• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2020 transfer olacaklar

Merhaba kızlar bende bugun opu oldum 14 tane yumurtam toplandı ancak doktorum benim iğnelerime devam ettiriyor opu sonrası vücudumda su toplaması yapmasın diyeymiş transferimi de hemen yapmayacak rahmi dinlendirip 2.reglimde kan değerlerini alıp 5.güne ulaşan embriyolar mı dondurup O şekilde transfer yapacakmış sizde de opu sonrası iğnelere devam eden oldu mu acaba?buarada benimde ilk tüp bebek denemem oyüzden bu konuda tecrübeli olan arkadaşların fikrini almak isterim
Günaydın evet canım benden de 19 yumurta toplandı 5 gün daha cetrotide devam ettirdi aynı sebepten bana da rahim dinlendirme vermişti

Merhaba,
Rahim kalınlaşması için günde bir bardak %100 nar suyu için. Kontrole gidene kadar. Farkı göreceğinize inanıyorum. İnşallah iyi bir sonuç alırsınız.
Kızlar benim rahim kalınlığı son kontrol de 18 mm Di doktor 7 üstü sıkıntı değil dedi ama fazlası da sıkıtıymış sanırım aklım karıştı

Kızlar benim rahim kalınlığı son kontrol de 18 mm Di doktor 7 üstü sıkıntı değil dedi ama fazlası da sıkıtıymış sanırım aklım karıştı
Ben de öyle bir şey duymuştum benim de 15mm oldu doktor çok iyi deyip transfer yaptı sanırım bir üst sınır var

Fazla olduğu durumların da iyi olmadığını biliyorum ama sebebini bilmiyorum. Doktor sizinkine iyi dediyse ekstra birşey kullanmayın. Süreci olumsuz etkilemesin.

10 yumurta toplandı canım çok değil. Donmuş olsa belki daha iyi olur ama doktorum yüzde 95 taze transfer yapıyor değerler kötü olmadıkça
Anladım kuzum ama bilemedm kendimi düşünüyorumda kaldıramazdım galiba .. çok saraılmıştım

Fazla olduğu durumların da iyi olmadığını biliyorum ama sebebini bilmiyorum. Doktor sizinkine iyi dediyse ekstra birşey kullanmayın. Süreci olumsuz etkilemesin.
Şuan hiçbir şey kullanmıyorum canım dün opu oldum en son kontrol de 18 demişti

Ben de öyle bir şey duymuştum benim de 15mm oldu doktor çok iyi deyip transfer yaptı sanırım bir üst sınır var
Evet 7 nin altı - 15 in üstü olmasın deniyor genelde. Tutunmayı zorlaştırıyor inceliği de kalınlığı da. Zor bir süreç hesaplar bile milimetrik. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Eklentiler

• 799BB0C0-DC30-4142-9A04-EFB218C2F0FB.png
    799BB0C0-DC30-4142-9A04-EFB218C2F0FB.png
    280,8 KB · Görüntüleme: 27
Şuan hiçbir şey kullanmıyorum canım dün opu oldum en son kontrol de 18 demişti
Zaten her ay yenilenen bir tabaka diye biliyorum endometriyumun, sizinki çok da altına inmez o değerin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.çok da kafamızı bulandırmamak lazım. Güzel düşünelim güzel olsun.

Yok

Yok kız ben opudan geldim gram ağrı sızı yoktu evi sil süpür yapıp akşama misafir ağırladım düşün yani :)
Ahahahhaha nasıl yaptın onu ? Ben oturken durduk yerde karnıma pıçaklar saplanıyordu nefesim kesiliyordu .. ama benden çok fazla yumurta toplanıldı kuzum belki ondandır ben adım atarken dahi kasıklarıma kramplar giriyodu ilk iki gün

Benim iğnelerin 10.günü 12 Di kuzu kalınlık 12.günü 18 Di 2 gün sonra opu oldum şuan ne bilmiyorum ilaç kullanmıyorum.

Ahahahhaha nasıl yaptın onu ? Ben oturken durduk yerde karnıma pıçaklar saplanıyordu nefesim kesiliyordu .. ama benden çok fazla yumurta toplanıldı kuzum belki ondandır ben adım atarken dahi kasıklarıma kramplar giriyodu ilk iki gün
Kuzum senin rekor 52 yumurta yani düşün :) benim 10 yumurta çerez yani sana göre 😂

Zaten her ay yenilenen bir tabaka diye biliyorum endometriyumun, sizinki çok da altına inmez o değerin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.çok da kafamızı bulandırmamak lazım. Güzel düşünelim güzel olsun.
Valla aslında rahat olmak lazım çok araştırmamak lazım da işte duramıyorum :) ince olsa dert kalın olsa dert :)

Back