Ağustos 2020 transfer olacaklar

Kırk bir kere maşallah kuzum affedersin dikkat etmemişim yumurtalıklarına sağlık puko mu var sende?tek embriyon evlat ya da evlatlar olsun sana

Kırk bir kere maşallah kuzum affedersin dikkat etmemişim yumurtalıklarına sağlık puko mu var sende?tek embriyon evlat ya da evlatlar olsun sana
Yok canım pco varmı ondanmı böyle oldum aceba diye sordum yok dedi .. pko olduğundan değil amh güzel yoksa kan testinde veya jinekolojik muayene de çıkardı dedi .. pco değilmişim ama multi kistik over gibi bi terim kullndı ilaçlara verdiğim tepkiymiş .. ama o ilaçları kullanırken ne yaşadığımı bir ben bir allah biyor canım .. neler çektim neler.. normal bi insan gibi algılamadı vucüt .. yürürken yumurtalarımı hissediyordum oturunca hissediyordum belimden oturanıyodum hep yatma gereği hissediyordum ağrım bulantım baş dönmem . Gözlerimi düzgün açık bırakamadım . Çok zordu .. ki ilacı 175 cc olsrak vurdum düşüktüde dozum .. 200 lerde bulsam komalık olurdum .. gecenin bir yarısı ağrı bulantı vucüma dokunamayıp doktoru aradağım oldu dayk yemiş gibi .. çok zordu bu yüzden çok korkuyorum inşallah o bitanem bana tutunur

Kıyamam çok geçmiş olsun

Hoşgeldin bu topik Uğur getirsin hem sana hem bize kaybın için üzüldüm bu acın yeni ikizlerle taçlansın kaç yaşındasın?
Amin canım inşaallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Yaşım 32 iki orta kalite embiryomuz var pek şansımız yok sanırım ama Allah'tan umut kesilmez diye yine de heyecanla bekliyorum. Sen yaşındasın, ilk deneme mi?

41 yaşındayım canım ilk denemem kimyasal gebelik ikinciyi deneyeceğiz Ağustos’ta bu sefer 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilecek ilkinde bir tane transfer ettirmiştim .canım umudunu kaybetme ne 5aa kaliteli olanlar tutmadı da orta kalite ile ikiz gebelikler oldu pozitif ol her şey gönlüne göre olacak inşallah

Benim de ağustosa kalacak gibi transferdim canim benimde 3 transferim olacak ve geride embriyon kalmadı malesef 2 sizdede hamile kaldim ama ikisinide çok erken kaybettim.
Rabbim bu kez kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasil etsin bizlere

Evet canım doğru Rabbim nasip ettikten sonra ne kaliteli embiryoların tutmadığını, kalitesizlerin tuttuğunu okudum doğru diyorsun inşaallah Rabbim hakkımızda hayırlısı versin.senin ilk kimyasal oldu demek üzüldüm canım ama embiryoların varmış iki tane 5. Gün inşaallah bu sefer rabbim tamamına erdirir,

Amin canım inşaallah rabbim hepimizin muradını versin, çıktığımız bu yolda emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. Hangi merkezde tedavi oluyorsun canım. Ben şişli memoiralde doktorum yücel bey

Kızlar merhaba sonunda bende buraya yazabiliyorum çok şükür benim eşim azospermi yani menide hiç sperm yoktu bu salı mikrote oldu ve çok sükür sperm bulundu ve 16 yumurta toplandı 11 i iyiydi 10 u ilk gün döllendi ve bugun 5. Gündü 6 tanesi 5. Güne gelmiş embriyolog aradı kakiteleri iyi ve orta kalite olanlsr var dedi gebelik şansı olmayanı. Dondurmuyoruz dedi. K. Bakmayın ilkkez bu aşamadayım siz daha iyi bilirsiniz iyi kalite demesi yetermi yoksa nebiliyim çok iyi yada blastosist varmış oylemi demeliydi sanırım bende ağustosta transfer olucam

Erbil yağmur un hastasıyım bu arada

canim kalbini ferah tut Allah ol derse olur bol bol dua et ne güzel 6 tanesi 5. yine gelmiş 1 yumurta 1 spermi oluşmayalar var stres yapma insallah sağlıkla tutar ve kucağına alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…