Ağustos 2020 transfer olacaklar

Ne güzel kalabalıklaştık böyle hep birbirimize destek olacağız inşallah Size bir sorum olacak Yarın ki kontrolde çatlatma iğnesi olacağımı söyledi hemşire çarşamba günü de yumurtalar toplanacak Çok özür dileyerek soruyorum ama bu süre zarfında ilişki yasak mı sakıncası varmı? Doktorum yasak olmasın gibi bişey demedi ama yine de size sormak istedim

canim kalbini ferah tut Allah ol derse olur bol bol dua et ne güzel 6 tanesi 5. yine gelmiş 1 yumurta 1 spermi oluşmayalar var stres yapma insallah sağlıkla tutar ve kucağına alirsin
İyi birşey değilmi
Yani içibde iyi kaliteliler ve orta kaliteli olanda var. Yanlış anlamayın okuyorum surekli tek yumurta tek embriyo oluşsun diyen insanları. Ama insan başına
Gelince tam mantıklı düşünemiyor

Yasak değil herhalde bize hiç kimse yasak dememişti yani hatta ilişkide olmuştu 1 gün öncesinde 16 tabe toplanmıştı

Bize de yasak vs diye açıklama yapmamıştı doktor. Yumurta toplamadan sonra ilk adete kadar enfeksiyon riskine karşı olmasın dediler sadece.

Tebrik ederim canımm çok şükür .. bu haber çok iyi Azo sperminde 5 ci güne buladar çok kalması daha güzel nerde yaptırdınız ? Merak ettim ? Kalitelerini isimlendiriyolar keşke sordaydın yada inkanın varsa sor .. 4bc 5bc olabilir galiba dddiklerin

yok canim insanin kafası karışıyor çok güzel masallah kalbini ferah tut

yok canim insanin kafası karışıyor çok güzel masallah kalbini ferah tut
Çok şükür bugünlere. Bşliyorum bu sayfadaki herkesin sıkıntısınvar ama bizim hiç sperm yoktu amelşyattan sonra ya sayfa tamamen kapanacaktı yada devam edecektük şükür bulundu sperm ve bu aşamaya geldik şimdi hiç bilmediğim için korkuyorum süreçten hani iyimi tutarmı 5. Günler tutuyormu

canim o inanki nasip kısmet işi ama tutsun diye odaklanma bak ben iki kez yaptırdım ikiside tuttu ama düştü hayırlısıyla kucağına almak için dua et ben şuan 3. ve son embriyo için bekliyorum ya bu ay sonu yada ağustos basi transferim olacak sadece dualara kaldı işimiz yapacak bisey yok Rabbim yardım etsin bize

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Yarın sabah e2 değerine yeniden bakılacak yükselmiş olması mı gerekiyor ? İlkinde 40.4 çıkmıştı ?

Hoşgeldin canımcım 5. Gün embriyosuna blastosist deniyorr.Beşinci güne geldiyse iyiydir zaten canım bunlara hiççç takılma bazen çok iyi denilen tutmuyor da orta kalite denilen embriyo tutunuyor.hakkında hayırlısı olsun

aminn inşallah hrpimiz için hayırlısı olur rabbim hepimize hayırlısını versinler ya ben 26 yaşındayım bana 2 tane transfer ederler mi acaba

aminn inşallah hrpimiz için hayırlısı olur rabbim hepimize hayırlısını versinler ya ben 26 yaşındayım bana 2 tane transfer ederler mi acaba
Canım bunu doktoruna rica etmelisin bazı merkezler yapıyormuş normalde 35 yaş üstüne çift transfer ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…