız.

Merhaba,
Rahim kalınlaşması için günde bir bardak %100 nar suyu için. Kontrole gidene kadar. Farkı göreceğinize inanıyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırsınız.
Nar suyu içmek eğer ilaç kullanıyorsan tehlikeli olabilir. Mesela tansiyon ilacı kullananların içmemesi gereken bir meyve suyu. Diğer ilaçlara da etkisi olabilir

Nar suyu içmek eğer ilaç kullanıyorsan tehlikeli olabilir. Mesela tansiyon ilacı kullananların içmemesi gereken bir meyve suyu. Diğer ilaçlara da etkisi olabilir
Tedavi süreçlerinde çoğu insan ilaç kullanımı yapmıyor genelde ama haklısınız. Dikkat etmekte fayda var internetten araştırıp içebilir. Bu tür durumlarda tavsiye ettiğim ve içen pek çok arkadaş tedaviye daha rahat başladılar. Fazlası da fazla rahim kalınlığında sebep olabiliyor. Buna da dikkat etmek lazım. Uyarınız iyi olmuş teşekkür ederim.

Benim taze transfer olacak kuzum cumartesi tabi yumurtalar o güne gelebilirse benim doktor 3.gün embiryosu transfer etmiyor o yüzden korkuyla bekliyorum ya
Kaç yumurta toplanıldıki kuuzm keşke eahim dinlendirme isteseydin ağustos adetinle donmuş embrio transferi olurdun vücudundan o hormon iğnelerini anesteziyi atardın ..

Merhaba kızlar bende bugun opu oldum 14 tane yumurtam toplandı ancak doktorum benim iğnelerime devam ettiriyor opu sonrası vücudumda su toplaması yapmasın diyeymiş transferimi de hemen yapmayacak rahmi dinlendirip 2.reglimde kan değerlerini alıp 5.güne ulaşan embriyolar mı dondurup O şekilde transfer yapacakmış sizde de opu sonrası iğnelere devam eden oldu mu acaba?buarada benimde ilk tüp bebek denemem oyüzden bu konuda tecrübeli olan arkadaşların fikrini almak isterim
Ben kullandım kuzum ama sadece cetrotide ye 5 gün devam ettim .. ohss olmayım diye yaptı doktor

Bu şekilde sadece kan geliyor bn mahfoldum bittim diyşm siz anlayın çektiğiö acıyı
Pardon bişey sorucağım bu nasıl oldu ? Marttan berri insanlarla konuluyorum ilk kez sizde rastladım bu duruma ? Doktor hatası ihmalkarlığı olmalı ?

Kaç yumurta toplanıldıki kuuzm keşke eahim dinlendirme isteseydin ağustos adetinle donmuş embrio transferi olurdun vücudundan o hormon iğnelerini anesteziyi atardın ..
10 yumurta toplandı canım çok değil. Donmuş olsa belki daha iyi olur ama doktorum yüzde 95 taze transfer yapıyor değerler kötü olmadıkça

Back