• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kızlar folik asiti ne zaman başkıyacaksınız kullanmaya ? Ben şimdiden başlıycam transferden 2 haftfa öncede doktorumun verdiği vitamine geçerim diye düşündüm .. sizler ne düşünüyosunuz ( doktorum pregno marin) tavye etti ama sadece 27 adet kaldı ve almanyada yok ..

Çok üzüldüm gerçekten rabbim inşallah busefer bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder içinizi ferah tutun herşey çok güzel olacak inşallah
insallah canim çok çok zor bir durum Allah düşmanıma yaratmasın insallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz bir an evvel

Kimler ne durumda şuan hadi bakalım 😊
Ben salı günü gonalf iğneye başladım 3 gün 300 er doz vurundum yarın kontrolüm var bakalım kaç tane yumurta olgunlaştı 😊 buarada ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah son olur 🤲🏻
Merhabalar benim de ilk tup bebek denemem olacak amh düşüklüğü ve sperm hizi ve sayisi konusunda sıkıntılarımız var. Yumurtam da cok az su an 3 tane 3. Gun embriyom var 2 kez opu olduk bu kadar toplanabildi.
Opu sonrasi e2 asiri yükseldiği için transfer ertelendi insallah agustost da olacak hayırlısı hepimiz için.

Kızlar bişey sormak istiyorum, 5. Gün embiryoları, blostokis embiryolar yani normalde hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyormuş, 5. Gün embiryosu transfer edilen herkesin mi hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyor .? beşinci gün embiryolarım hiç olmadı bugüne kadar merak ettim. Benim de orta kalite de 4. Gün dondurulmuş 9 ve 10 hücreli iki embiryom var. Şansım çok az biliyorum belki de embiryolar çözülürken Canlılığını yitirecek çok korkuyorum bu şekilde embiryo ile hamile kalan var mı bilmiyorum ama rabbim inşaallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 🤲 E2 değerim yüksek çıktığı için taze tranfer olmadım inşaallah bu ay ki adetimle transferim olacak .

Yarın sabah e2 değerine yeniden bakılacak yükselmiş olması mı gerekiyor ? İlkinde 40.4 çıkmıştı ?
E2 değeri normalde transfer zamanı yüksek olduğunda iptal oluyor canım benim opudan bir gün önce 3200 çıktı iptal oldu taze tranferim, iki adet sonrası transfer dedi drum . yüksek olması değil de istenilen seviyede olması gerekiyor.

Merhabalar bende 5 yıllık evliyim. 28yaşındayım.2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Bu 2.denemem olacak.bizde sorun iki taraflı. Eşimde sperm hız ve hareket az. Benimde yumurtalıklarım çok zayıf. Zar zor yumurta oluşuyor ve sayı olarakta az. Haziranda o kadar ilaca ragmen 7 tane yumurta toplandı 3.günde 4tane embriyo donduruldu. Üçü 1.kalite biri 2.kalite dediler. Temmuzda normal siklusla transferim olacaktı. Fakat rahim kalınlaşmadı ertelendi. Bu haftaki regl ile dr a gidicem. İlaçla kalınlaştırcak rahmi dr. Tahmini bayram sonuna transfer olucak. 2 embriyo koyucaklar.Ankarada tedavi oluyorum

Kızlar folik asiti ne zaman başkıyacaksınız kullanmaya ? Ben şimdiden başlıycam transferden 2 haftfa öncede doktorumun verdiği vitamine geçerim diye düşündüm .. sizler ne düşünüyosunuz ( doktorum pregno marin) tavye etti ama sadece 27 adet kaldı ve almanyada yok ..
Bana doktorum tedavinin en başında verdi başladım. Şimdi rahim dinlendirme sürecindeyim devam ediyorum hala.

Kızlar bişey sormak istiyorum, 5. Gün embiryoları, blostokis embiryolar yani normalde hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyormuş, 5. Gün embiryosu transfer edilen herkesin mi hücre sayıları sayılamayacak kadar oluuyor .? beşinci gün embiryolarım hiç olmadı bugüne kadar merak ettim. Benim de orta kalite de 4. Gün dondurulmuş 9 ve 10 hücreli iki embiryom var. Şansım çok az biliyorum belki de embiryolar çözülürken Canlılığını yitirecek çok korkuyorum bu şekilde embiryo ile hamile kalan var mı bilmiyorum ama rabbim inşaallah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin 🤲 E2 değerim yüksek çıktığı için taze tranfer olmadım inşaallah bu ay ki adetimle transferim olacak .
Benim 5. Gün embriyolarım var donduruldu ama hücre sayısından hiç bahsetmediler. Sadece iyi kalite dediler.Gönlünü ferah tut. İnşallah hayırlısıyla transferin olur bebeğine kavuşursun canım.

Merhabalar bende 5 yıllık evliyim. 28yaşındayım.2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Bu 2.denemem olacak.bizde sorun iki taraflı. Eşimde sperm hız ve hareket az. Benimde yumurtalıklarım çok zayıf. Zar zor yumurta oluşuyor ve sayı olarakta az. Haziranda o kadar ilaca ragmen 7 tane yumurta toplandı 3.günde 4tane embriyo donduruldu. Üçü 1.kalite biri 2.kalite dediler. Temmuzda normal siklusla transferim olacaktı. Fakat rahim kalınlaşmadı ertelendi. Bu haftaki regl ile dr a gidicem. İlaçla kalınlaştırcak rahmi dr. Tahmini bayram sonuna transfer olucak. 2 embriyo koyucaklar.Ankarada tedavi oluyorum
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alır bebeğine kavuşursun. 2 tane koyulacak olmadı çok iyi olmuş 👍🏻 Bana direk doktorum 35 yaş altına 2 koymuyoruz dedi.

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alır bebeğine kavuşursun. 2 tane koyulacak olmadı çok iyi olmuş 👍🏻 Bana direk doktorum 35 yaş altına 2 koymuyoruz dedi.
Hepimiz için hayırlısı olsun cnm. Benim dr um özelde. Zaten her tedavimde 2 kat ilaç alıyorum yumurta oluşsun diye. En son 16.gün topladılar yumurtaları.ilaçlar raporu geçiyor. Bir o kadar daha ilaç parası ödüyorum

Merhaba kızlar. Benimde ilk denemem yapıldı haziranda dün malesef negatif sonucunu aldım. Doktorumla görüşüp 1 adet dönemi bekleyip ağustosta yeni transfer talep edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲

Kuzum şansın az falan değil at kafandan şunu İnan hücre sayısını vs bilmiyorum hiç de sormadım çünkü kafama takarım biliyorum bazen bilmemek daha iyi.Merkezin laboratuvarı iyiyse hiçbir şey olmaz Çözülürken çok nadir durumlarda bozulma oluyor canım 😊

Merhaba kızlar. Benimde ilk denemem yapıldı haziranda dün malesef negatif sonucunu aldım. Doktorumla görüşüp 1 adet dönemi bekleyip ağustosta yeni transfer talep edicem. Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
hakkında hayırlısı olsun canim negatif oluncaadrtin bitiminde tedaviye başlayabiliyor doktorlar

Back